• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada konuşan ateş görmek

Nslhn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler herkese
Rüyamda küçük kardeşim rüyamda yasak olan bir kitap almış ve büyü türevi birşey yapmıştı. O yüzden benimde sol omuzumda devamlı konuşan parlak renkli bir alev olmuştu. Fısıltı şeklinde devamlı konuşup beni yönlendirmeye çalışıyordu ama iyi yönde değil, hep eksiklikleri olumsuzlukları söylüyordu iyi düşünmemi engelliyordu. Daha sonra babama baktım onda da varmı diye, onda da vardı ama küçüktü ve konuşmuyordu üstelik saklanıyordu ve sağ omuzundaydı. Ben bu alevle daha sonra bir mum yaktım birisi de bana sinirlendi bak işte oda sönmeyecek artık. Elimde söndürmeye çalıştım fakat sönmedi. Tabi bu arada alevde benimle devamlı konuşuyordu bende sus sus deyip duruyordum. Bir yanda o yasak olan kitabın sayfalarında alevleri yok edecek yöntemi arıyordum.

Cok etkisinde kaldım rüyamın inşallah hayra alamettir. Vakit ayırıp okuyan ve yorumlayana da şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler Hayırdır İnşallah
Rüyada konuşan ateş görmek ;Size bir uyari ikaz Rüyasidir..
Sen kendini HAK ile meşgul etmezsen, batıl seni işgal eder..manasindadir..

Ey insan! Senin elinde gayet zayıf, fakat kötülüklere ve tahribata eli gayet uzun ve iyilikte eli gayet kısa, cüz’i irade namında bir iraden var.
O iradenin bir eline duayı ver ki, iyiliklerin meyvesi olan cennete eli yetişsin ve bir çiçeği olan sonsuz saadete eli uzansın.
Diğer eline istiğfarı ver ki, onun eli kötülüklerden kısalsın ve o mel’un ağacın bir meyvesi olan cehennem zakkumuna yetişip;
O ateş seni yakip Sana vesvese verip Seni Hak-tan alikoymazsin..
Selametle...

Nslhn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim yorumunuz icin onu yok etmeye çalışmak iyi bişeydir ama ins hayra çıkar umarım sonuda

Üst Alt