• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kurt görmek

BilgeKağan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum yine ben ve yine enteresan bir ruya. Rüyada kurt görmek. Yalniz daha once boyle bir ruya ne gordum ne de duydum. Karanlik bir magarada korkmaktayim. Disardan uluma sesleri geldi. Kurt sesleri. Hemen disari ciktim, semada ay, kurt ise ulumakta lakin bi adam cikiyor ve kurdun kafasina sopa ile vuruyor. Kurt ölüyor ve iste enteresan bolum. Ben daha onceki anlattigim ruyamdaki sahneye geliyorum. Ayni ruya. Ama yarisindan itibaren. Kurt öldukten sonra Amerikada bir evde yanimda bir asker ve ayagimin altinda kirmizi bayrak. Bu sefer almak icin egilmiyorum. Ve ruya boyle bitiyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum Selam..Hayirdir insallah..
Rüyada kurt görmek güçlü bir hayatta kalma içgüsü, güzellik, yalnızlık, gizem, kendine güven ve gurur simgeler.
Zayıf bir özgüven duygusu, başkalarının yaptığı veya söylediği birçok şeyi kendi yetersizliğimizin kanıtı olarak görmemize neden olur...
Kendiniz hakkında olumlu düşünün.
Ne yaptıysanız yaptınız, elinizden gelenin en iyisini yaptınız....artik imtihan sonuclari Allaha kaldiginin bilincinde olun...
Özgüveninizi hiç kaybetmeyin!Sizin kararlı duruşunuz,edebiniz,davranışlarınız,İslamı olduktan sonra baskalarinin dusuncelerini onemsemeyin...

Rüyada kurt görmek güçlü bir hayatta kalma içgüsü, güzellik, yalnızlık, gizem, kendine güven ve gurur simgeler.

Rüyada bayrak görmek;Şeref, gurur iyi hal,
Benim ayağımın altıda müsait başımın üstüde nerde olacağını sen belirle...misali...sırıtık.:,cddvb..msum..

Bir erkeğin rüyasında kendi ülkesine ait bayrağı görmesi; şeref ve itibarının artmasına yorumlanır.
kişinin rüyasında tamamen kırmızı bir bayrak görmesi; bir darbe ,dusmanlik, tartisma,saldiriya maruz olabilecegine delildir.

İnsanoğlu, Yarınını o denli düşünür ki..bugünün elinden kayıp gittiğini fark etmez bile ..Oysa hayat geçmişte ya da gelecekte değil şimdiki zamanda yaşanır ..
Hayirli Geceler...

Othmane

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler rüyamda ilk önce ormanlık bi alanda arkadaşlarımla gezerken uzakta iri büyük boz bir kurt görüyordum. Kurdun yanına gitmeye çalışıyordum fakat gidemiyordum. Bununla bağlantılı olarak rüyanın devamında memleketimde çarşıda gezerken bir anda bir ses bana nas suresini oku diyor. Onu der demez uyandığımda nas suresinin yarısında okuyor halde kendimi buluyor ve uyanıyorum. Rüyamın yorumunu açıklarsanız sevinirim.

Üst Alt