• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kırmızı arabaya binmek

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kırmızı arabaya binmek tabiri.
Selamünaleyküm. Rüyamda kızmızı bir arabaya bindim ben sürecektim. Sonra küçük parmak kadar üçtü sanırım köpekler gördüm. Sonra arkadaşımın evindeydim karanlık olmuştu hala eve gitmemiştim, saate baktım 1:29 gösteriyordu şok oldum eve gidecektim evin salonun ortasında at gördüm atlı cingeneler oluyor ya ondan, at kadına saldırmıştı sanırım bakmadım ama öyle hissettim, odaya kaçmıştım korkarak. Sonra çıktıgımda erkek arkadaşımda ordaydı beraber gidecektik eve o bırakıcaktı taksiyle mi gitsek diye düşünürken uyandım bunlar ne anlama geliyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, ruh ve duygu aleminiz ,aklınız çok karışık..! Rüyanız hayr Olsun...
Rüyada kırmızı araba görmek;
gerçek yaşamdaki heyecanlı ,ruh halini simgeler.

farklı anlamları vardır iyilik ve hayır olarak kabul edilir, Yenilik ve değişik anlamına gelir,
Bazı rüya tabirlerine göre kırmızı elbise aşka alamet ederken, aynı zamanda arzuyu, cinsel isteği, kızgınlığı, birtakım tartışmalar yaşayacağınız ve tehlikeyi de işaret edebilir..
öfkeyi kontrol altında tutup, kendi lehimize çevirebiliyorsak sorun yok
Kırmızı araba sürmek;
KAVGA VE TARTIŞMA İLE BİR YERE VARAMAYIZ...

bilinç altınıza yerleşmiş ,size rahatsız eden bir konuyu çözmeniz gerektiğini, aksi halde bu gizli endişe veya korkuyu sürekli yaşayacağınızı temsil eder.
Stress,kavga, tartışmalar, korku ve endişelerin yüzeye çıkmasını yansıtmakta, rüyadaki olaylar aslında senin bu korkulardan kurtulmak için verdiğin ancak yetmeyen çabalarını temsil etmektedir. Sabır, dua ve aklını kullanarak bunları atlatabilirsin..

Her insan Nefis ile Aşk Arasındadir!!bunu unutmayin...unutursaniz bir gün güvendiğiniz dağlara kar yağarda ruhunuz üşür, hem de donarcasına deprasyona girebilirsiniz..

Ayrıca böyle olumsuz olayların bizlere bir şeyler öğretmek için başımıza gelmiş olduğunu artık neredeyse hepimiz biliyoruz.
Başımıza, sebepsiz gibi gelen sıkıntılar aslında bunlar bizim kendi ellerimiz ile yaptıklarımız ve bu sıkıntılar bize bir şeyi öğretmek için gelirler ve bize öğretmek istediklerini öğretmedikce de bizden gitmezler...Bir musibet bin nasihatten iyidir misali..
Aynı olumsuzlukları tekrar tekrar yaşamamak için, bu kez dersimizi almış ve iyice öğrenmiş olarak yola devam ederiz..

Unutmayin!!Burası bir imtihan dünyası hep birbirimiz ile imtihan ediliriz
selametle..

Üst Alt