• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada koltuk görmek ne demek

Tubiii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba rüya da koltuk görmek ne demek ? Rüyamda babannemin evindeydim koltuğunun bazasını kaldırdım içinde beyaz renk gelinlik vardı çok güzeldi ve beyaz renk A4 kağıdı vardı. Biri eşin mektup yazmış dedi, kağıt katlanmış şekildeydi. Sonrasında duvarda fotoğraf gördüm siyah beyazdi erkek resmiydi. geceleyin de beyaz renk çok büyük bir kapı gördüm kapıyı çaldım kadın açacaktı.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Merhaba rüya da koltuk görmek ne demek ? Rüyamda babannemin evindeydim koltuğunun bazasını kaldırdım içinde beyaz renk gelinlik vardı çok güzeldi ve beyaz renk A4 kağıdı vardı. Biri eşin mektup yazmış dedi, kağıt katlanmış şekildeydi. Sonrasında duvarda fotoğraf gördüm siyah beyazdi erkek resmiydi. geceleyin de beyaz renk çok büyük bir kapı gördüm kapıyı çaldım kadın açacaktı.
rüyada koltuk görmek, makama ve mevkiye işarettir.
gelinlik, kısmete işaret ediliyor. a4 ise kişinin daha çok çalışması gerektiğine bunun onun için daha hayırlı olduğunu gösterir.
fotoğraf ise, bazı güzel olaylara işarettir. ayrıca kapı görmeniz, bu hayırlı haberlere işarettir. yani çok hayırlı bir rüyadır.

Üst Alt