• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kitap görmek

Gul2013

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, Rüyada kitap görmek neye işarettir?
Ruyamda Havadan bir kitap indigini gordum. Kitap önce yesildi. sonra camdan benim elime dogru geldi. Mavi renkti. Ustunde kurani kerim yaziyordu. Sonra gittim abdest aldim. Okumak istiyordum, kurani kerim yazisi gitmisti ustunde orman kitapi yaziyordu. Icini actim baska sekil harfler vardi buyu gibiydi sanki. O kitabi hemen kapattim hafif yirttim kardesim dedi dur yirtma, hafif yirtmisim. Sonra disariya attim, birden bir fayton cikti karsima iki tanede at vardi o kitap birden yok oldu. Tuhaf bir ruyaydi yorumlarsaniz sevinirim. Hayirli gunler ve simdiden Allah razi olsun sizden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..Kitabı kapağına göre değerlendirmeyin..
(don't judge a book by its cover. ) İnsanların Dış Görünüşüne Bakıp Değerlendirmeyin...yoksa yanilabilirsiniz seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu alem...
Rüyada kitap görmek, kuvvettir. Bundan dolayı elinde bir kitap bulunduğunu gören kimse, kuvvete erişir. Kitap eğer açıksa yaygın bir haber, kapalı ise, gizli bir haberdir...

hakki arayan hakki bulur..Arayan mevlasını da bulur belasını da...

"Ve Hak ile batılı birbirine karıştırmayın. Ve siz hakkı bile bile gizlemeyin. "
Bakara 42

'' İnsanlar Maşuk aramıyor, bencil duygularına köle arıyor.Köle buluyor ama Aşk'ı bulamıyor..''Şems-i Tebrizi..

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kitap görmek

Selamün aleyküm, rüyada kitap görmek nasıl yorumlanmalı?
Ben rüyamda bir kitap gördüm. Bir üniversite hocasının (galiba öyleydi) fotoğrafını çekmem gerekiyormuş (galiba gizlice). Kitabın üzerinde babamın doğum tarihi 1959 yazıyordu. Sonra bir odadaymışım. Komşuya gidecekmişim. Sonra o komşu bana geliyor. Yanında birileri var. Benim üzerimde krem rengi kalın örgü bir kazak, ayağımda kalın beyaz kilotlu çorap var. Ben sıcaktan bunalıyorum ve kazağı çıkarıyorum. Kazağın altında daha ince dokumalı sarı bir kazak varmış meğer. Ben kalın kazağı çıkarınca altından o çıkıyor. Rüyanın anlamını merak ediyorum. Açıklanırsa çok memnun olacağım. Herkese sağlıklı, başarılı, huzurlu günler dilerim:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,rüyaniz hayr olsun..
ilgi ve bilgi alanınıza yenilikler ,güzellikler ,duygu ve his de sosyal olmayi da ekleyin..Çok okuyan mı bilir, Çok gezen mi?okumak güzel,faydali ama tek olarak da fayda vermez...
Okumaktan, araştırmaktan asla vazgeçmeyecek, okuyup öğrendiklerini uygulayacak, yaşayacak, deneyimleyip hissedeceksin.. okurken bütün duyularınızdan faydalanın..

Rüyada kitap görmek;
ilim, bilim, güçlü olmak ve yükselmek olarak yorumlanır.
Kitaplar aynı zamanda kişisel gelişimi, eğitimi simgeler.

Orta yaşlı erkekler için kitap okumak farklı bir tecrübe edinmek, genç kadınlar için, iş hayatında başarılı olmaya işaret eder. Daha yaşlı insanlar için rahat ve huzurlu bir gelecek anlamına gelir.
babaniza karşı daha sabırlı olun..yoksa kendinize yazik eder!psikolojik olarak rahatsizlik olarak yorumlanir..

Rüyada kazak görmek;
hayatınızda henüz gerçekleşmiş ya da süregelmekte olan bir olayın neticesi olarak bir kişilik değişmesi yaşayacağınızı anlatır. Kazağın rengi bu değişimin kızgınlıktan mı, öfkeden mi yoksa sevgiden ve mutluluktan mı olduğunu anlatır.
Bu değişimin kısa süreli olmasının sebebi size yapılan bir davranışı haksız bularak haklılığı kanıtlama ihtiyacı duymaktır...

Bazende Rüyada kazak görmek;
rüya sahibinin duygu ve düşüncelerinin zamanla değişmesine bu nedenle durumun hem hayata bakışına hem de hayata karşı duruşuna da yansıyacağına tabir edilir.

Rüyada külotlu çorap giydiğini görmek;
çeşitli fırsatlara tabir edilebilir.HER ŞEYİN HAYIRLISI..

acilangul1

canperdesi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kitap ve kitaplık görmek.
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu. Rüyamı o güzel gönlünle yorumlarsan sevinirim Gönülsızım.
Gerçekte görmediğim bir odadayım. İki ayrı yatak, kitaplık gibi şeyler var.
Yataklardan biri babamınmış ve toplamaya çalışıyorum ama üzerindeki örtü o kadar ağır ki bir türlü düzgün olmuyor. Sonunda bir şekilde düzeltiyorum. Çekmeceleri düzeltiyorum. Bir kitap elime geçiyor. Kitapta Kur'an-ı Kerim'de geçen dualar varmış. İlk sayfalarda bu duaların türkçesi var. Bu duaların yazdığı sayfalar ise çok farklı. Dua yazıyor altında nokta nokta boşluklar bırakılmış ( .... kişi için ..... kez okunacak). Ne güzel düşünülmüş diyorum. Sonra odaya birileri geliyor ve kitabı onlara anlatıyorum. Kur'an-ı Kerim'de geçen dualar var herhalde Eyyub (a.s.) duası - duanın tamamını okuyorum-, Yunus (a.s.) duası -yine duanın tamamını okuyorum- gibi dualardır diyorum.

Kralx47

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kitap görmek neye işarettir?

Selamun Aleyküm, rüyada kitap görmek ne anlama gelir?

Ben rüyamda bir kitaba bakıyordum ve biri bana bunu okursan rüyanda Peygamber efendimizi göreceksin diyordu. Ben de o kelimeye baktm okuyup okumadığımı hatırlamıyorum türkçe yazılı sayfalar içinde arapça bir kelimeydi.

Not: sesi gelen kişiyi hiç görmedim ve şuan ben tefsir okumaya başladım gördüğüm kitapta benim okuduğum tefsire çok benziyordu.

Üst Alt