• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kına gecesi görmenin tabiri

• Konuyu başlatan muhasebeci
  • Başlangıç tarihi
M

muhasebeci

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm Allahın bereketi, magfireti üzerinize olsun rüyamı yorumlaya bilirmisiniz Alllah rızası için. Rüyamda kına gecemi gördüm çok kalabalıktı kına gecem köyde oluyor ben ise istanbulda oturuyorum. Bana diyolar ki gelinliğini giy biz seni bir daha göremeyiz gelinliginle diyolar. Birde damati göremedım rüyamda şimdiden Alllah razı olsun.

sevda can, istanbul, muhasebeci

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada kına gecesi görmek:hayatınızda önemli bir değişikliğin, gelişmenin olacağını işaret etmektedir. Bu değişim özel hayatınız,
eğitim veya iş yaşamı konusunda olacaktır ve sonunda sevineceksiniz...seklinde yorumlanir Allahu alem..
Rüyada kalabalık gören kimsenin işlerinde bütün engelleri aşarak, beklenmedik olumsuzluklari da gecerek güzel bir
yaşam süreceğine yorumlanır.
içinizdeki bazı endişeler var "damadi göremedım"
İnsanlarla iyi iletişim kurmak birazda insanın kendi elindedir. İsterseniz bunu başarabilirsiniz...Sevgi, saygi ve hosgoru..
Selamet ile Hayra kalin..

enesma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kına gecesi görmek

hayırlı akşamlar... ben rüyamda kendi kınamın oldugunu görüyorum fakat rüyamda ne kına nede üzerime giydigim bi kıyafetle kendimi görüyorum, kına gecemin olduğunu ve o kına gecesinin bana ait oldugunu biliyorum çok telaşeli bir gün herkes hazırlık yapıyor bense hala evi temizliyip toparlıyorum mutfakta birikmiş bulaşıklar var onları yıkıyorum bir türlü hazırlanamıyorum ne giycegim bile belli degil daha başkaları sürekli makyaj yapıyo kıyafetlerini hazırlıyor.. ablamı görüyorum sanki benim kınam degilde onun kınası gibi geliyo bana çünkü onunla ve kardeşimle çok ilgileniyorum bu arada ablam 3 yıllık evli dedigim gibi kına benim kınam ama benden başka herkes hazırlanıyor benm fırsatım olmuyo hazırlanmaya... şimdiden çok teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Geceler..Hosgeldiniz kardesim..
Uyeliginiz Hayirli ve daim olur insallah..
Size Masallah diyorum oldukca akilli ve her seyin farkinda olup her seyi kafaniza takan bir kisiliginiz var Allahu Alem...

Hayirdir insallah..
Rüyada kına gecesi görmek:hayatınızda önemli bir değişikliğin gelişmenin olacağını işaret etmektedir.
Bu değişim özel hayatınız eğitim veya iş yaşamı konusunda olacaktır ve sonunda sevineceksiniz...seklinde yorumlanir
Allahu alem..
Lakin Siz HAZIR degilsiniz...
"evi temizliyip toparlıyorum "ilk once aklinizi, hayattinizi bazi gereksiz fikir ve dusuncelerden Temizleyip maddi, manevi olarak kendinizi Toparladiktan sonra anca
hayatınızda olacak önemli bir değişikliğe ins. HAZIR olursunuz...

Gülmek; “Saf” denme riskini göze almaktır.
Ağlamak ise; “Duygusal” görünme riskini.
Birine yakınlaşmak; “Kendini kaptırma” riskini
Duygularını açmak; “Kendini ortaya koyma” riskini
Hayalleri ve düşünceleri sergilemek ise;
“Onları başkalarına kaptırma” riskini göze almaktır.
Sevmek; “Karşılık görememe” riskini…
Yaşamak ise; “Ölme” riskini göze almaktır.
Umutlanmak; “Hayal kırıklığına uğrama” riskini
Çabalamak ise; “Başarısız olma” riskini göze almaktır…
Ama riskler yaşanmalıdır. Çünkü hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır.
Hiç risk almayan kişi belki acı ve üzüntülerden korunabilir;
Ama Büyüyemez sevemez değişemez hissedemez öğrenemez. Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder.
Sadece; riski göze alabilen kişi hürdür.
Leo Buscaglia
Hayirli Gunler Kardesim..
HAZIR oldugunuzda Rabbim en guzel nimetti olan Sevgiyi kalbinizde yasatacaktir
...

nazlı melike

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kına gecesi görmek

selamün aleyküm iyi akşamlar rüyayı ben değil annem görmüş bana anlattı bende merak ettim benim kına gecemi görmüş damatla oynuyormuşuz karşılıklı daha sonra şaha kalkan bir at görmüş yeşil soğan görmüş birde çocuk emzirdiğini görmüş bizde çok merak ettik lütfen yorumlarmısınız şimdiden çok teşekkürler iyi akşamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Geceler..Hosgeldiniz kardesim..
Nikkiniz de cok hoş!
Size Masallah diyorum oldukca akilli ve her seyin farkinda olup her seyi kafaniza takan bir kisiliginiz var Allahu Alem...

Hayirdir insallah..
Rüyada kına gecesi görmek:hayatınızda önemli bir değişikliğin gelişmenin olacağını işaret etmektedir.
Bu değişim özel hayatınız eğitim veya iş yaşamı konusunda olacaktır ve sonunda sevineceksiniz...seklinde yorumlanir
Allahu alem..
ilk once aklinizi hayattinizi bazi gereksiz fikir ve dusuncelerden Temizleyip maddi manevi olarak kendinizi Toparladiktan sonra anca
hayatınızda olacak önemli bir değişikliğe ins. HAZIR olursunuz...
şaha kalkan bir at zahmetli bir uğraştan sonra emeginizin karsiligini almak..
Rüyada yeşil soğan, taze soğan görmek Ağlamak, Gözyaşı dökmek, Sevinç gözyaşı si da olabilir..ama ayni zamanda . Ayrılık Acısını, Gözyaşı dökmeye olabilir Allahu Alem..

Gülmek; “Saf” denme riskini göze almaktır.
Ağlamak ise; “Duygusal” görünme riskini.
Birine yakınlaşmak; “Kendini kaptırma” riskini
Duygularını açmak; “Kendini ortaya koyma” riskini
Hayalleri ve düşünceleri sergilemek ise;
“Onları başkalarına kaptırma” riskini göze almaktır.
Sevmek; “Karşılık görememe” riskini…
Yaşamak ise; “Ölme” riskini göze almaktır.
Umutlanmak; “Hayal kırıklığına uğrama” riskini
Çabalamak ise; “Başarısız olma” riskini göze almaktır…
Ama riskler yaşanmalıdır. Çünkü hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır.
Hiç risk almayan kişi belki acı ve üzüntülerden korunabilir;
Ama Büyüyemez sevemez değişemez hissedemez öğrenemez. Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder.
Sadece; riski göze alabilen kişi hürdür.
Hayirli Geceler.. Kardesim..

HAZIR oldugunuzda Rabbim en guzel nimetti olan Sevgiyi kalbinizde yasatacaktir...

İKOCAN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Selamun Aleyküm
Ben rüyamda kına gecem olduğunu görüyorum. İki bayan yerde oturmuş bir tabağın içinde kına karıyorlar. Kişi sayısına göre kına yapılıyor. Kınayı karıştırırken şekiller çıkıyor, değişik değişik kilim desenleri gibi örneğin. Daha sonra cami resmi çıkıyor ve çok şaşırıyorum ve sonra Kur'an yazıları çıkıyordu ve çok etkilendim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Allahu alem..
Rüyada kina görmek; süsle ziynete, süse düskün bir kisi olduguna isarettir.

"İki bayan yerde oturmuş bir tabağın içinde kına karıyorlar"
içinizdeki bazı endişeler ,ve iki karar arasinda kaldiginiza da yorumlanir..

Şer Sandıklarınızda Hayır Vardır...Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz bir seyde Sizin icin Hayır olmiyabilir..Allah bilir de siz bilmezsiniz.
Allah cc. Yar ve Hakkinizda Hayirlisi icin Dua edin...
Yardimciniz olsun..

sevvalliii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleyküm. Allah'ın rahmeti, bereketi üzerinize olsun. Rüyamı yorumlamanızı istiyorum son zamanlarda çok fazla ve karışık rüyalar görmeye başladım

Gönül sızım...

Ve aleykümselam, Allah'ın rahmeti, bereketi üzerimize olsun. Rüyanı yorumlamamızı istiyorsun ama ben burda rüyanızı görmüyorum...

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendi kına gecesini görmek

Selamun aleyküm ben rüyamda nişanlım ile kına gecemiz olduğunu gördüm ama ne nişanlımı ne kendini göremedim rüyada. Sonra ertesi gün düğün olayını planlıyorum ama düğüne daha çok olduğunu öğreniyorum. Yorumlarsanız çok minnettar olurum şimdiden, Allah razı olsun.

medinegulu1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kina gecesi gormek

Ruyamda bir kina gecesindeydim. Kinada gelinle damat girdi salona beraber, salonda baska bir gelin daha vardi gelinlik giymisti. Sonra diger kinasi olacak gelin o gelinin etrafinda oynayarak donuyodu, damatta mani soyluyodu. Gelini kirmizi kaftan giymisti fakat beyaz duvak ortmustu. Etrafinda oynadigi diger gelin normal gelinlik giymisti benimde ustumde mavi kaftan vardi. Salonda sadece aileler vardi. Sonra uyandim ruyami yorumlarsaniz cok tesekkur ederim.

Misha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kendi Kına Geceni Görmek

Merhaba rüyamda kendi kına gecemi gördüm. Köyde eşim olacak kişinin ailesinin evinde oluyordu kına ve halay çekiyorduk, kızlarla kendi aramızda oynuyorduk. Halay çekerken bir ara kalabalık arttı ve erkekler dışarı çıkmak için bulunduğumuz odaya girdiler. Ben o sırada eşim olacak kişiyi ve dayımi gördüm. Eşim olacak kisi tam kapıda bana bakıyordu heyecanlıydı şimdi bu kalabalıkta yalnız bırakıcam seni dedi hafif gülümsedi ve gitti. Halay çekmeye devam ettik, halay cekerkende sağ tarfımda bana halay hareketlerini öğretmeye çalışan kız da eşim olacak kişinin kardeşiymis, sol tarafimda ise sınıftan aşırı samimi olmadığım bir kız arkadaşım vardi. Ben odadan çıkmak için yönelip ahşap kapıyı dışarı doğru açtığımda kapının metal kolu çıktı ve iki parça halinde yere düştü, ben biraz heyacanlandim korktum kirdım diye. Eşim olacak kişinin kardeşi de arkamdan koştu ben takarım o hep çıkıyor böyle sen işini hallet dedi ve sonra uyandim. Iki gündür benzer rüyalar görüyorum. Ve öğrenciyim final sınavları olduğu zaman bu rüyaları görmek acaba başarısız mi olacağım hissiyati uyandırıyor.

Trabzonlu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Mrb rüyayı annem gördü, ikimiz de aşırı merak ediyoruz. 2 senelik evliyim annemMkina gecem olduğunu görüyor ama merdiven yukarı çıkıyor kına yeri alt katta değisik girişi varmış. Herşey gayet iyi ve kınada dağıtılan süsten bütün her şeye kadar ben ilgileniyorum. Kırmızı kıyafet, kırmızılı yeşilli tacım varmış büyük ve gösterişli. Annem başlamadan kına ayakkabısını degistirecekmis bakıyor siyah lastik giymis arıyor, ayakakbisini bulamıyor. İki kız kardeşim var onalara sesleniyor, ablanıza yardım edin herşeyle o ilgilendi yalnız bıraktınız onu diye. Biri beyaz giymiş diğeri pembe geliyorlarmış, annem de ayakkabısını arıyormuş bende hazirliklari kontrol ediyormuşum. Bu şekilde görmüş yorumlarsanız memnun oluruz.

Gamze Erva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Iyi akşamlar. Ben bir iki ay önce rüyamda kına gecemin olduğunu görüyorum, ama kaynanam dan hariç bi görümcem ve annem var sadece. Kaynanam elime kınayı yakarken görümcem de koluma bir parmağı ile kına yakıyor ve diyor bizim yöremizde böyle yapılır. Sonra ama elbiseme sürülmesin diye silelim dedim. Sonrasında kına yakıldıktan sonra anneme gösteriyorum diyorum " anne altını koymamışlar". Annem de görmüyorsun kınanın ıçınde dıyor. Bu rüyayı görmeden önce görüştüm birisi vardı onun annesı ve ablası oluyor rüyamda. Yorum yazarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Azra2

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda kendi kına gecemi gördüm

Rüyamda kına geceme hazırlanıyordum, misafirler gelmiş ama ben hazır değildim yanımda bir arkadaşım vardı hazırlanmama yardım ediyordu fakat damadı görmedim hic. Arkadaşmla beraber kına gecesi için pasta yaptırdık sonra ben hazırlanıyordum, giyeceğim kıyafet mordu bunun anlamı nedir acaba?

HAGÜ

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kına gecesi

Merhaba, rüyamda kına gecem oluyormuş ama söz, nişan yok ortada. Kına gecesi ile başlıyormuşuz, öyle şaşalı bir hazırlık yok çok alelade, çok kalabalık da değil. Annemler bir köşede oturup sohbet ediyolar, kızıyorum onlara hadi gelin beni yalnız bıraktınız diye. Bir yandan erkek arkadaşımın annesini görüyorum o geliyor onlardan başka kimse yok ama üzerimde sıradan günlük bir mavi elbise, çiçeklerden kocaman bir şey yapıyorum, çelenk gibi ama değil. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim içim bir garip oldu teşekkür ederim.

Muamma6

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün Aleykum..
Rüyamda telaşlı birgün oluyor ve kına gecemmis herkes bizim eve geliyor ve gelen misafirlerin ellerinde hediyeler oluyor. Ama ben anneme diyorumki ben kimseyle gorusmuyorum yani damat yok ki niye böyle birşey oluyor diyorum. Annem birsey demiyor sadece hazırlanmami söylüyor ve bende serzeniste bulunuyorum. Allaha emanet olun...

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selâmün Aleykum..
Rüyamda telaşlı birgün oluyor ve kına gecemmis herkes bizim eve geliyor ve gelen misafirlerin ellerinde hediyeler oluyor. Ama ben anneme diyorumki ben kimseyle gorusmuyorum yani damat yok ki niye böyle birşey oluyor diyorum. Annem birsey demiyor sadece hazırlanmami söylüyor ve bende serzeniste bulunuyorum. Allaha emanet olun...
Ruyada kına gecesi görmek
Ruya farklı şekillerle tabir olunur.. Ruyanın pek bir anlamı yok.. Sadece çok iyi birisisiniz. aileniz ve kendiniz için en iyilerini istiyorsunuz..

bilginakay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Böyle bir tabiri olduğunu bilmiyordum. Araştırıyordum bende tam denk geldi teşeekkürler.

Üst Alt