• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kızının erkek arkadasını görmek

ezogelin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kızının erkek arkadaşını görmek rüya tabiri.
Selamunaleyküm, annemin gördüğü rüya şöyle, çok şiddetli yağmur yağıyormuş, bizde erkek arkadasımla bırlıkte yağmurun altında yürüyormusuz. Sonra ıslanmısız ve erkek arkadasım cok üşümüş, sırılsıklam olmuşuz bızım eve gelmısız annemden onu eve alıp kurulamak ıcın ızın ıstemısım, annemde onu oyle gorunce acımış ve eve almısız. Erkek arkadasımı bır yataga yatırmısız, onu battanıyelerle sarıp sarmalamışız.

Sonra gercek hayatta boyle bir insanı tanımıyoruz, ıkımızde annem bır kız goruyoruz bu kız benım samımı bır arkadasımmış ama kız erkek arkadasıma ılgi duyuyormuş bunu ne ben nede erkek arkadasım anlamamıs, zaten erkek arkadasımda yan donup bakmamış ama bu durumu annem anlıyor ve kızdan hesap soruyor. Sen nasıl benım kızıma arkadasına ıhanet edersın diye onu fazlasıyla azarlıyor, hatta bıraz dövmeye bıle kalkmış sinirınden sonra bu kızı alıyor bu kızın annesıde tuhafiyeciymış onun dükkanına bırakıyor kızı kızına sahıp cıkmasını soylüyor, azarlıyor ıkısınıde eve geri donuyor. O arada erkek kuzenım gelıyor kapıya, anneme kızıyor bu evde bır erkek varmış nerde o diye. Annemde telaslanıyor hemen erkek arkadasıma gıtmesıni soylüyor ama o hıc gitmek ıstemıyormus, bıraz daha kalıyım nıye gıdıyorum dıye uzgun bır hal takınmıs, bu arada erkek arkadasım cok bıtkın halsiz görünüyormus annemde ısrarla onu gondermıs, erkek arkadasımda arkasına baka baka zorla istemeye istemeye çatıdan gitmiş, annem onu çatıdan görmüş bu arada erkek arkadasımı kacarken komsular gormus, anneme soylemısler bız gorduk nıye aldın bu cocugu eve dıye azarlamıslar annemi.

Bu arada komsu kadınların onündede kıpkırmızı domatesler varmış bu domateslerden salça yapıyorlarmış ama domatesler kıpkırmızı cok guzel gorunuyorlarmış. Rüya bu kadar.

Bu mesajı annem adına ben yazdım, rüyayı ise annem gördü... ben 20 yasındayım üniverste ögrencısıyım 4 senelık erkek arkadasımdan yeni ayrıldım evlenmeyı dusunuyorduk beni cok sevıyordu delı dıvaneydı ama zaman gectıkte bana olan sevgısı gezme tozma arabasıyla hava atma dünyevi zevklerine kendını kaptırdı sırf onu sıktıgım bunalttıgım ıcın beni istemedi ama ne ben nede o ihanet vb kötü sey yüzünden ilişkimizi bitirmedik ben onu sıktıgım ve bunalttıgım ıcın benden vazgecti bende dini inancları allaha sukür kuvvetli bi kızımdır istiağre gıbı bıseye yattım allahtan barısmayı dıledım cunku gercekten cok sevıyorum ama rüyayı ben degil annem gördü ben hiçbirsey görmedim bu arada babam yok vefat etti annemle ikimiz yasıyoruz annemde hacıya gıtmış ve cok dindar bir insandır allaha sukur, rüyayı o gördü.

Annem bir rüyasını ılk defa bu kadar uzun hatırladıgını soyledı ve genellıkle altıncı hıslerı cok kuvvetli bir kadındır rüyalarıda cıkar ama allah rızası için nolursunuz rüyamı yorumlayın gercekten cok zor durumdayım, psıkolojım hıc ıyi degil bırden bana yüz çevirdi cok severken istemez oldu ama bız cok sevdık deger verdık hıcbır sorunumuzda yokken bu hale geldık, cok uzulüyorum ama o napıyor ne edıyor 2 aydır haber alamıyorum, aramıyor sormuyor beni 4 seneyi çöpe attı evlenicektık cok sevıyordu benı ama gezıcek tozucak diye beni hıce saydı bende boyle seyleri tasvıp etmeyen bir kızım evet sıktım bunalttım ama bunun harıcınde hıcbir sorunumuz yoktu, cok derbeder durumdayım allah rızası için yardımcı olursanız dualarım sızınle olur sımdiden tesekkür ederim allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
"çok şiddetli yağmur yağıyormuş, bizde erkek arkadasımla bırlıkte yağmurun altında yürüyormusuz"
Rüyanız,gerçek yaşamınızda çevrenizde siizi olumsuz etkileyecek bir durum olduğunu işaret etmekte,
erkek arkadasınız Sizin ile Hayat yolunda birlikte yürümek için hazır değil...

"Erkek arkadasımı bır yataga yatırmısız, onu battanıyelerle sarıp sarmalamışız. "
erkek arkadaşının bazı şeylere bağımlı yada hasta olmasına yorumlanir..Allah yardımcısi olsun.....

Bazende Günlük yaşamınızda kafasını ( kafanızı) meşgul eden durumların uykusundaki senaryolaştırılmış yansıması olabilir
annenizin de kafasının karışık olduğunun simgesidir...

Koyver gitsin desek kendini hayatın akışına!Öyle ya, herkese mutluluk var da sana, bana mı yok bu memlekette?
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir. Su akıp yolunu bulsun diye..'

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
"Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
ALLAH 'ım Hakkımızda Hayırlısı Neyse Bize Onu Nasip et,diye Dua edin..
Üzülme Evlat ; kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki..Kendinize iyi bakın!!mutlu olun selametle..

''İmkansız,'' dedi gurur. ''Riskli,'' dedi tecrübe. ''Manasız,'' dedi mantık. ''Yine de denemeye değer,'' dedi kalp.....

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/34527-let-go.html

Üst Alt