• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada küçük insanlar

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm arkadaşlar rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada gözlerimi açtım salonun lambası yanıyordu salonun kapısını açtığım zaman siyah giyinmiş küçük bir insanla karşılaştım onu tuttum ve dövdüm duvardan duvara vurdum elimde bir bez parçası oldu ve uyandım.Tekrar uyudum aynı şekil tekrar ışığın yandığını gördüm kapıyı açtığım sırada gene bu el beyaz giyinmiş küçük bir insan odaya girmeye çalışıyordu ve ben bağırıyordum çocuklarım ne istiyorsun diye engelledim onu onuda aynı şekil dövdüm ve uyandım.

şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
bir kimse Rüyada tanimadigi ve kimseye de benzetemedigi bir insani görse, o adam rüyayi görenin nefsidir...nefis ile Ruh arasindaki celiski, savas..icindeki ruh halinizi anlatir..
günlük yaşamda taşımakta olduğunuz ağır yük altında ezildiğinizi yaşamın zorluklarıyla baş etmekte zorlandığınızı simgeler...
ayrica Rüyada küçük insanlar görmek yakın çevrenizle birtakım sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız demektir.

Rüyada ışık görmek iyidir. Güneş ışığı refah; ateş ışığı acele haber veya sürpriz; şimşek ışığı ümit edilmeyen yerden iyi haber veya iyi şans; kırmızı ışık samimiyet;yesil ışık murad ve bereket lamba ışığı umut; şafak ışığı başarı; meşale ışığı dindarlık; beyaz ışık ise zihin açıklığı anlamındadır...

Insanin bir seylere karar vermesi ne kadar zor; ya seni icime gömmeli ya da artik icimden söküp atmaliyim.
Ama her ne olursa olsun susmaliyim.
Hangisi daha zor, hangisi daha aci? Gercekten gitmeli mi? yoksa kalip yanimda savasmali mi?... Bir yol ariyorum kendime, buldugum tüm yollarsa sana cikiyor?
Hayirli gunler...

Üst Alt