• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada Kina gecesi görmek

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm..

merhaba öncelikle nasılsınız inşallah iyisinizdir ve Allah'ın izniyle her şey yolundadır...

Benim sizden yorumlamanızı istediğim rüyam şu Allah hayıra çıkarsın inşallah...;

Öncelikle bir kalabalık bir telaşın olduğunu biliyorum fakat tam olarak herkesi görmüyorum daha sonra üzerimde kırmızı bir bindallı ve başımda da kırmızı örtü elimde de küçük bir kına tepsisi bunları giydiğimi hatta birilerinin elime tutuşturup yardım ettiklerini biliyorum ama tek gördüğüm kişi ablamın kızı ve bana sesleniyorlar beni beklediklerini söylüyorlar ben kalabalığa doğru yalnız yürüyorum ve sokaklarda ilerliyorum ilerlerken yolun kenarında bir erkeğin oturduğunu görüyorum oda kalabalık içinde oturuyor ve bu erkek 3 yıl önce ayrıldığım eski erkek arkadaşım....

Rüyam bu inşallah hayırlı bir rüyadır yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim Allah Razı Olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Geceler..Hosgeldiniz kardesim..
Hamd olsun iyiyim..
Size Masallah diyorum oldukca akilli ve her seyin farkinda olup her seyi kafaniza takan bir kisiliginiz var Allahu Alem...
Hayirdir insallah..
Rüyada kına gecesi görmek:hayatınızda önemli bir değişikliğin gelişmenin olacağını işaret etmektedir.
Bu değişim özel hayatınız eğitim veya iş yaşamı konusunda olacaktır ve sonunda sevineceksiniz...seklinde yorumlanir
Allahu alem..
ilk once aklinizi hayattinizi bazi gereksiz fikir ve dusuncelerden Temizleyip maddi manevi olarak kendinizi Toparladiktan sonra anca
hayatınızda olacak önemli bir değişikliğe ins. HAZIR olursunuz...
"sonra üzerimde kırmızı bir bindallı ve başımda da kırmızı örtü elimde "
bugunlerde yasiyacaginiz bir tartışmaya delaletir..

Gülmek; “Saf” denme riskini göze almaktır.
Ağlamak ise; “Duygusal” görünme riskini.
Birine yakınlaşmak; “Kendini kaptırma” riskini
Duygularını açmak; “Kendini ortaya koyma” riskini
Hayalleri ve düşünceleri sergilemek ise;
“Onları başkalarına kaptırma” riskini göze almaktır.
Sevmek; “Karşılık görememe” riskini…
Yaşamak ise; “Ölme” riskini göze almaktır.
Umutlanmak; “Hayal kırıklığına uğrama” riskini
Çabalamak ise; “Başarısız olma” riskini göze almaktır…
Ama riskler yaşanmalıdır. Çünkü hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır.
Hiç risk almayan kişi belki acı ve üzüntülerden korunabilir;
Ama Büyüyemez sevemez değişemez hissedemez öğrenemez. Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder.
Sadece; riski göze alabilen kişi hürdür.
Hayirli Geceler.. Kardesim..

HAZIR oldugunuzda Rabbim en guzel nimetti olan Sevgiyi kalbinizde yasatacaktir...

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm

merhaba tekrar tesekkur ederım yorumladıgınız ruyam ıcın Allah razı olsun....
duaa..

Ilknur1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kina görmek

Rüyamda Kendi Kinami gördüm. Çok kalabaliktik. Fakat Düğün öncesi gibi bi kına değildi. Onun kutlaması yapılmıyordu. Ortada Bir Damat da yoktu. Ama herkes çok heyecanlıydı çok mutluydu. Ve elime kinanin yakildigini gördüm. Tanimadigim bir teyze tarafından.

Üst Alt