• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kırmızı tişört görmek

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm abla nasılsınız?
dün gece annem rüyasında rahmetli babam siyah bir jeep ile geliyor oğlumda yanlarında oğlumun üzerinde kırmızı bir tişört var annem bu eski dur yenisini giydireyim diyor yeşil bir tişört giydiriyor babamın üzerinde siyah bir takım elbise var sonra araba ile yeşillik bir alana gidiyorlar yemekler ile dolu bir sofraya oturuyorlar oğlum ben bu yemekleri yemem babaanne bana sen yemek yap diyor ama annem masadaki yemeklerden yediriyor sonra babam beni eşimi ve kardeşimi soruyor onlar nerde diyor annem bişey yok diyor yok bir durum var sen bana söylemiyorsun diyerek sinirlenip arabaya binip gidiyor

Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Allah RAZI olsun kardesim iyiyim Sizler nasilsiniz..
HAYIRDIR insallah...
Dikkat ediniz mi anneniz rah. babaniz ile halen yakin ..biri mana biri maddi Alemde olsa da ruhlari boyle birlesiyor..
ve babaniz Siz darda oldugunda hep Sizi uyarmak icin sanki Rabbim onun vesilesi ile sizleri uyariyor..bunu da ilk kez sizde sahit oluyorum...

Kırmızı renk tehlike, ikaz, dikkat anlamındadır.
Rüyada tişort görmek tisortun rengi ile birlikte yorumlanmalıdır. Sizin içinde bulunduğunuz duyguları veya duygusal durumunuzu ,tartisma ve bazi olumsuzluklardan oglunuzun olumsuz olarak cook etkilendigini Size anlatmaya calisiyor..
Allahu Alem...
rah. Babaniz Mekani cennet olsun sizden, esinizden ve kardesinizden haal ve davranislarinizdan pek memnun olmadigi bu ne siddet bu celal.. konular karsisinda biraz daha SABIRLI ve sakin olmanizi gostermeye calisiyor..
kardesim Oglunuzu seviyor ve dusunuyorsaniz icinde bulundugunuz gergin, cenaze havasi gibi olan ortami degistirmek zorundasiniz..yoksa oglunuzun ruhsal ve psikolojisi bozulabilir..
Hayirli gunler...

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kırmızı tişört

allah razı olsun abla allaha şükür iyi olmaya çalışıyorum oğlum şuan benim yanımda eşim ne konuştuysam ben ayrı ev tutuyorum bunu başarıcam yapıcam diyor maddi imkanlarımız olmadığını bildiği halde böyle yapıyor hatta emlakçıya kapora bil everdi biraz ayrı kalalım belki pişman olucam belki de böyle mutlu olucam diyor rüyalarda bi uyarı olduğunu bende farkettim ama bunu eşime bir türlü anlatamıyorum yüce rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin mücadeleden hiç bir zaman vazgeçmedim inş en kısa sürede aileme tekrar bir araya gelir

Allah senden razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yapsin bakalim.. nefsinin ve kizginliginin inadinin kurbani olsun bakalim...bazen bir musibet bin nasihattan evla dir...

"yemekler ile dolu bir sofraya oturuyorlar oğlum ben bu yemekleri yemem babaanne bana sen yemek yap diyor "
cocugu onunla gitmeyip babaanne seninle babam ile kalacagim dediginde..iste O zaman anlarki bizler Anne ve Babalar ilk once cocuklarimiz icin yasariz...

Üst Alt