• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kedi görmek

zozanözer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamualeyküm ben çiğdem, rüyamda ben ve ablamın benim tanıdığım bir hocanın yanında gördüm. hoca bana tercihlerim işaretliyordu. İktisat maliye kamuyönetim, işlet gibi bölümleri işaret ediyordu. Ben içimden diyorum iyide sınav sonuçları açıklanmamış ki. Neyse ablam gülser ona 50tl veriyordu bende 50 vardı ama ben galiba 5tl daha koyacaktım üstüne. Neyse bekyorum ben ve dershaneden ve okulda bir arkadaşım görüyordum, yanında olan parayı verecektim hocaya, hoca paranın üstüne parayı verme gibi şeyler yazmıştı. (tam olark hatırlamıyorum orasını) Arkadaşlarım dağlı bir yolada yürüyorduk işte sonra bakıyorum amcamın kızının düğünü gitmişim oraya giderken okuladan başka bir bölümün öğrencileri yolumu kesip bana süpriz yapan sınıf arkadaşılarım gösterdiler. Bende onları alıp amcamın kızının düğününe götürdüm orada okadar iş yapıyordum ki arkadaşlarımla ilgilenemiyordum bile sonra mutfağa geçiyorum o kadar değiş şekerlemeler büsürü görüyordum. Sonra baktım biz alt komuşunun balkonuna bir kedi ,bende komşunu kızına sesleniyordum kendi evinize girecek kız eliyle biraz itti ama kedi hızlıca içeri girdi .Allah Razı olsun şimdiden ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah...
Rüyada kedi görmek bağımsız ruh halini kadınsı yaratıcılığı ve gücü sembolize eder ayrica güçlü önseziye sahip olduğunuzu ve güçlü ön sezilerinizin olduga isarettir..

Kimse kimsenin nasîbini alamaz..gider doner dolasir ve Sahibini bulur...Aileniz pek taraftar olmasa da...
Siz kalbinizi ferah tutun ama unutmayin herseyin bir zamani ve Vakti vardir..

Mesleki tercihinizi yapmadan önce kendinizi tanıyınız..
Kişisel özellikleriniz ile yapacağınız meslekler arasında yakın ilişkiler vardır. Duygusal ve sosyal olgunluğunuz, kendinize güven dereceniz,
girişkenlik ve ataklık meslek seçiminde göz önünde bulundurmanız gerekenlerden yalnızca bir kısmıdır.
İlgilerinizde meslek seçiminde önemlidir. Neleri yapmaktan ve neleri yapmamaktan hoşlanıyorsunuz?
Serbest zamanlarınızda nelerle uğraşıyorsunuz? Bunlar size seçeceğiniz meslek konusunda ip uçları verir.
Siz kendi kabiliyetinizde meslek secerseniz anca basarili olabileceginize isarettir..
Hayirli gunler..

Litvanya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kedi Görmek

Selamun aleykum. Hayirli ramazanlar

Ruyamda karlı bir yerdeydim. Her tarafta bembeyaz karlar vardı. Bir de etrafta bir sürü kedi vardı. Bir tanesini sevmek için yanıma çağırıyordum ama kedi bana garip bir şekilde bakıyordu. Sonra kedinin sol gözünden tek bir patisine kadar inen açık mor (tatlı bir renkti) kalın bir çizgi indiğini farkettim. Boya değil doğal rengiydi. Akadasimi cagiriyordum baksana ne kadar ilginc diye.

kardan bir tepenin olduğu bir yere geçtik. Arkadaşım vardı yanımda. O tepeye çıktı ben aşağıda kaldım. Bir aslan geldi çok sinirli gözüküyordu. Tepeye çıkmak istedim fakat çok yüksekti. Zpladım ben de güç bela çıkabildim oraya fakat arkadaşım yere düştü bu sefer.

Sonra başka bir rüyaya atladım sanırım üniversitedeydik (bu sene liseden mezun oldum fakat tercih yapmadım) din kültürü sınavı oluyormuşuz. Dibimde esmer bir çocuk oturuyor öndekinden kopya çekiyor fakat öyle bir oturmuş ki ben kopya çekemiyorum. Sonra yanımda oturan esmer çocuk kağıdını verdi . Ben de bana da yardım eder misin dedim tam bana söylüyordu ki hoca yakaladı ama kızmadı sınıfça güldük. Bir kaç bişey geçirebilmiştim ama çok değildi

Sonra kendimi mezun olduğum lisenin kapısında buldum Nisanur diye bir arkadaşımla (o da tercih yapmadı). Burdan sonrasını tam hatırlamıyorum ama sınıflara giriyorduk. Ecem diye bir arkadaşım gelip burası benim sınıfım falan diyordu. Ahmet diye de birisi vardı rüyamda . Muhabbetimin olmadığı birisidir.

Yorumunuzu merakla bekliyorum hayirli günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli ramazanlar ve Hayirdir insallah..
Hayirdir kardesim son gunlerde hep farkli hayvanlar gördügünuzun farkindamisiniz..
Yok muhabbet kuşlari, yok kedi veya aslan!!bunlarin arasinda bir bag iliski ortak yön olmali Allahu Alem...

Rüyada mevsiminde yağan kar yağması görmek iyiye yorumlanır, hayırlıdır. Bu rüyalar hayatın güzel yönde değişeceğinı, iyi günlerin yaklaştığını, sıkıntıların biteceğini haber verir, bolluk ve bereket içinde yaşayacağınıza işarettir.

Rüyada mevsimi dışında kar görmek;üzüntüye, ani değişikliklere işarettir.

Rüyada kedi görmek bağımsız ruh halini kadınsı yaratıcılığı ve gücü sembolize eder ayrica güçlü önseziye sahip olduğunuzu ve güçlü ön sezilerinizin olduga isarettir..

"Arkadaşım vardı yanımda. O tepeye çıktı ben aşağıda kaldım"

Rüyada karlı bir tepeye ciktığını görmek; gerçek hayatta sıkıntı ve sorunların bitip yükselmenin başlayacağı yeni yaşam dönemini işaret eder...
üniversite sınavı gibi bir imtihana mi gireceksiniz yoksa..?
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ALLAH gönlünüze göre versin‎ ins..
"güç bela çıkabildim oraya fakat arkadaşım yere düştü bu sefer."
ins. sizde Sizi bekliyen sorun ve imtihani güç bela da olsa gececeginize isarettir..

Rüyada aslan görmek; yüksek mevkideki insanlarla dostluk kurulacağını gösterir..yoksa Siz Aslan burcumusunuz ?..

"din kültürü sınavı oluyormuşuz."
Din Güzel Ahlaktır..İnsanın özelliklerinden biri de güzele ve güzelliğe ilgi gösteren bir varlık olmasıdır.
Çünkü insan yaratılış olarak güzeldir ve güzelliği sever.
Yüce Allah Kur'an'da "Biz insanı en güzel biçimde yarattık" buyurarak insanın bu özelliğine dikkat çekmiştir.

Yaratılışından getirdiği bu özelliği gereği insan, güzel söz söylemekten ve işitmekten, güzel davranışlarda bulunmaktan, güzel iş yapmaktan hoşlanır ve mutlu olur.

"Erkek olsun, kadın olsun, bir mümin olarak kim salih bir amelde bulunursa, hiç şüphesiz Biz onu güzel bir hayatla yaşatırız ve onların karşılığını, yaptıklarının en güzeliyle muhakkak veririz."
(Nahl Suresi, 97)
Hayat Her geçen gün insana yeni birşeyler öğretir ve kazandırır..
Kimi zaman ise kalıplaşmış fikirlerinizi yada hayata bakış açınızı tamamen değiştirecek türden şeyler...İşte bunlara tecrübe denir...
bazen bu tecrübeler ağır bedeller ödenerek kazanılır...

Hayat Bir İmtihandır ..İmtihanların zorluğunu hafifletecek olan, başarının anahtarı, Sabırdır.
Allah’a emanet olun.

Litvanya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi,olsun guzel yorumunuz icin.

Evet universite sinavina tekrar giricem insallah basarili olurum
Benim ruyalarim hep degisik ilginc ve fantastik olur bu gorduklerim normal bile :) ama son zamanlarda balik kedi kus falan goruyorum hayirdir insallah. Tabi bir de surekli ruyama giren o arkadas var :) Ve Aslan degil koc burcuyum. :)

alis

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyda kedi görmek

Yeni bir güne merhaba . Allah'ın selamı üzerinize olsun.Bu gece kısa bir rüya gördüm rüyam'da eşimle teleyizyon izliyorduk evin içi oldukça karanlıktı sadece 'arada bir' televizyonun ışıgı yansıyor, mutfaktan tıkırtı sesleri geldi!..Eşim lambayı açmak için kalktıgın da büyük bir siyah, beyaz renkte kediyi görünce, eşime bagırarak sesleniyorum ama.. 'korkudan sesim kısılmış' duyuramıyorum sesimi bagırarak uyanıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh..
Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..Hayat ruya gibidir hep hayra yormak gerekli...
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]

Ruyasinda kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...
Kadinlar icin hisli Sezgi hissederek fark etmek sevda murad ile ilgilidir...
Ruyada kara kedi görmek;Hased,hasedci,vesvese evham ,korku, endise, irkilme....
hassas olduğunuz bu günlerde Aranıza kimse gelip girmesin..birbirinizin Yar, yardimcisi, destek ve guvencesi, dert ortagi olmaniz gerektigine delalettir...

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın

Kainattaki tek güç ve hüküm sahibi alemlerin Rabbi olan Allah’tır...
Mümin sadece Allah’a güvenip dayanır sadece O’ndan medet umar her türlü ihtiyacını sıkıntısını Allah’a açar Allah’ı dost ve vekil edinir...
"Gerçek şu ki insanlar kendi iç dünyalarını değiştirmeden ALLAH onların durumunu değiştirmez.” (13 Rad 11)
bu ayetten ins. hissenizi alirsiniz..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

duaa..

alis

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hamilelik beni iyice duygusal yapmış nur hocam. Rüyalarımın yorumları birbirine çok yakın. Hep korku ve endişe içindeyim bebegimize bişey olacak diye. Agzınıza saglık hocam Uzgunnn. Hayırlı geceler.

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kedi, kuş, Araba ,

Hayırlı günler diler herkese sağlıkla kalmak nasip esin.

Bugece rüyamda hayırlara vesile olsun diyor ve bizim kedi mi bimem ama bir kedi ve iki üç tane kuşdu sanırım. fakat birden kedinin ağzının çok dolu olduğunu fark ediyorum ağzını elimle açtığımda kuşlardan birini yutmaya çalışırken kuşu ağzından aldım kuş sağmıydı bilmiyorum.

Eşimle birlikte arabayla biryere gidiyoruz, yanımızda görümcemin kızı (zuhal) de oluyor fakat yol bir başka arabanın arkakaya gelirken geçeceğimiz alan çok sıkıntılı oldu ama eşim oradan tereyağından kıl çeker gibi geçti. o bu hamleyi yaparken yüreğim ağzıma geldi. tam yola devam ederken kızkardeşimi yolda yürürken görüyorum yanına yaklaşıyordukki uyandım. ( Görümcemle eşim bu yaz beraber çalıştılar pansiyon üzerine bir işti bazen işletmeyi eşimle kızı zuhal yapacaklar yada beraber işletecekler ama karar ne olacak bilinmiyor. GÖRÜMCEM ALMANYA'ya gidip oğlu ile görüşecek ve sonuç belli olacak---bunlar rüyam değil)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler Rüyan hayırlara vesile olsun Hayirdir insallah
"bir kedi ve iki üç tane kuşdu sanırım. fakat birden kedinin ağzının çok dolu olduğunu fark ediyorum "

Rüyasında bir şeyler yakalayan insan kısmet alır. Yakalanan şeye göre de yorumlanır...
lakin rüyada kedinin kuş yakalaması var..kuş kedinin ağzında !
bu iki şekilde yorumlanabilir.
ekmek aslanın ağzında denilir.. bu Rüyada da Ekmek kedinin (kadin dişi )ağzında diyelim...sırıtık.:,
1-Nankör ve acımasız birinden hiç beklenmedik bir şekilde size bir iş ,imkan ,talih kazandıracak seklinde yorumlanir..
2-sezgiler ve hisler ile hareket etmenizin gerekliligine işarettir..
Dışımızda yaşadığımız her şey, içimizde yarattığımız şeylerin yansıması değilmi dir..?

Rüyada araba sürdüğünü görmek ;aracın sert veya yumuşak gidişine bağlı olarak hırsınızı ve hayatınızı yönlendirme yeteneğinizi gösterir.

Araba rüyalarında aracı kimin sürdüğü çok önemlidir. Eğer aracı siz kullanıyorsanız hayatınızın akışına kendinizin yön verdiğini sembolize eder.
yollarin duzgunlugu vs. önemli faktörlerdir.
ins. tereyağından kıl çeker gibi eşiniz bu konuda geçecek..

Yavaş araba kullanmak arabayı yavaş sürmek yaşamınızda dengeye ve güvenliğe önem veren oturmuş bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterir.
Arabayı çok sert kullanmak veya hızlı araba kullandığını görmek iç dünyanızda halletmeniz gereken bazı sorunlar olduğunu
kendinize güven sorunu yaşadığınızı sembolize eder.

Her insanın değişeceği bir Dönüm Noktası vardir..
İnsan yaşamında öyle zamanlar dönüm noktaları vardır ki yaşamınızın değişmesine vesile olurlar.

“Erkek dişi sorulmaz, muhabbetin dilinde,
Hak’kın yarattığı her şey yerli yerinde.
Bizim nazarımızda, kadın erkek farkı yok,
Noksanlıkla eksiklik, senin görüşlerinde.”
Hacı Bektaş-ı Veli

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Hayırlı günleriniz olsun. Ben kendim ve ailemin tüm fertleri, arkadaşlarımın kısacası tüm sevdiklerimin önce sağlıkları sonra iç huzuru sonrasında ise bir bütünlük ve denildği gibi amaçtan çok araç olsun istediğim maddiyatın hayırlara vesile olsun. Tüm hastalarımıza acil şifalar efendim.

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım abla, nasılsın?

Bugünlere iş hayatımda karışık günler yaşıyorum ve başka iş arıyorum. Allah (cc) yardımcımız olsun.

Rüyamda kendimi balkonda gördüm. Bir tane yavru kedi var. Kediyi boynundan iple bağlamışlar. Ben anneme 'yardım et de ipi çözelim' diyorum. Ben yavru kediye yaklaşınca onun annesi de oradaymış. (sarı beyaz bir kedi) Benim yavrusuna birşey yapacağımı sandı ve öfkeli sesler çıkarıp sağ koluma tırnaklarını geçirdi. Tırnakları normalden çok daha uzundu. Bir tırnagının etime iğne gibi girdiğini gördüm.

Hayır olsun inşallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Gönül Dostum biraz geç oldu...kusura bakmayin!!
Dün iş hayatımda biraz karışık ve gergin bir gün yaşadim.
Rüya yorumu yaparken konsantre olamazsam Rüyayi da tam anlayamiyinca yanlış yorumliyabilirim diye yazmam!!
Insan bildiği,anladığı kadar Adil bilmediği kadar da zulm eder Kul Hakkına girer..
Burada Rüya yorumlarini ALINTI yapmadığım için her Rüya ve üyeyi Rüyasindan kimliğini hatirlarim Mesela senin daha önceden de rüyanda Balkon gördüğünü hatirliyorum..

rüyaniz Hayır olsun inşallah...insanlar balkon Rüyalarini stres altında iken görmelerinin sebebi ;
içinde bulunduğu ortamdan nefes almak çıkmak isteği vardir!!

Rüyada balkon görmek:Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması gereğiini Arzu, Yüksek statü,Sosyal çevreyi simgeler.
Sizin yüksek statü ,saygi aradıgınız anlamına gelir. Ayrıca, sosyal çevrenizi genişleteceginiz, yeni insanlarla kuracagınız diyalog ve bağlantıları işaret eder...

Rüyada kedi görmek; bağımsız ruh halini kadınsı yaratıcılığı ve gücü sembolize eder ayrica güçlü önseziye sahip olduğunuzu yorumlanir..

Olaylara biraz daha farklı ve geniş açıdan bakmayı deneyin..Siz iyi niyetle yaklaşıyor olabilirsiniz ama karşınızdaki insanlar bunu bilmiyor olabilir!!
Ani hareket ve duyguları kontrol edememe, düşüncesizce hareket etmeyin !!
hislerinize göre değil!!mantığınız ve hislerinize göre hareket etmeniz ;sizin için daha hayırlıdır

şimdilik Herşeyi zamana bırakin..Zaman öyle inanılmaz bir güçtür ki bir anda her şeyi değiştirebilir. Olmaz dedikleriniz oluverir bir anda.
Asla yapmam dediklerinizi yapmaya başlarsınız... Aynada kendinize baktığınızda aslında o sizsinizdir, ama zaman sizi öyle bir değiştirmiştir ki,
kendinizi bile tanıyamaz hale gelirsiniz... Bu inanılmaz gücün, bir gün seni de beni de değiştirebileceğini nereden bilebilirdim ki...aassd..

Kişi Söylediği Kelamla Kendini Biçtiğini Bilse İdi,
Çok Susup Az Konuşurdu...
DUY, DİNLE Kİ, DİNLEŞE-SİN .
HEMHAL OL, SUS-ANLA...
BERRA-AK-LAŞ-AN-A KADAR....
UNUTMA Kİ SABR ,SELAM-ET-E GEBEDİR...
Selametle...

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/25208-ruyada-balkon-gormek.html

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim. Allah (cc) razı olsun. Ama bugün düşüncesizce bir harekette bulundum ne yazık ki. Şu an onun üzüntüsünü yaşıyorum...

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamunaleyküm gönül sızım ablam nasılsınız,
Ben rüyamda beyaz renkte mavi gözlü yavru kedi gördüm. Kediyi sürekli kucağıma alıp küçük çocuk gibi seviyordum kucağımdan indirmiyordum hiç. yorarsanız sevinirim iyi akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum hamd olsun iyiyim biraz stress biraz ben derken hayat devam ediyor..Siz nasılsınız?
Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada beyaz kedi yavrusu görmek;Sevmek, yardım, koruma, destek ,sezgi, hiss duygularini da ifade eder.
Sevdiklerinize yeterince ;zaman, ilgi, sevgi verebiliyormusunuz..?

Gördüğünüz rüya;hayatınızda yaşamınızın maddi ve manevi yönü arasında dengeyi kurmakta zorluk çektiğinizi simgelemektedir.
sadece hayvanlari değil!!insanlari da (Sizi inciten ,kiran kadin,kiz )sevin...sırıtık.:,

"mavi gözlü yavru kedi gördüm" Olumlu bakmak ,konuşmak ve düşünmek neden çok önemli olduğunu biliyormusunuz..

Gözler mavi, saf ve güzel bakarsa beyin onu öyle görür ve sevmeye başlarsiniz..Sevgi, merhamet ile davranışlarınızda değiştiğinde siz değişmeye başlarsınız.
Siz değiştiğinizde yaşamınızda değişir!Sevgi dolu insan olursunuz..
kendinizi ve yaşamınızı değiştirmek için kullanacağınız araçlardan biri de Sevgi ve Merhamettir Selametle...

acilangul1

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun gönül sızı ablam hamdolsun iyiyim çok şükür,
haklısınız belkide etrafımdaki insanlarada sevgimi az göstermiş olabilirim ama işte beni bu hale getiren bazılarını fazla sevdiğimden hak etmedikleri kadar sevdiğimden dost bildiklerim dostluğumuzu bir kalemde silenide artık sevemem yok ya güven tek kullanımlık demişler güvenmediğim insanı sevememki ,ben namazlarımdan sonra aklıma geldikçe canım yandıkça hep rabbime dua ediyorum Rabbime senin sevdiğin kulların ile her iki cihandada yanımda olacak sevgimi hakkedecek kulların ile dostluk arkadaşlık kurmayı nasip et diye inşallah vakti gelince Rabbim bana böyle içten istediğim dostluklar nasip edecek sabırla bekliyorum isyan etmiyorum. Rabbim kalbime önce baki olan sevgisini versin sonra Razı olacağı kadar fani kullarına olan sevgisini versin çünkü yoruldum artık sırtımdan vurulmaktan sizde duada bulunun inşallah bana olurmu çok ihtiyacım var dua dilencisiyim neyse çok konuştum dertli olunca kusuruma bakmayın Allaha emanet olun siz her zaman iyi olun sizin gibi insanlara bizim ihtiyacımız var :)

Cavidan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kedi görmek

Selamunaleyküm, rüyamda kedi yavrusu gördüm, evimiz 5. katta pencerenin dış mermeri üzerinde iki tane yeni doğmuş kedi yavrusu vardı. ilk seslerini duydum baktığımda dışarısı çok soğuk karanlık ve yağmurluydu biraz teredüt etim kedileri alayımı, almayayılmı diye sonra hemen kedilerden bir tanesini aldim elime, aldığımda kedi yavrusunun sıcaklığını hissetim, diğer yavru net görünmüyordu onu almadım. birde kendi kendime diyorum bu kediler nasıl çıkmişlar bu yüksek yere, teşekkür ederim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr olsun..
aile içinde bir tartışmayı işaret eder. Tartışma yaşamın bir gerçeğidir ve tamamen önlenmesi imkansızdır. Fakat siz elinizden geldiğince bu tartışmanın kırıcı, sert olmamasına dikkat etmelisiniz ve unutmayin bu tartışma,dış cepheden gelmekte..Oyuna gelmeyin.. kendinizi ,ailenizi yok yere kirip incitmeyin... anlamı taşır.

Yavru kedi görmek ne demektir derseniz bunun manası sevdiklerinizi ihmal ettiğinizi ifade eder. Rüyanızda görmüş olduğunu kedi yavrusu,
sevdiklerinizin sizinle daha fazla vakit geçirmek istediklerini gösterir.
Kavga,tartışma, stressden sevmek, anlamak ve empati kurabilmek icin vaktimiz kalmadi...Selametle..

maya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dua okuyan kedi görmek

Selamun aleykum :)
Benim bir kedim var. Rüyamda kedim dile geliyor ve "Amentü billahi ve melâiketihi, ve kütübihî ve rusülihî ve'l yevmi'l-âhıri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihi mina'llâhi teâlâ ve'l-ba'sü ba'de'l mevt" okuyor.
Hayirla kalin

Üst Alt