• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendi düğününden kaçmak

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada düğünden kaçmak rüyada kendi düğününden kaçmak
Selamün aleyküm hocam,
Bu aralar sabah namazımın ardından gördüğüm rüyaları anlatmak istiyorum size.Bilinçaltımın da etkisi olma ihtimali yüksek ama hep aynı rüyayı görünce size açma ihtiyacı hissettim..İnşaallah hayrolur sonu..
Hocam rüyamda kendimi evlenirken görüyorum.İlkinde düğünüm yapılıyor ama benim haberim yok.sonra oğlan tarafına gidiyorum"Gelin bizi özlemiş biz daha onu almadan buraya gelmiş " diyorlar.Ben anlam veremiyorum.Sonra tanımadığım birini, işte nişanlın diye gösteriyorlar "ben bunu tanımıyorım.Namaz filan kılıyor mu bu?ne ara beni bununla nişanladınız diye ortalığı velveleye veriyorum.üstelik üzerimde gelinlik bile vardı..
Diğer rüyamda ise yine evleniyorum.Lakin ne ortada damat belli ne de ben istekliyim.Gelinlik giydiriyorlar başımı yapmaya kalkıyorlar. benim gibi başka gelinler de var tanıdıklarımdan.Sonra "ben evlenmek istemiyorum,daha kiminle olduğunu bile bilmiyorum" deyip gelinliklerle sokakta koşup annemin evine geldim..
Bunlar gibi bir rüya daha gördüm yakınlarda:hep tereddüt, hep endişe ve isteksizlik.. ama onu hatırlayamıyorum.Hayırdır inşaallah deyip yorumu size bırakıyorum.Selametle kalın..saskn..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaların İnşaallah hayrolur..
Rüyada kendi düğününden kaçmak ;

Gördüğün rüya, iç dünyanda büyük fırtınalar, kararsızlıklar,tereddüt,korku ,endişe ve isteksizlik yaşadığını işaret ederken hayatında bir şeylerin
yada Sizin eksik olduğunu göstermektedir.

Kalbiniz biri hakkında tam mutmain ,huzurluolmadıkça O kimse ile evlenmeyin yoksa gönül kırıklığını ömür boyu yaşarsınız..
Evlilikte;Ahlak, güvenilirlilik, sadakat, doğruluk, hizmet ehli olmak, Sevgi ve aşk gereklidir...

O halde yüreğinizi şefkate ,islama davet edelim ve aramadan önce aranılan olun ki sizin gibi bir siz daha olsun...
Hayırlı eş ALLAH'ın kuluna özel bir ikramıdır...Hayırsız eş ise dünyanın en ağır İMTİHANıdır....Selametle..

acilangul1

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada düğünden kaçmak

Beni ruyamda istemedigim halde zorla babamin akrabalarina veriyorlar. Bana nisandan once patlican ve biber kozlettiler, nisan gunu kiyafetimi giymemi istediler. Ben de istemedim kactim, pesimde adamlarla beni kovaladilar, ben de arabayla kactim.

Üst Alt