• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kunfeyekun ne demektir?

Halid

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm...Rüyada kunfeyekun ne demektir?
Rüyamda çocukluğumun geçtiği evin mutfağına benzeyen bir yerdeyiz. Yanımda kızım ve kardeşimin kızı var. Yerde de parça parça olmuş kuş kanadı, kuş tüyleri ve eti var. Kuşun etini elime alıyorum hala hareket ediyor. Ölmemiş diye üzülüyorum ve Allah’ım acı çekmesin artık bu kuş dirilecekse dirilsin ölecekse ölsün diye dua edip kunfeyekun diyorum ve avucumun içindeki kuş canlanıp çok güzel renkli bir kuş oluyor ve uçuyor. Sonra hemen peşinden yere uzanıyorum ve bana doğru bir yarasa geliyor. Yarasaya elimi kaldırıp sen gelme pis hayvan diyorum ve tam üstüme konacakken gidiyor yarasa. Yarasa gittikten sonra çocuklarla konuşuyoruz ve 2 kuş ve bir insan canlandı böyle duayla diyorum. ‬

Allah razı olsun.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamün aleyküm...Rüyada kunfeyekun ne demektir?
Rüyamda çocukluğumun geçtiği evin mutfağına benzeyen bir yerdeyiz. Yanımda kızım ve kardeşimin kızı var. Yerde de parça parça olmuş kuş kanadı, kuş tüyleri ve eti var. Kuşun etini elime alıyorum hala hareket ediyor. Ölmemiş diye üzülüyorum ve Allah’ım acı çekmesin artık bu kuş dirilecekse dirilsin ölecekse ölsün diye dua edip kunfeyekun diyorum ve avucumun içindeki kuş canlanıp çok güzel renkli bir kuş oluyor ve uçuyor. Sonra hemen peşinden yere uzanıyorum ve bana doğru bir yarasa geliyor. Yarasaya elimi kaldırıp sen gelme pis hayvan diyorum ve tam üstüme konacakken gidiyor yarasa. Yarasa gittikten sonra çocuklarla konuşuyoruz ve 2 kuş ve bir insan canlandı böyle duayla diyorum. ‬

Allah razı olsun.
Aleyküm selam. Rüyada kuş tüyleri, eti vs. gibi şeyler görmek dileğin kabulüne ve mutluluğa işarettir.
Daha sonra elinize alıp kunfeykun demeniz yine dileklerin kabul olmasına işarettir.
Allah insanı kunfeyekun ile yani Ol diyerek yarattı.

Sizin burda kunfeyekun demeniz ve kuşun canlanması çok manidardır. Kuşun canlanması ile umutların daha tükenmemiş olduğunuda bir umudun her zaman olduğuna işarettir yani umuda işarettir.
Ardından yarasa görmeniz, nimetlerin elden gitmesine işarettir. Sonra yarasanın gitmesi yine nimete kavuşmaya işaret olabilir.
Ardından bu olayı anlatmanız diğerlerine, mutluluk hayır ve iyiliğe işarettir selametle.

Üst Alt