• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada kötü birini görmek

Ayci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ruyamda okuldan eve evden okula giderken yolda beni gorup bana laf atan birisi vardi. Daha once gormedigim biriydi ve ilk gordugum anda kaba olmamasina ragmen bana kotu seyler hissettirdi. Ondan sonralari biraz kopuk ne olduysa o beni evine getirmis ahsap iki yada uc katli bir evdi bana is yaptiriyordu ve bazen dövüyordu cok asiriya kacmadan ama. Sonra ben telefonumu buldum ve erkek arkadasima bi mesaj yazdim beni boyle biri kacirdi zorla beni tutuyor dovuyor gel beni kurtar diye cevap geldi sonra tamam ben yemek yiyip geliyorum diye(biraz tuhaf ama ruya iste) sonra bu adamin dedigi biseyimi yapmiyorum yada telefonu mu goruyor orasida karisik belkide nedensiz bi sekilde yuzume tukuruyor ve bana tokat atiyor 1 tukuruyor bir tokat atiyor sonra ben kacmayi basariyorum. bi kuafore giriyorum . bana cay falan veriyorlar. bi kadin ozellikle cok ilgilerniyor ama konusmuyorum onlarla yasadiklarimi falan dusunuyorum. kaloriferin yanina yere oturuyorum. camdan falan gorup beni bulmasinlar diye ama kaloriferin yapisik oldugu duvarin yan tarafi acik yani bi duvar yok balkon demirleri gibi demirler var ve deniz kenarindaymis megersem ve gece olmus hava kararmis falan iste oyle bitti :) simdiden tesekkur ederim :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba...
Katâde (R.A.) Rasûlullah'dan (S.A.V.) :
"Sâlih rüya Allah'tandır.Kötü rüya ise şeytandandır.Onun için, biriniz sevdiği bir rüya görürse sevdiği kimseden başkasına anlatmasın.
Sevmediği bir rüya görürse, onun ve şeytanın şerrinden Allah'a sığınsın.Üç kere EuzubillahimineşşeydanirracimdeyipÜç kere sol tarafına tükürüp. Kimseye anlatmassın. O rüya ona asla zarar veremez."

Hayirdir insallah..
Kovalanma,kacma,kacirilma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Bu tür rüya senaryolarından genellikle size zarar vermek ya da sizi öldürmek isteyen bir çeşit saldırgan tarafından kovalandığınızı görürsünüz. Koşarsınız saklanırsınız ya da sizi kovalayanı atlatmaya çalışırsınız. Kovalanma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder.

Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Sizi kovalayanın kim olduğunu ne oldugunu bir kendinize sorun...
iman eksikliginiz vicdaniniz sizi rahatsiz eden bazi olay ve davranislar eksikliginiz pismanliklariniz olmasin sakin!!!

Rüyalarınızda size saldıran veya sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke kıskançlık korku hatta muhtemelan aşk gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor yasiyor olabilirsiniz...

her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...
Rüyanızda kovalandığınızı gördüğünüz bir sonraki seferde durup sizi kovalayan şey ile yüzleşin. Ona sizi neden kovaladığını sorabilirseniz bu tip kabus dolu ruyalardan da ins. kurtulabileceginize inanmaktayim...

"Ham ervah kusuru hep başkalarında arar. Hakikat ehli arifler ise kendilerinde.’
İçinizdeki en buyk nefis düşmanı ile yüzleşmekten korkmayın.Korkarsaniz hayat billah esarettinden kurtulamazsiniz Selamet ile Hayra Kalin ..

Ayci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun cok tesekkur ederim herkese ayri yorum yapip ilgileniyorsunuz :)

Üst Alt