• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kıyafet denemek

nihal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kıyafet görmek rüyada kıyafet denemek rüyada kıyafet almak
Merhabalar rüyamda pahalı bir mağazada kıyafet deniyordum. Kendi şartlarıma uygun kıyafetleri kombine etme konusunda tezgahtar bayan yardım ediyordu. Merak ettim yorumunu. Bu siteyi bulduğum içinde çok mutlu oldum birkaç yoruma baktım etkilendim dini rüya tabirlerine inanınrım ve etkilenirim teşekkür ederim bu hizmet için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar rüyaniz Hayr olsun
kıyafeti kendimize göre mi yoksa kendimizi mi kıyafete göre belirliyor ve ayarliyoruz..?
Rüyada kıyafet görmek: elbise, giysi, giyecek, kıyafetlerini görmek gerçek yaşamda dış dünyada nasıl algılandığına işaret eder.

Rüyada kıyafet denemek;
gerçek yaşamınızda yeni bir durumla karşı karşıya olduğunuzu ve bu duruma nasıl uyum sağlayacağınız konusunda endişeleriniz olduğunu gösterir.
"kıyafetleri kombine etme konusunda tezgahtar bayan yardım ediyordu "
Kararsız kaldığınız konularda İşin ehline sorun...

Bir gün imami azam hazretlerine inancsiz biri gelir
"sana birsey sorcam der"
imam azam hz. :,,buyur sor bakalim "der
adam :"kuranda hersey varmi hersey yazarmi "diye sorar
imami azam Hz. ise:,,tabiki hersey yazar kuranda der"

bunun üzerine adam "söyle bakalim 1 kilo un dan kac ekmek cikar buda yazarmi kuran da "der

imami azam ordan gecen firinciya:"hasan oglum bir kilo undan kac ekmek cikar diye sorar"
hasanda su kadar diye cevap verince,imami azam döner bu kisiye
bak su kadar ekmek cikar der,

adam:"ama ben kurandan delil istedim hani nerden yaziyor bu kuranda bak iste demekki kuranda hersey yok der...
imami azam hz.de" tamam iste diyip su ayeti okur" (nahl suresi 43 .)ayet

وَمَا أَرْسَلْنَا مِن قَبْلِكَ إِلاَّ رِجَالاً نُّوحِي إِلَيْهِمْ فَاسْأَلُواْ أَهْلَ الذِّكْرِ إِن كُنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ
meali: "eğer bilmiyorsaniz İşin ehline sorun..."

Deneme sonunda beğendiğiniz kıyafeti bulur ve giyerseniz, bunun anlamı yeniş durum karşısında kendinizi hazır hissettiğinize yorumlanır.
Karar vermezseniz, hazır olmadığınıza tabir edilir...Selametle..

acilangul1

nihal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun vakit ayırmışsınız çok sevindim.

Kaya6161

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kıyafet denemek neye işarettir? tanıdığım ama samimi olmadığım bı erkekle önce alışveriş yaptık, onun istediği kıyafetleri denedim kıyafetleri tam hatırlamıyorum ama en son yeşil bir mont denetti bana bu oldu dedi. Ondan sonra ben kıyafet denemekten yoruldugum için durgundum, ona döndüm o da ben duruldum diye bı morali bozuldu gibi oldu, ben de birden onu dudağından öptüm bı kere. Ve bu erkekle gerçek hayatta tartışma gibi bişey oldu aramızda konuşmuyoruz şuan. Rüyanın anlamı her yerde farklı yorumlarsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada kıyafet denemek neye işarettir? tanıdığım ama samimi olmadığım bı erkekle önce alışveriş yaptık, onun istediği kıyafetleri denedim kıyafetleri tam hatırlamıyorum ama en son yeşil bir mont denetti bana bu oldu dedi. Ondan sonra ben kıyafet denemekten yoruldugum için durgundum, ona döndüm o da ben duruldum diye bı morali bozuldu gibi oldu, ben de birden onu dudağından öptüm bı kere. Ve bu erkekle gerçek hayatta tartışma gibi bişey oldu aramızda konuşmuyoruz şuan. Rüyanın anlamı her yerde farklı yorumlarsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kıyafet görmek, denemek, günlük hayatta bir yenilikle karşılaşıp endişelenme durumunda olmaya işaret edilir.
Öpüşmek, hayattaki ihtiyaçların giderilmesine işarettir. hayırlı denebilecek bir rüyadır. selametle.

Üst Alt