• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kedi görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada dua okuyan kedi görmek

Selamünaleyküm...
Amentü Duasının Türkçe Okunuşu
Âmentü billahi ve melâiketihi ve kütübihî ve rusülihî ve'l yevmi'l-âhıri ve bi'l-kaderi hayrihî ve şerrihi mine'llâhi teâlâ ve'l-ba'sü ba'de'l mevti hakk
Eşhedü en lâ iâhe illallâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve rasûlüh.

Amentü Duasının Türçe Anlamı İmanın Şartları
1-Allâhü Teâlâ'ya inanmak,
2-Meleklerine inanmak,
3-Kitaplarına inanmak,
4-Peygamberlerine inanmak,
5-Âhiret gününe inanmak,
6-Kadere; hayır ve şerrin Allâh'tan olduğuna, öldükten sonra dirilmenin hak olduğuna inanmaktır.
İmanın bu altı şartından birini kabul etmeyen, hepsini inkâr etmiş sayılır. Meselâ, imanın beş şartını kabul edip, âhirete inanmayan kimse müslüman olamaz.

Rüyaniz Hayr olsun...
kainatta her canlı cansız,nebatat, dağlar,Su,kaya,ot,hayvanlar ,yıldız,ay,güneş,kutup ayısı vs hepsi kendi haal dilli ile ALLAHI zikir ederler
İnsanlar, hayvanlar, bitkiler ve tüm kainat Allah’ın yarattığı şeylerdir. Onların yaradana inanması, ibadet etmesi gayet doğaldır ve hayvanlarda hiç ikiyüzlülük yoktur.
Gerçek yaşamda bir kediye, bir köpeğe bir damla içecek su, bir parça yiyecek verdiğinizde lütfen gözlerinin içine bakın. Teşekkür ve minneti göreceksiniz.

Rüyada dua okuyan kedi görmek;
Rüyanızda geçen kedinin dua okuması, aslında yaptığınız iyiliğin,yada temiz ,saf imaninizin Allah katında ne kadar beğeni ve sevap kazandığınızı göstermektedir.
Hayvanların rüyada konuştuğunu yada Dua okuduğunu görme;, insanın doğaüstü bir kabiliyetini ve süper iman gücünü temsil eder,
onun bize vermek istediği mesaj, akil ve zeka sahibi olmayı kainatta ibret ve hikmet gözü ile bakmamizi belirtir.

Rüyada konuşan ,Dua okuyan hayvanın başka bir yorumu ise başarmak istediğiniz herhangi bir konuda gerekli potansiyele sahip olduğunuzu gösterir...
Hayatımizda en çok verdiğimiz savaş ,Nefsimiz kabul etsede ,etmesede. Her zerreyi Hak göre-bilmek ve sabrı cemil kapısında bütün ümitlerimin bittiği noktada ,
hz. Allahın benim duama icabat edecegine zerre kadar kalbimde şüphe duymadan beklemek olsa gerek Selametle...

ruyamruya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kedi görmek

Rüyada kediyle konuşmak, rüyada kedi görmek, siyah beyaz kedi rüya tabiri.
Selamün Aleyküm, Birkaç gün önce rüyamda bir evdeyim beni çağırıyor akrabalarım seni tanıyan bir kedi varmış seni istiyor diyor. Ben de giriyorum odaya kapıyı kapatıyorlar.. Kedi karşımda oturuyor siyah beyaz ne yavru ne büyük orta büyüklükte bir kedi.
Bana diyor ki;
-Ben seni tanıyorum
bense
-Ama ben seni tanımıyorum

-Ama sen bana hergün dua eden o kızsın...

-Ben senin için hiç dua etmedim ki.. Ama hergün kedileri için dua ederim

-O zaman Allah sırf senin için hepimize olan dualarını kabul eti diyor.

Sonra çıkıyorum annem O kediyi tanıyormusun diyor, yoo tanımıyorum diyorum ağlamaya başlıyor. Ben senin Aşık olduğuna inanmıyorum diyor. Ben de sen benim içimdekileri nerden bileceksin ki diyorum ve gözyaşlarımı tutamıyorum bir kaç damla ağlıyorum. Şimdiden Allah Razı Olsun..:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kedi görmek;
bağımsız ruh halini kadınsı yaratıcılığı ve gücü sembolize eder ayrica güçlü önseziye sahip olduğunuzu ve güçlü ön sezilerinizin olduga isarettir..

Rüyada konuşan kedi görmek;kedi ile konuştuğunu görmek;
çevrenizle iletişiminizde normal ötesi bazı gizli yetenekleriniz olduğunu, aklınızı ve zekanızı tatlı dilinizle bir arada kullanarak hayatta tüm sorunlarınızı kolayca çözeceğinizi temsil etmektedir.

Rüyada ağlamak;
büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini gösterir. Rüyada ağladığını görmek;
yaşamınızdaki sizi üzen olaylardan daha ziyade bunların neden olduğu olumsuz duyguların bir serbest bırakılmaya, dışa vurulmaya, onlardan uzaklaşıp duygusal dengeyi yeniden kazanmak için bir şeyler yapmanız gerektiğine yorumlanır..
ve bunun önce güvenli bir şekilde korkular ve hayal kırıklıklarını unutmak gerektiğine tabir edilir.
rüyada ağlamak, üzüntü, korkuları ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak için kullanılan bir yöntemdir. Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyada da ağlamak iyidir
Duayi sadece kendimiz için yapıyoruz.......Selametle...

ruyamruya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun teşşekkür ederim.

hehe

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kedi ve yavrularını görmek

Selamün aleyküm, rüyamda bizi evin önünde 3 kedi vardı, 3 tane de yavru vardı, miyavlıyorlardı. 3 gün önce de aynı rüyayı gördüm. Allah razı olsun.

duyurugwg.png

Üst Alt