• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kıyamet Alametlerini kıyametin kopacağını görmek

isasasa01

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kıyametin kopacağını görmek rüyada kıyamet alametlerini görmek
Selamun aleykum, adım isa 23 yasindayim bu sabah rüyamda kıyamet koptuğunu gördüm, aslında tam olarak kıyamet kopmuyordu gördüklerimi anlatayım size. Öncelikle dün gece kiyamet suresini dinledim, kuran okumayı bilmiyorum bunu belirtmek istedim.. Evdeyiz oturuyoruz ailemle ama bizim suan ki oturdugumuz evimiz değil baska bir evdeyiz, ruyamda orasi bizim evimiz olarak gözüküyor ve bir şey oluyor ses geliyor sanırım tam hatirlayamadim. Disari pencereden baktigimda ise gece ve gunduz karışmış saniyelik gunes doguyor ama batarken verdigi o kırmızı ışık ile doğuyor. Sonra kapkaranlik oluyor, gece oluyor surekli boyle oluyordu, bir gece bir gunduz disarida kimse yoktu mevsimler birbirine karışmıştı ya, kıs, ama ben kiyamet kopacagi icin boyle oldugunu biliyordum ve bizimkilerede soyledim. Nasıl kurtuluruz gibisinden düşünüyordum, kurtulamayacagimizi anladim ve korkudan napacagimi şaşırdım, her tarafı kapadim pencereyi kapiyi, ölmek istemiyordum ve orda uyandım. Aslında ruyamin oncesinde ne gordugumu bilmiyorum belki eve gelmeden once baska bir yerdeydik belkide hatirladigim kadarini gordum oncesi yoktu. Çok degisik bir ruya gordum sabah kalktigimda ise ilk isim kiyamet suresinin meailini okumak oldu. Dun dinledigim icin mi bu ruyayi gordum, neye yorulur kiyamet alemetlerini gormek ve kiyamet alameti oldugunu kiyamet kopacagini bilmek. Yorumunuzu bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam isa Rüyaniz Hayr olsun
Kıyametin kelime anlamı ayağa kalkmaktır..isa Bey, Nasreddin Hocaya sormuşlar, Kıyamet ne zaman?” diye Hoca merhum “hanım ölürse küçük, ben ölürsem büyük kıyamet kopacaktır” demiştir.
Büyük kıyamet mutlaka bir gün olacaktır. Ancak her insanın büyük kıyameti kendisi öldüğünde gerçekleşmektedir.
Bunu anlayan büyük Kıyameti beklemez. Allah rızasını nasıl kazanacağını düşünür.
Vesselam.
Rüyada Kıyamet Alametleri’ni kıyametin kopacağini görmek;
Hayat Harekettir..
Kıyâmet İçinizde fırtınalar kopmadan kendinizi, maddi, manevi, imani Değiştirin diye yorumlanir..
Bir toplum kendilerinde bulunanı değiştirmedikçe Allah onlara verdiği bir nimeti değiştirmez
ve şüphesiz Allah hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir."
Enfal sûresi, 53.ayet

Rüyada kıyamet görmek, kıyamet gününü, dünyanın sonunu görmek;
hedeflerinize ulaşmak için mevcut pek çok engel olduğunu ve bunları birer birer aşmanız gerektiğini işaret eder.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyada Kiyamet Alameti Gormek

Selamin aleykum, ruyada kiyamet alemeti gormek ne demektir? Adim yagızcan yasim 14 ruyamda 58.bulvardan asagi dogru yuruyordum ve kafami kaldirip gokyuzune baktigimda gokyuzunun dinazorlar zamaninda ucan buyuk kus seklini aldigini gordum ve yesil idi. Daha sonra gokyuzunden bir kukreme sesi geldi bir anda yanima arkadasim geldi dedim ne oluyor, arkadasim kiyamet alametidir ve eger 100 civi yan yana gelirse kiyamet kopacaktir dedi. Bu olaydan sonra kafami kaldirdigimda ise aydan baska gezegenleride goruyordum uzakta bir gezegen gozukuyordu ve patlamalar oluyordu cevaplar misiniz??

Ponçik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kıyamet kopacağını bilmek

Selamun Aleyküm 2 dir rüyamda gökyüzü pembe mor rengarenk oluyor kıyamet kopacağını biliyorum. Birincide güneş gibi birşey eriyordu o da rengarenkti şelale gibi akıyordu birde bu tamamen eridiğinde kıyamet tamamen kopcak diyordu bende bekliyordum. Digerinde yine gökyüzü renkli ve parlaktı ve evin önünde masada oturuyorduk küçük kanatlı yani Melek tarzı şeyler uçuyordu kıyamet geldi diyordum sonra bi baktım düğündeyim bi dağın tepesinde gökyüzü eski haline dönmüş benide zorla halaya cagırıyorlar yorumlarsanız sevinirim.

BEyzA117

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kıyamet alametleri görmek

Ben rüyamda bircok kiyamet alameti gördüm. Yıldızlar yer değiştir di bazen kaybolup belirdi. Gunes cok fazla yer degistirdi. Bazen ise cok yakinimiza geldi. Denizler kayniyordu
Ama bi cok insan gordum akrabami annemi babamı ve kardesimi de gördüm hepimiz bi amac ugrunda yuruyerek KABEYE gidiyorduk. Hatta denize doğru namaz kilan insanlar gördüm. Bu nedir ki ?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada kıyamet alametleri görmek

Ben rüyamda bircok kiyamet alameti gördüm. Yıldızlar yer değiştir di bazen kaybolup belirdi. Gunes cok fazla yer degistirdi. Bazen ise cok yakinimiza geldi. Denizler kayniyordu
Ama bi cok insan gordum akrabami annemi babamı ve kardesimi de gördüm hepimiz bi amac ugrunda yuruyerek KABEYE gidiyorduk. Hatta denize doğru namaz kilan insanlar gördüm. Bu nedir ki ?
Rüyada kıyamet alametleri görmek, yakında kötü günler yaşayacağınıza işarettir. Kabeye gitmek ise hayırdır, mutluluktur. Bazılarına göre gerçekten Kabeye gitmektir. Denize doğru namaz kılmak fırsata, güzelliğe işaret edilebilir. Selametle.

Üst Alt