S
Seçkin
Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm efendim.Ben geçen sene bu zamanlar bir kızla tanıştım ve iyi neticeler sonucunda,iyi dialoğumuz ve sevgimiz sonucunda evlenmeyi düşünüyorduk lakin sorun yani artık şeytandan mı yada bizim gafletimizden midir bilmem ayrı düştük.Sonra ben onu hep aradım bir arada yanına gittim barıştık ama sonra yine bozulduk ve hep onu rüyamda görüyorum.En son rüyamı anlatıcam; bir fırın, pastane gibi yerdeydik onunla ama konuşmuyorduk dargındık.Sonra o ağlamaya başladı, gözyaşlarının gözlerinin altına dolduğunu süzüldüğünü gördüm.Sonra çıktık oradan biraz aramızda mesafeyle yürüdük bir süre,benim yanımda arkadaşlarımda vardı.Sonra bir caddeye vardık o karşıda kaldı ben yolun diğer tarafına geçtim ve bana bakıyodu hala,ama küskün,dargın ve kıskanan bir şekilde.Yanımdaki kızı sevgilim sandı sanırım.Ama ben yanımdaki kızı arkadaşım olarak gördüm.Ve sonra suratını çevirdi benden ve yanına gelen bir erkeğe döndü.Sonra birden bir deve ve deveye bağlı at yüksek bir binanın ortasından ortamıza atladı.Hareketli bir deve ve attı.Ama at devenin arkasında bağlıydı!O yolun karşısında ben bu taraftayken ortamıza atladı bu hayvanlar ve bu kadar!Hemen b rüyadan önceki rüyadada ben evdeyken tv izlerken evime gelmiş ve üzerime yatıyodu o evlenmek istediğim kız.Ben yüz üstü yatıyorum oda sırtıma yattı!Allah razı olsun sizden.Hayırdır inşaAllah!