• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuzenini görmek

kavin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi gunler
kuzenimin ruyasini aktarmak istiyorum cunku beni gormus. Kuzenimle ben evde otururken kapi calmis ve bir erkek gelmis. Ben bu erkegi gorunce aglamaya baslamisim. Bu siralar bir erkekle tanistim acaba bununla ilgisi olabilir mi kuzenimin ruyasinin. Şimdiden tesekkurler.;)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi gunler Hayirdir insallah..
Rüyada kuzen görmek; rüya sahibinin çevresinde yer alan kendisinden güç ve destek aldığı iyi insanlar bulunmasına ve bu insanlar ile güzel ilişkiler kurabilmesine,
rüyada kuzen akrabalık ilişkilerinin kuvvetine ve bu konuda duyulan hassasiyete yorumlanabilir.

Rüyada ağlamak görmek büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini ifade eder..
negatif enerjili insanlardan uzak durmaniz gerektigine de isarettir.. selametle...

harunachar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuzeniyle evlenmek

Oncelikle selamin aleykum cok tesekkur ederim boyle bir forum olusturup bunu ücretsiz bir sekilde bizlere sunduğunuz için. .

Ruyamda, daha önceden evlilik yapmis ve benden yasca buyuk olan ve de bir adet kizi olan kuzenim ile isteyerek evleniyordum bunu ona yardim etmek icin yapiyordum ruyamda teyzemler ve ailem dugune katilip bunu destekliyorlardi. Yorumunuz icin simdiden cok tesekkur ederim. Allah razi olsun sizlerden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada kuzeniyle evlenmek ;
akraba evliliği yaptığını görmek kavgalar ve sorunları işaret eder.
Aile ,akraba bağlarıni dengede tutun..selametle..

Adı lazım değil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin aleyküm.
Hocam ben rüyamda çok ilginç bi durum yaşadım bana bunu açıklarsanız çok sevinirim. Rüyam şöyle;
Ben bir arkadaşım kuzenım ve sevdiğim kız sehirde ağaçlık bir yolda yürüyoruz sonra bir şey oluyor ve ben biraz geride kalıyorum, yetiştiğimde agacın altında arkadaşım bana bos gözlerle bakıyor, kuzenim biraz uzakta taşa oturmuş ağlıyor, sevdiğim kız ise baya üzülmüş bir şekilde bana bakıyor. Ama çok belli kuzenimi istemiyorlardı. Sonra sevdiğim kız yanıma geliyor elimi tutuyor ben elimi cekiyorum o tekrar tutuyor ve bırakmıyor, bana sarılıyor ve ikimiz yürüyoruz. Ben ne olduğunu soruyorum o da bana anlatmaya başlıyor."Biz yürürken kuzenin bir engelli çocuğa laf etti ona bağırdı bende onla bundan ötürü kavga ettim
ne olur o buradan gitsin"diyor. Sonra beni öpüyor. Bende ona "Sen beni sevmezdin kesin bunun altıda bişey var" diyorum. Sonra düsünüyorum, kuzenime bakıyorum çok üzgün bir de sevdigim kiza bakıyorum beni arzuluyor ve çok sevdiğim için bir türlü karar veremiyorum.
Sonra karanlık bir yerde kuzenim kaçmaya çalışıyor. Rüya böyle devam ediyor.
Acaba bu rüyayı bir açıklar mısınız?Hayra alemet midir? Bilemedim...

Seven_tari

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam aleykum hayirli gunler, lutfen benim de ruyami yorumlarsanz cok sevinirim.

Rüyamda bi dugun salonuna gidiyoruz, olmus kiz kuzenimin kina gecesi var. Cok kimse yok, on-onbes kisi halay cekiyor ama ben evdeki kiyafetlerimle dugune gelmisim, rekrar donup guzel elbiseleri giymek icin otobusle eve donuyorum. Kuzenim felcli oldu cok cekti ama ruyamda cok guzeldi, saclarini sariya boyamisti, cok tatli olmustu. Hic bilinc altımda degilken ruyama girdi
Yorumlarsaniz sevinirim.

Üst Alt