• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada kız çocuğu doğurmak ve emzirmek

H

hmirik

Kayıtsız
Misafir
Merhaba 6 yasinda oglum 1 yasinda kizim var. Hamile degililm. Ruyamda cok guzel bir kiz cocugu doguruyorum ve emzirmek istiyorum. Once reddediyo ama sonra emiyo. Sonra sut fiskirmaya basliyo. Yorumunuz icin tesekkurler. Ben izmirden hatice. evhanimi ve 33 yasindayim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..Hamilelik gecici Gam, keder, SIKINTI. dogum ise yeni bir baslangic ama her baslangiz zor ve mesakketli olur..
Sut ise Allah-in bir RIZKINA nail olmaniz seklinde Yorumlanir..Allahu alem..
Saglikli, huzurlu gunler Kardesim..

omerim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kız Bebek Emzirdigini Görmek

selamun aleykum.ben ruyamda yeni dogmus kiz cocugunu kucagimda emzirdigimi gordum.cocuk benim cocugumdu.hatta esim yanimda ona sutum az geliyor bu cocuk ac kaliyor dedim ve gogsumu siktim sut geldi...orda uyandim...sonraki gordugum 2.ruya ise ben yaban mersini agaclarini gordum yanimda teyzemde vardi.ben kopardim mi bilmiyorum ama sanki teyzem el uzatti.bana bilgi verirseniz sevinirim.allah razi olsun.....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
Rüyada bebek emzirdiğinizi görmek; yakında bir çocuğunuz olacağına veya SIKINTI, GAM, kederden sonra bir ferahliga eriseceginize işarettir.
bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama işarettir.
KIZ bebek emzirmek;gecici bazi SIKINTIlardan sonra rahmet bereket mutluluk ve surur ile yorumlanir..

Hasta bir adamın Rüyada yabani mersin ağacı görmesi, hastalıktan halas olacağına delalet eder.
Bazı kere de yaban mersin ağacı,arzu ettiği şeylerin olabilmesi icin bazi konularda yardim, tedavi, ve bazi noksanliklari tamamlayip,
eksik ve yanlislarini duzeltmeye,Bakım tedbirleri zamanında yapılmasi sonucu verecek meyve, huzur ve surura delalettir..
Hayirli Gunler Kardesim..

Üst Alt