Aleykum selam Hayirli ramazanlar ve Hayirdir insallah..
Hayirdir kardesim son gunlerde hep farkli hayvanlar gördügünuzun farkindamisiniz..
Yok muhabbet kuşlari, yok kedi veya aslan!!bunlarin arasinda bir bag iliski ortak yön olmali Allahu Alem...
Rüyada mevsiminde yağan kar yağması görmek iyiye yorumlanır, hayırlıdır. Bu rüyalar hayatın güzel yönde değişeceğinı, iyi günlerin yaklaştığını, sıkıntıların biteceğini haber verir, bolluk ve bereket içinde yaşayacağınıza işarettir.
Rüyada mevsimi dışında kar görmek;üzüntüye, ani değişikliklere işarettir.
Rüyada kedi görmek bağımsız ruh halini kadınsı yaratıcılığı ve gücü sembolize eder ayrica güçlü önseziye sahip olduğunuzu ve güçlü ön sezilerinizin olduga isarettir..
"Arkadaşım vardı yanımda. O tepeye çıktı ben aşağıda kaldım"
Rüyada karlı bir tepeye ciktığını görmek; gerçek hayatta sıkıntı ve sorunların bitip yükselmenin başlayacağı yeni yaşam dönemini işaret eder...
üniversite sınavı gibi bir imtihana mi gireceksiniz yoksa..?
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ALLAH gönlünüze göre versin ins..
"güç bela çıkabildim oraya fakat arkadaşım yere düştü bu sefer."
ins. sizde Sizi bekliyen sorun ve imtihani güç bela da olsa gececeginize isarettir..
Rüyada aslan görmek; yüksek mevkideki insanlarla dostluk kurulacağını gösterir..yoksa Siz Aslan burcumusunuz ?..
"din kültürü sınavı oluyormuşuz."
Din Güzel Ahlaktır..İnsanın özelliklerinden biri de güzele ve güzelliğe ilgi gösteren bir varlık olmasıdır.
Çünkü insan yaratılış olarak güzeldir ve güzelliği sever.
Yüce Allah Kur'an'da "Biz insanı en güzel biçimde yarattık" buyurarak insanın bu özelliğine dikkat çekmiştir.
Yaratılışından getirdiği bu özelliği gereği insan, güzel söz söylemekten ve işitmekten, güzel davranışlarda bulunmaktan, güzel iş yapmaktan hoşlanır ve mutlu olur.
"Erkek olsun, kadın olsun, bir mümin olarak kim salih bir amelde bulunursa, hiç şüphesiz Biz onu güzel bir hayatla yaşatırız ve onların karşılığını, yaptıklarının en güzeliyle muhakkak veririz."
(Nahl Suresi, 97)
Hayat Her geçen gün insana yeni birşeyler öğretir ve kazandırır..
Kimi zaman ise kalıplaşmış fikirlerinizi yada hayata bakış açınızı tamamen değiştirecek türden şeyler...İşte bunlara tecrübe denir...
bazen bu tecrübeler ağır bedeller ödenerek kazanılır...
Hayat Bir İmtihandır ..İmtihanların zorluğunu hafifletecek olan, başarının anahtarı, Sabırdır.
Allah’a emanet olun.