• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kur'an-ı Kerim görülmesi

alime

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜNALEYKÜM...Hayırlı günler..Rüyamda ilk olarak akrabalarımla alışveriş merkezine gittim. Eniştemler viski alalım demişlerdi. Fakat 2 katlı alışveriş merkezine girdiğimizde sadece yeşil dolmalık biberler ve diğer sebzeler vardı. Diğer katında ise genel olarak beyaz çamaşırlar satılıyordu. Eniştemeler hadin gidiyoruz dediler ve alışveriş merkezinden çıktık arabaya bindik ve bir akrabamızın evine gittik.

Gittiğimiz ev okadar huzurlu okadar güzel bir evdiki odaları sıra sıraydı sanki türbeye girmiş gibiydik. Bütün odaları sıra sıra gezmeye başladık kuzenimle her oda o kadar temiz o kadar güzeldiki her odada istediğimiz bütün yiyecekler vardı. Bir odanın kapısına geldiğimizde içerden çok güzel insana huzur veren bir ses geliyordu sanırsam ilahi sesi. İçeriye baktığımda ise kocaman bir Kur'an-ı kerim sayfası açık ve 3-4 tane beyaz güzel baş örtülü bayan Hepsinin elinde de küçük kuranı kerimler Ve yerde uyutulmaya çalışan bir kız çocuğu (1 yaşlarında). Daha sonra o odadan da çıkıp diğer odaya gidiyoruz, odaya girdiğimizde bir tane beyaz baş örtülü bir bayan ve bir sürü kek ,pasta ben büyük tepside olanı görüyorum, kuzenimde yerde başka bir tabakta görüyor. Onları yemeden dönüp kadını öpüyoruz teyzecim nasılsın diye kadını tam öpücem kadının elleri her yeri kınalı..

Burda uyanmışım.(Birde şunu belirtmek istiyorum ben bu rüyayı görmeden önce bir sıkıntı yaşadım bu sıkıntımı da kısaca anlatayım 4 senedir gerçekten dost olduğum birine aşık oldum onunda bana ilgisi olduğunu düşünüyordum herşey güzeldi bir anda bana sadece dostum olduğunu söyleyince bende çok üzüldüm kaç gündür içimin sıkıntısından geceleri uyuyamıyordum. Dün gecede bilirsiniz belki Kenz'ül-ü arş ve kadeh duasını okudum 2 rekat namaz kılıp fatiha ve bir kaç sure okuduktan sonra duayı okudum Allah'ımdan yardım istedim Sen onun gönlünün bana yakınlaştır ya da sen hayırlısını ver diye.) Cevap verirseniz sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sanabiraktimallahim.jpg

Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim...
Hayirdir insallah...
aslinda ruyaniz cok guzel gizemli Sizi dunya SIKINTILARINDAN alip uhrvi manevi bir huzur Alemine goturdugune isarettir..

Rüyada kısa mesafeli gezinti yapmak içinde bulunduğu beklentilerden kurtulmaya ve bir şeye karar vermeye ya da yeni bir iş için enerji toplamaya delalet eder.
Alışveriş merkezi gören; kimse içe kapanmaktan vazgeçip dışa döner yeni şeyler öğrenerek bunlardan yararlanır...
Sosyal hayattan gezme ve eglenmeden biraz KISITLAYIP ciddi konulara egilirseniz ilerde ins. cok basarilli olacaginiza da delaletir..

Rüyada dolma biber görmek ;İnsanlara karşı daha dikaatli davranmalısınız, güvenmeden önce tanımalısınız..
gercegi bilmeden ,onlari yargilamaniz dogru olmadigina isarettir...

Rüyada Kur'an-ı kerim görmek;ilim ve hikmete,hidayette, mirasa, emanete, hüküm ve kuvvete, helal rızka, aydınlık ve dosdoğru istikamete, refaha ulasmanizi.. Rabbimin Sizin icin HAYIR kapilarini acacagina delaletir...

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini,O sizi zaten dost olarak goruyor Dostu incitme Gonul!!
Onu gercekten seviyorsaniz ask bedenlerin birlesimi degil gonullerin oldugunu unutmayin..
Hazir olmadigi, istemedigi bir duyguyu hissetmesini istemeniz biraz bencilik olmuyor mu?
İnsan iki insanın yüzünü unutmaz ;
ihtiyaç halinde yanında olanı.Zor zamanda yalnız bırakanı...
...
Hayirli gunler..
Hakkinizda Hayirlisi...

Üst Alt