Merhaba ruyamda okuldan eve evden okula giderken yolda beni gorup bana laf atan birisi vardi. Daha once gormedigim biriydi ve ilk gordugum anda kaba olmamasina ragmen bana kotu seyler hissettirdi. Ondan sonralari biraz kopuk ne olduysa o beni evine getirmis ahsap iki yada uc katli bir evdi bana is yaptiriyordu ve bazen dövüyordu cok asiriya kacmadan ama. Sonra ben telefonumu buldum ve erkek arkadasima bi mesaj yazdim beni boyle biri kacirdi zorla beni tutuyor dovuyor gel beni kurtar diye cevap geldi sonra tamam ben yemek yiyip geliyorum diye(biraz tuhaf ama ruya iste) sonra bu adamin dedigi biseyimi yapmiyorum yada telefonu mu goruyor orasida karisik belkide nedensiz bi sekilde yuzume tukuruyor ve bana tokat atiyor 1 tukuruyor bir tokat atiyor sonra ben kacmayi basariyorum. bi kuafore giriyorum . bana cay falan veriyorlar. bi kadin ozellikle cok ilgilerniyor ama konusmuyorum onlarla yasadiklarimi falan dusunuyorum. kaloriferin yanina yere oturuyorum. camdan falan gorup beni bulmasinlar diye ama kaloriferin yapisik oldugu duvarin yan tarafi acik yani bi duvar yok balkon demirleri gibi demirler var ve deniz kenarindaymis megersem ve gece olmus hava kararmis falan iste oyle bitti
simdiden tesekkur ederim