• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kur'an mealine bakmak

kararsız

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
rüyamda annem kur'an okurken bir yerde takılıyor ve bana soruyor, ben de önce anneme soöyleniyorum; hep arapçasını okuyorsun biraz da türkçe oku da ne dediğini anla diye sonra kitabı alıyorum sayfanın orta yerinde ingilizce yazılar var, onları okuyorum güya anlayacak gibi ama sonra anlayamıyorum ve küçük bie el kitabından o surenin türkçe mealine bakıyoruz.
yalnızca bu kadarını hatırlıyorum surenin isminde sanırım i ve l harfşeri vardı ve mealden ne okuduğumu hatırlamıyorum.
bu arada annem sürekli kur!an okur, ben de bilirim fakat çok fazla okumuyorum. rüyamı yanıtlarsanız sevinirim ve mail atarak cevap verirseniz daha da memnun olurum. Teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kararsız kardes..en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir..
kararsız kalıp ne ileri, ne geri gidememek ..ayni yerde cakilip kalmak..
Bugünlerde öyle kararsız, öyle yol ayrımındayım ki. Otuza geldik Bir karar vermem, ona göre hareket etmem gerek!!
gereksiz kavga ve tartışmaları bırakıp !!Bir yerden Başlamalıyim!! hayatta artık..

Hayirdir insallah..
Rüyada Kur'an mealine bakmak:
Kur`an Okumaya,Hem de Anlayarak! okumaya davet olarak yorumlanir..
Yasinleri yani Kur’an’ı ölmüş dedelerimize değil de hayatta olanlarımıza okuyalım. Önce kendimize Kur an oluyalim.. hem de Anlayarak! okumaya başlıyalim!!

Sakın “Kur’an okumayı öğrenmeye gerek yok siz sadece meal okuyun” dediğimi sanmayın.
Her harfine 10 sevabın verildiği Kur’an’ı okumak bir ibadettir. Ancak Sizden istenen, O’na verdiğimiz sözleri bilerek okumak elbette daha faydalı olacaktır...
Dua etmeyi kendinize ve Sevdiklerinize Samimi, ihlas ile Dua etmeyi unutmayiniz..
Gelin biz “Allah’ın ipine” sarılalım. Bu işin edebiyatını yapmak bir fayda vermiyor...
Selametle..

deep not:mail atarak cevap verilmiyor..Teşekkürler...

Üst Alt