• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kedi ve fare görmek

S

selma012

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum
rüyamda kız kardeşimle mutfakta yemek yapıcaktık.balkona çıktığımda bir balkon dolusu kedinin (çeşitli boy ve renklerde) olduğunu görüp şaşırıyorum.ayaklarıma dolanıyorlar ve çok sevimli görünüyorlar.seviyorum biraz aralarında fare yavruları olduğunu görüp şaşırıyorum.beyaz fare yavrusu kedilerden birine kafa tutuyor ama herkes halinden çok memnun ve huzurlu görünüyor.eve girecek oluyorlar su atıp kaçırıyorum..uyandığımda kendimi çok tuhaf ve korkmuş hissediyorum namazımı kılıp rabbimin hayırlara çıkarması için dua ediyorum.sonraki gece rüyanın anlamının ne olabileceğini düşünüp uyuyorum rüyamda beyaz bir tüfek tutuyorum..

selma tatsun
evli yaş 31
kastamonu
bu aralar hayatımda önemli kararlar aldığım bir süreç içindeyim aynı zamanda bebek içinde sürekli tedavi görüyorum..bunları düşünerek uyuyorum..belki rüya yorumlarken bir faydası olur düşüncesiyle sizinle paylaşmak istedim ..rüya yorumlayandan ve aracı olanlardan Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadakedigormek.jpg

Selamun Aleykum Size Hayirli aksamlar efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..
Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..Hayat ruya gibidir hep hayra yormak gerekli...
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]

Ruyada Fare gormek hayattimiza baska insanlar girecegini ve onlar ile mucadele edecegimize ve paylasmayi gosteririr..

Ruyasinda kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...
Kadinlar icin hisli Sezgi hissederek fark etmek sevda,murad ile ilgilidir...
muradiniz icin mucadele vermeye hazirsaniz Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..sabrin Sonu Selamettir kardesim..

.De ki: "Ben ağaran sabahın Rabbine sığınırım
2.Yarattığı şeylerin şerrinden
3.Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden
4.Ve düğümlere üfürüp büyü yapan üfürükçülerin şerrinden
5.Ve kıskandığı vakit kıskanç kişinin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım!
Felak suresi...

Kainattaki tek güç ve hüküm sahibi alemlerin Rabbi olan Allah’tır...
Mümin sadece Allah’a güvenip dayanır sadece O’ndan medet umar her türlü ihtiyacını sıkıntısını Allah’a açar Allah’ı dost ve vekil edinir...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

derindost

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ölü Fareleri Kedilere yedirmek

Selamun Aleyküm.

Ben kolay Kolay Rüya göremiyorum, görsem de hatırlamıyorum ancak içerisinde bulunduğum bu bir kaç gün içinde gördüğüm bir rüya mana karşılığını tam olarak bulamadığım için beni endişelendirdi.

Yanlız Yaşıyorum, tabiiki yanlız yaşadığımdan ötürü, evimde yemek ihtiyacımı tost türü çabuk hazırlanan gıdalarla karşılarım ki rüyamı Allah hayırlara getirsin.
----
Rüyamda;
Tost makinasının Kapağını kaldırdığımda içinde sanki günlerdir onun altında kalmış ve kurumuş şekilde Ezilmiş-kurumuş balık ölüsü gibi 2 fare çıktı. Gariptir ki, Tost makinasının hemen arka tarafında masanın üzerinde bekleyen 2 adet çirkin kediye bunları çıkartıp önlerine attım. iştah ile yediler.
----
O hali Tarif edemiyorum. O anki garipliği aktaramıyorum. Tarifi imkansız. Ne Ne Yamyassı olmuş ve kurumuş balıkları, nede onları önlerine attığım Çirkin kedilerin Çirkinliklerini o an içime verdikleri sıkıntıyı tarif edemem.

Bu Rüyamın tabirini, yaparsanız çok sevinirim. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Selam ve Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim ve HAYIRLI CUMALAR...
Hayirdir insallah..
ALLAH'IN EN SEVMEDİĞİ HELAL:BOŞANMA
eşler mecbur kalmadikca yapilmamasi gerekli olan bir drama!
Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları ayini zamanda Sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir.
içinizde ki sıkıntı,daralma,yanlizligin buhranini da simgeler..
Rüyada fare ölüsü görmek ;insanın iç dünyasını, vicdan muhasebesini simgeler, yaptığınız bir hatadan dolayı ,bir kadin kisinin
vesilesi ile yaptiginiz hatadan vicdan azabı çektiğiniz anlamındadır.

Ruyasinda kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...
Kadinlar icin hisli Sezgi hissederek fark etmek sevda murad ile ilgilidir...
muradiniz icin mucadele vermeye hazirsaniz Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..sabrin Sonu Selamettir kardesim..
erkek icin kedi;kötü bir kadin olarak tabir olunur
sebebini bilmediğiniz bu belirsiz kararsizligin celiskinin,vesvese evham da ruhsal durumunuzda daralma
korku yarattığını ve huzura kavuşmak için sizi endişeye sürükleyen nedeni bulup onu çözmeniz gerektiğini ifade

ayrica bu aralar zarariniz karinizdan fazla olacagi..
kazandıklarınız...kaybetikleriniz ...
kazandığınız dostluklar ...kaybetiğiniz dostluklar..
kazandıklarınız ve kaybedikleriniz Hakkinda bir muhasebe yapmaniz geregi seklinde yorumlanir...
Kazanma Kusaginda Kaybedenler olmamak dilegi ile...

Rüzgarın yönünü …Değiştiremiyorsan …
Yelkenlerini …Rüzgara göre ayarla …
Çünkü dünya karşılaştığın fırtınalarla değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir.
Ara sıra isyana yönelecek olsan da hatırla ki evreni yargılamak imkansızdır.
Onun için kavgalarını sürdürürken bile kendi kendinle barış içinde ol.

Hz. Ali diyor ki;

"Gürültü, patırtının ortasında sessizce, sükûnetle dolaş. Sessizliğin içinde huzur var, sakın bunu unutma.
Kimseyle kötü olma. Evet, herkesle dost olman imkânsız ama herkesle düşman da olma.
Seni buna zorunlu bırakacak hiçbir sebep olamaz. Zaten sen böyle hareket edersen düşmanın da olmaz.
Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık, unutmak olsun; bağışla ve unut. Ama kimseye teslim
olma."

derindost

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı olsun, tespitlerinizi ve yorumunuzu isabetli buldum. Çalışmalarınızın devamını diliyorum. Allaha emanet olunuz.

fulya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
kedi - fare

selamun aleyküm adım fulya bu gece rüyamda karanlık bir odadaydım odanın içinde kedi büyüklüğünde kocaman bir fare vardı acık kahve ve krem renklerindeydi fareyi görünce bagırdım o sırada acık olan kapının agzında kedi gördüm gri beyaz renklerinde kediye fareyi yakalamasını söyledim fareyi yakaladı ağzıyla ve agzıyla tuttugu fareyi getirip üzerime fırlattı bu rüyanın yorumunu merak ettim yorumlarsanız cok teşekkür ederim selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Funda Hosgeldiniz kardesim..
Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..Hayat ruya gibidir hep hayra yormak gerekli...
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]

Rüyada kedi ve fareyi ayni anda görmek; Cook ilginc!!!Genellikle birbirleriyle aynı
yerde olmaya tahammül edemeyen iki zit varlik...Av ile avcı ayni yerde ....ava giden mi avlanir yoksa avci mi avini avlar ?
bu aralar hayatınizda önemli karar verme,Değişimin dönüm noktası süreç içinde oldugunuza isarettir..
Hayatın dönüm noktasında ;Değişim sancıları,kararsizligi geldiğinde geriye
sadece kendinizi veya içinde bulunduğunuz ortam ve kisileri değiştirmek kalıyor. .

Rüyada karanlık, oda görmek;üzüntü ve kedere..içinde bulunduğunuz ruh halinize delâlet eder
Rüyada fare görmek; korku, uysallık, değersizlik ve kendine güven eksikliği gösterir. ... Evine fare girdiğini görmek zarara işaret olarak yorumlanır.
ayrica hayattiniza baska insanlar girecegini ve onlar ile mucadele edeceginize gosteririr..

rüyada kedi görmek; riyakar insanlarla karşılaşacağınıza veya bir konu hususunda ümitsizliğe düşeceğinize yorulur.
ayrica kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...

"kediye fareyi yakalamasını söyledim fareyi yakaladı ağzıyla ve agzıyla tuttugu fareyi getirip üzerime fırlattı "
Kedi olalı bir fare tuttu..sırıtık.:,
Sevgimi ,elime, gözüme, yüzüme bulaştırdım seni...utngc..

İnsan,kedi değil ki erişemediği ciğere Mundar desin...
Niye erişemiyor ki;
bir sekilde,Teknoloji , İletişim ,Gönül köprüleri de kurabilir!!
Ne yapar, eder!!Ulaşır o ciğere ..Yine de ulaşamazsa eğer ..

"Üzülme der Mevlana; “bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir…”

İnsan üzülmemeli diye bir şey yok; insan üzüldüğünde üzüntüsünün kıymetini bilmeli, keyfini çıkarmalı;
güldüğünde şükretmeli ve yine keyfini çıkarmalı..
Hayat üzüntüleriyle, sevinçleriyle, iniş ve çıkışlarıyla bir bütün. Hep sevinç beklemek egoistlik olur, hakkı geçer çokça üzülenlerin…
Üzüldüğünde de üzülmenin keyfini çıkarmayı bilmeli sadece…Her şeyin geçici olduğunu..Her Olanın Bir Sebebi Hikmeti ve Ol vakti oldugunu da bilmelidir...
Hayirli aksamlar..

acilangul1

Kenan güler

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Fare kedi köpek

Selamın Aleyküm değerli forum üyeleri. İsmim Kenan. 33 yaşında evli ve bir cocuk babasıyım. Rüyamda evimde çok sayıda beyaz fare gördüm. Sanki ben besliyormuşum ve bana aitlermîş gibi geldi. Sonra 2 kedinin yavru farelere saldırdığı, o an rüya hali ile fare yumurtaları zannettiğim beyaz minik yumurtaların olduğu bir poşedi yırtarsak yediklerini gördüm. Arkasından kendi köpeklerim gibi hissettiğim 2 3 köpeğin kedilere havladıklarını gördüm. Köpeklerden kaçan kedilerden biri omuzuma düştü, yere savurdum, kaçtı... Daha evvel gördüğüm kedi leşi yiyen fareler rüyamın yorumlarının birebir çıkmış olmasından ötürü bu rüyama çok yoğunlaşmış durumdayım. Müsait zamanındaki yorumlarınızı sabırsızlıkla bekler, hayırlı ramazanlar hayırlı bayramlar dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam..Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..Hayat ruya gibidir hep hayra yormak gerekli...
bu Rüyayi görmeden önce hangi psikoloji ile veya neyin endişesi veya celişki ile yattığınızi merak ediyorum.....
İnsan nasıl yatarsa öyle de uyanir ve o ruh halli Rüyasina bir sekilde duygu veya bilincalti yansiyabilir...

Rüyada fare görmek pek iyiye ve hayırlara işaret değildir..maddi manevi zarardir..
Hayattiniza veya is yerinize farkli yeni insanlar girecegi ve Onlar ile mucadele etmeniz gerekecegi seklinde de yorumlanabilir.

Rüyada siyah fare; gizli bir düşmana da işaret edebilir.
Rüyada beyaz fare ;Etrafınızda acikca alanen sizi çekemeyen kıskanç fitne fesat kimselere..

kedi ve fareyi ayni anda görmek; Cook ilginc!!!Genellikle birbirleriyle aynı yerde olmaya tahammül edemeyen iki zit varlik...
Av ile avcı ayni yerde ....ava giden mi avlanir yoksa avci mi avini avlar ?
rüya gerçek yaşamınızda dost ve arkadaş seçiminde yaptığınız bir hatadan dolayı yaşadıklarınız yada yaşattıklarınız hakkında bir iç hesaplaşma,
bir ic muhasebeye delalett ediyor..

"Sanki ben besliyormuşum ve bana aitlermîş gibi geldi. "
insanın kendi kendine verdiği zararı,cümle alem toplansa veremez..

Hayatınızda bazi seyler iyi gitmiyorsa bunun için;Başkalarını suçlamayin.Ben nerde hata yapiyorum diyerek!!
doğru şekilde çözmek için harekete geçmeniz gerekliligine isarettir...

"2 kedinin yavru farelere saldırdığı "
Adaletin Olmadığı Yerde isyan ve saldiri Başlar.
Rüyanız sevdiklerinizi ihmal ettiğinizi ifade etmektedir...Sevginizde her kese karsi;ölçülü ,dengeli ve adil olun!!

rüyada kedi görmek; riyakar insanlarla karşılaşacağınıza veya bir konu hususunda ümitsizliğe düşeceğinize yorulur.
ayrica kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...

Rüyada kedi köpek dalaşması bir yakınınızın sebep olacağı bir sıkıntı yaşayacağınızı işaret eder..Allah Yardimciniz olsun...sırıtık.:,
hayırlı ramazanlar hayırlı bayramlar dilerim.

garipmecnun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, rüyada kedi fare gördüm. Kız arkadaşımla kavga ediyoruz ve ben salona geçiyorum, salon sürüyle kedi kaynıyor bir türlü kovamıyorum ve en sonunda salon kapısını kapatıp antreye geçiyorum ki ne göreyim ayağımın yanında elini temizleyen bir fare ve mutfak balkon kapısından kediler geliyor. Ben fareyi kediler yer diye başka oda kapısına geçiyorum ve kapıyı üstlerine kapıyorum.Fakat pantolonumda farenın yaptığı idrar olduğunu farkediyorum, çamaşıra atıp ondan da kurtuluyorum. Kısacası herseyden kurtuldum ve bir odaya kapandım ki gözümü açtım..

Sabah ezanından sonra gördüğüm bir rüya olduğunu öncelikle belirtmek istiyorum.Ek bilgi olarak ben bekar bir gencim ve haram kazanç sagladıgım bir işyerinde çalışıyorum, evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım burdan ayrılmamı istiyor ve ben evleneceğimiz için maddi durumdan dolayı çekimser olduğum bır zaman dilimindeyim ve bu zamanda gördüm rüyayı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayırdır inşallah diyelim.
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır.
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma çeliski kararsizlik olayını simgeler...
ayrica nefis ile Ruh duygu ile aklinda catişmasini simgeler. Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma zamnani anlamına da gelir...

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa etrafinda olup bitenleri anlamaya caliş..içinde bulunduğunuz durumda zarari mi çok faydasi mi var..

Rüyada kedi ve fareyi ayni anda görmek; Cook ilginç!!!Genellikle birbirleriyle aynı yerde olmaya tahammül edemeyen iki zit varlik!zarar ve fayda..
zarara kendi rızası ile gidene ne demeli..?zarar ile hiss ve kurtluş arasinda olmaniza da yorumlanir..

bu aralar hayatınizda önemli karar verme,Değişimin dönüm noktası süreç içinde oldugunuza isarettir..
Hayatın dönüm noktasında ;Değişim sancıları,kararsizligi geldiğinde geriye sadece kendinizi veya içinde bulunduğunuz ortam ve kişileri değiştirmek kalıyor. .

"bekar bir gencim ve haram kazanç sagladıgım bir işyerinde çalışıyorum:haram kazanç ancak harama gider Size ve Sevdiklerinize faydasi olmaz!!!
Siz bir Haram yol ve kazançtan uzaklaşın Rabbim Size nice hayır rızık kapıları açacaktir inş.

Rüyada kedi görmek;kadın,kadınsi hissi, ve gücü ifade eder
Rüyada fare görmek ;Hırsız, bozguncu, zararlı adamdan uzak durmak gerektiğini ifade eder..
Selametle...

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum gönul sızım, ruyamda evimizin yanında amcamin evi var, amcamin evi suan yeni ben eski halini goruyorum. O evin onundeyiz boyle kuçuk bir cukur var, ordan bir tane fare cikti ben ne bu ya derken bir kedi geldi ve kedi benimle konusuyordu. Ben bu fareyi yiyecem dedi, sanki benden izin ister gibi. Sonra kafasindan isirarak bir parca kopardi ben kalakaldim yedi fareyi ... yorumlarmisiniz ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Hayırdır inşallah diyelim.
desenize Ne onunla yapabiliyorum nede onsuz durabiliyorum
Kedi ile fare gibi birbirimizi kovalayıp duruyoruz..

Rüyada kedi ve fare görmek;
Rüyada kedi ve fareyi ayni anda görmek; Cook ilginç!!!Genellikle birbirleriyle aynı yerde olmaya tahammül edemeyen iki zit varlik! zarar ve fayda..

Rüyada kedinin kendisine konuştuğunu görmek;
sezgi ve içe doğma ,içinizde o derinden gelen his,ses daha gerçekçi konuşuyorlar sizinle ama siz duymamazlıktan geliyorsunuz bazen takmıyorsunuz bile...
çevrenizle iletişiminizde normal ötesi kimi gizli yetenekleriniz olduğunu, aklınızı ve zekanızı tatlı dilinizle bir arada kullanarak hayatta tüm sorunlarınızı kolayca çözeceğinizi temsil etmektedir.

Herşeyi çok derinden hisseden ,sezen insanlar, içlerinde fırtınaları esse bile dışarıya fazla bir şey belli etmezler.
Sakin sular derin olur derler. bir şeyi anlayıp çözmeye çalıştıkları zaman sessizleşip içlerine kapanırlar. Onları tanımak ve anlamak zaman içinde olacaktır. Kendilerini yavaş yavaş açarlar...

Rüyada fare yiyen kedi görmek;
Aile yada duygusal hαyαtındα çok büyük sorunlαr yαşαyαn rüya sαhibinin yαrdımınα birisinin yetişeceğine delαlet eder.

bu aralar hayatınizda önemli karar verme,Değişimin dönüm noktası süreç içinde oldugunuza işarettir..
Hayatın dönüm noktasında ;Değişim sancıları,kararsizligi geldiğinde geriye sadece kendinizi veya içinde bulunduğunuz ortam ve kişileri değiştirmek kalıyor. .

"Rüyada kedi görmek;
kadın,kadınsi hissi, sezgi ve gücü ifade eder
Rüyada fare görmek ;
Hırsız, bozguncu, zararlı ,fitne, fesad dolu insanlardan uzak durmak gerektiğini ifade eder..
Selametle...

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun gönül sızım kardeşim. Açıkçası allak bullak oldum yani siz bana içinden gelen sese kulak ver demek mi istiyorsunuz ? Duymazdan gelme derken bunumu kastettiniz ? Cunkı bazı seylerı ıster ıstemez degıstıremıyorum. Kafamın ıcınde dolanan bazı dusunceler kendı kendıme sureklı mantık uretıp olmaz olamaz dedıgım seylere aklım, gonlum ınatla olur dıyor. Arada kalıyorum, garip bir his. Ne onunla yapabiliyorum ne de onsuz durabılıyorum derken neyı kasteddınız anlayamadım. Ne olur kusura bakmayın artık bır yon vermek ıstıyorum. Kendımi kesfediyorumdur belkıde :) yardımcı olursanız cok sevınırım ...

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

Salimbakır

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben istanbuldan Salim Bakır. Rüyamda bazı arkadaşlarımla bir teknedeydik sudaki bir fare teknedeki 2 kediyi boynundan yakalayıp suya attı ama kedileri götüremeden biz kurtardık. Sonra karada bir yere bıraktık bıraktığınızda sapasağlamlardı şimdi bu ne anlama geliyor şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayırdır inşallah diyelim.
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır.
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar..ruh haliniz : endişeli, gergin...

Rüyada tekne görmek ;
bir fikir ya da bir olayı tam olarak kavramak için konuya tüm yönleriyle bakmak gerektiğini, o konunun fayda zarar, tehlikelerini iyi anlamak veya ilişkilerinde aldanmamak gerektiğini ifade eder.bazı konularda karar vemekte acele etmeyin ki mağdur iken zalim durumuna düşmeyin....
hamur teknenize dikkat edin...

"sudaki bir fare teknedeki 2 kediyi boynundan yakalayıp suya attı"

çevrenizde fazla dikkate almadığınız, size kötülük yapmak isteyen birinin aslında düşündüğünüz kadar zayıf olmadığını, onu dikkate almanız gerektiğini aksi takdirde hiç ummadığınız zarara uğrayabileceğini işaret eder.
selametle..

Üst Alt