• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kız arkadaşını görmek

S

Seçkin

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm efendim.Ben geçen sene bu zamanlar bir kızla tanıştım ve iyi neticeler sonucunda,iyi dialoğumuz ve sevgimiz sonucunda evlenmeyi düşünüyorduk lakin sorun yani artık şeytandan mı yada bizim gafletimizden midir bilmem ayrı düştük.Sonra ben onu hep aradım bir arada yanına gittim barıştık ama sonra yine bozulduk ve hep onu rüyamda görüyorum.En son rüyamı anlatıcam; bir fırın, pastane gibi yerdeydik onunla ama konuşmuyorduk dargındık.Sonra o ağlamaya başladı, gözyaşlarının gözlerinin altına dolduğunu süzüldüğünü gördüm.Sonra çıktık oradan biraz aramızda mesafeyle yürüdük bir süre,benim yanımda arkadaşlarımda vardı.Sonra bir caddeye vardık o karşıda kaldı ben yolun diğer tarafına geçtim ve bana bakıyodu hala,ama küskün,dargın ve kıskanan bir şekilde.Yanımdaki kızı sevgilim sandı sanırım.Ama ben yanımdaki kızı arkadaşım olarak gördüm.Ve sonra suratını çevirdi benden ve yanına gelen bir erkeğe döndü.Sonra birden bir deve ve deveye bağlı at yüksek bir binanın ortasından ortamıza atladı.Hareketli bir deve ve attı.Ama at devenin arkasında bağlıydı!O yolun karşısında ben bu taraftayken ortamıza atladı bu hayvanlar ve bu kadar!Hemen b rüyadan önceki rüyadada ben evdeyken tv izlerken evime gelmiş ve üzerime yatıyodu o evlenmek istediğim kız.Ben yüz üstü yatıyorum oda sırtıma yattı!Allah razı olsun sizden.Hayırdır inşaAllah!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yagmur.jpg

Ve Aleykum Selam kardesim..
Çok derin ve manidar guzel bir Ruya...
Ruyamiza Hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..

Allâh’ü Teâlâ yarattığı hayvanları muhtelif sınıflarda yaratmıştır.
Bazısını eti yenmesi için bazısını sütü içilmesi için bazısını insanlar yolculuk esnasında binsinler diye
bazısını da eşyalarını ve mallarını bir beldeden diğerine nakletmeleri için yaratmıştır.
Bu menfaatlerin tamamı devede vardır..
ve rüyada deve görmek;Butun bu nimetlerin Allah-in izni ile
eza ve cefa gördukten sonra..Sabr edip halinize sukr edebilirseniz bu nimetlere kavusacaginiza delalettir! Allahu alem...
At ise Murad dilek arzuhaliniz ...
Insan Sirti guc ve kuvvetir..ama malesef siz gencliginizi, guc, kuvvet ve aklinizi beyhude seylerde ziyan etmektesiniz..
Sevdiginiz kizin Ruyada sirtiniza yattigini gormek; Sevdiginizin sizden guc ve sevgi bekledigi anlaminda yorumlanir Allahu alem..

Yakın geçmiş zam-an da bir dostum bana dedi ki :*yine kayıp eşeğini ararsın eşekler diyarında ah ah ...*
Acizane dedimki;
Eşşekler diyarında peşinden gelen deve sürüsünü arıyorum...aratan da bulduracak olanda Allah tır....
Di-Yar-ların sahibi kimi hangi diyarda ne arattırır o bilir...Hikmetine bakmalı...
Eşşekler diyarında peşinden gelen deve sürüsünün ardindaki murat atini ariyor ve bekliyorsam demek ki halen kendim de bir Eşegim!!
mutlaka pişmem olgunlaşma için, kâmil bir insan olmam için daha bir sure sevdiklerimden ayri kalip olgunlasmamiz gerekli...

Sevmek çok büyük bir imtihandır
Küçük bir et parçasında büyük bir dağ taşımaya benzer.
Çoğu zaman dağ başını kar kaplarara sıra da tufan olur.
Hayat sıkar daraltır canını.Oysa ki ne kadar geniştir kalbimiz.
Her şeyi alır içinebazen de genişliği nisbetinde daralıverir
sığmaz olursun içine.
Kalp büyük bir mağara sevmek de büyük bir imtihandır sana...
insan olun once..kardesim insaan.. sonrada almayin mazlumun agini cikar aheste aheste..
her sey yanlis anlasilma , sabirsizlik ve anlayissizliktan Benciligimizden kendimize aci cektiririz degil mi?

20ay308

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Şimdi arkadaşlar Kız arkadaşımla ilişkiye ara vermeye karar verdik sınav çalışması için. Ama ben dayanamadım onsuzluk koydu. Hiç rüyamda görmemiştim onu.
Rüyam şu;
Internet üzerinden fotoğraf yolluyor en yakın kız arkadaşım, o da onun tarafında oluyor. sonra bir yerde denk geliyorlar sensiz hayat daha güzel diyorlar ve ben ağlıyorum.
Bunun anlamı nedir acaba?

MbNhm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,
Size arkadasimin gördügü rüyayi bana anlatmanizi istiyorum ve simdiden emekleriniz icin cok tesekkur ediyorum.
Arkadasim sevdigi kisiyle konusmuyor baya zamandir, ayrildiklarindan dolayi degil sadece günah oldugunu ögrenmisler o yüzden. Rüyada arkadasim bir nisan yada söz töreninde ve yaninda bir kizla birlikte baska odadalar. Kiz arkadasima kiz nasil yapicagini soruyor o cocugu hayla sevdigini ve simdi onu istemeye gelen kisinin baskasi oldugunu söylüyor. Kizarkadasim caresiz bir sekilde bilmiyorum demis ve bana o an gercekten caresiz oldugunu söyledi. Tam o sirada arkadasimin telefonuna bir mesaj geliyor sevdiginden, bir ay daha sabret diye. Kiz arkadasim sasiryor ve böylece rüyadan uyaniyor. Bu ne anlama geliyor bana söyleyebilirmisiniz.
Simdiden cok tesekkurler, iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
bu tip rüyalar,insan hayatında kararsiz kaldiği ,ruhu ile nefsi arasinda bilinç altına yansıması sonucu görülen rüyadır.

neyin ne olduğunu hem net olarak kavrayamıyoruz hem de hiçbir şeye gerçek adını koyamıyoruz.
olaylarin netleşmesinden ayrımın gerçekleşmesinden hakla batılı da ayırmak doğruyla da yanlışı ayırmak için kendine biraz zaman versin..
bir yol ,bir çıkış , çözüm yolu bulacağina ,yeni bir yaşam, yeni bir çevre olarak da yorumlanir..selametle..

acilangul1

cahit07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hocam, öncelikle merhabalar. Kız arkadaşımla ciddi düşünürken ne oldu anlamadım bir anda herşey altüst oldu. Kız arkadaşımın sevdiğini biliyorum ama beni seven insan düşman gibi davranıyor anlamadım. 2 gün üst üste rüyamada onu gördüm. ilk gün yüzü sivilceliydi neden aramıyorsun dedim ve sarıldık ağladı, giderken ara beni dedim tamam seni seviyorum dedi gitti.
2.günde ise bir odada yanında dayısı oturuyor ve kendısı beyaz düz bir elibise içinde dayısının yanında oturuyor. Bu ruyanın ardından başbakanı görüp el sıkışıp sohbet etti.yorumlarsanız çok memnun olurum.şimdiden çok teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam merhabalar, Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kız arkadaş görmek;
onunla uyanık yaşamınızda ilişkiyi ve sorunlariniz hakkında neler hissettiğiniz konusunda ipuçları verir.

Rüyada sivilce görmek;
benlik saygısı ve öz-imajı ile ilgili konular hakkında bilgi verir.Bu insanin Hayatında bir geri çekilme, içe dönme eğilimi içinde bulunduğu ruh halinin negatif duygu patlaması eşiğinde olduğunuzu ifade eder.

"beyaz düz bir elibise içinde dayısının yanında oturuyor. Bu ruyanın ardından başbakanı görüp el sıkışıp sohbet etti "
birileri Ona boş umudlar vaad etmesine yorumlanir..
hakkınızda hayırlısı için, istiğfar ve dua edin selametle..

makro

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kız arkadaşı görmek

SELAMÜN ALEYKÜM. Ben evli bir erkeğim, eşimle beraber aynı işyerinde çalışıyoruz. Rüyamda aynı işyerinde çalışan bekar bir kız arkadaş bana kızarmış köfte ve patates getiriyor, ben onun bana yemek getirdiğini eşim görmesin, üzülmesin istedim. Perde çekiliydi eşim görmedi ama rüyayı görürken kız arkadaşımın bana yemek getirmesinede anlam veremedim. Yorumlarsanız sevinirim , hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Rüyaniz Hayr olsun
yaşamınızda ki, etrafinizda bulunan ilişki ve sorunlariniz,stres sıkıntı ,secret,sırlara yorumlanir..
hayırlı günler .

S

seyra34

Kayıtsız
Misafir
Ruyada kiz arkadaşını görmek

Selam rüyamda kız arkadaşımı görüyorum saçları çok güzel, yüzüde. Saç modelini beyendim, bunun resmini cekelim çünkü rüyadayız diyorum yarin şans gösteririm diyor cep telefondan çekmeye çalıştım ama çekemedim ve ona anlatıyorum rüyada olduğum için çekemedim diyorum ama sacları uzun ve kavrengi idi...

Üst Alt