• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Loto oynamak

Cabir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Hocam,
Rüyamda ,tanımadığım bir yerde, tanımadığım bir bakkaldan alışveriş yapıyorum. Ne aldığımı hatırlamıyorum ama, sonra birde Loto oynayayım diyorum. Bakkaldaki beyefendi, hangi numaralara oymayacaksın diye soruyor, bende makinaya oynatalım diyorum.
Parayı ödemek için elimi cebime atıyorum, çeblerim çok kalabalık küçüklü, büyüklü kağıt paralar var. Cebimde birde erkeklerin namazda giydiği takke var elim ceblerim kalabalık diye başıma taktım takkeyi.
Sonra bakkal birden değişti bir bana bakıyor bir kafamdaki takkeye bakıyor. Kafamdaki takkeyi gösterip bu ne diyor, namaz takkesi diyorum bende. O zaman niye Loto oynuyorsun diyor. Bende sana ne seni ilgilendirmez diyorum.
Bakkal paramın üstünü ve aldığım bazı şeyleri vermiyorum o zaman diyor. Ben sen bilirsin, polise şikayet ederim diyorum, o da et şikayet vermem diyor. Bakkaldan çıktım telefonu elime alıp konuşuyor gibi yaptım, biraz yürüdükten sonra bakkal koşarak geldi yanıma.Para üstünü ve onda kalan eşyalarımı geri getirdi.
Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Buna benzer rüyalar 2 durumda önemli mesaj verirler.
Birincisi, insan büyük maddi sıkıntı çektiğinde bu tür rüyalar görmekte, bu beynin iyileştirici etkisini göstermektedir...
Denize düşen yılana sarılır..misali felaketten felakete sürüklenmek de denilebilir...
denizde ilk sarılabileceğiniz hayvan yılan değil bizleri yoktan var eden rizkimizi da tayin eden Alemlerin RABBI olmali....

Rüyada Loto oynamak ;boş kuruntulara ve üzüntüye delalet eder.

"küçüklü, büyüklü kağıt paralar var"
para alcak söze serre dedikodu zan ve sek suphe takinti gibi olumsuzluklara isarettir..
artik vereceginiz kararlar sabit, ve mantikli olmali..
Şuurlu bir şekilde kararı geciktirmek, yani karar vermeye karar vermek, karasızlık demek değildir..

insan kazanayim derken öte yandan daha fazlasini da kaybettigini idrak edebilmeli...
Hüsrana uğramak istemiyorsan,umudunu,hayal tarlasına ekme...

insanin dünya hayatı ile ahiret arasında kalmasi...oysa Dünya Hayatı Ahiret ile Anlam kazanir...
Dünya ile âhiret arasında görünmez bir sebep-sonuç ilişkisi vardır..Burada eken, orada biçmektedir.
Burada yapılan zerrece olumlu veya olumsuz her adımın karşılığını, ahirette lehte veya aleyhte eksiksiz bulmak mümkündür...

Haram yol ile helale ulaşılmaz...ulaşsaniz bile orada hic bir zaman mutlu,Huzurlu ve KALICI olamazsiniz!!
Rabbim! Yuvanıza bereket,saglik,Saadet ,mutluluk, huzur versin..

Hasbunallah ve ni'me'l-vekil...Ne çok söyleriz bu sözü değil mi?
Sıkıntıya düştüğüğmüzde, çaresiz hissettiğimizde içtenlikle zikretmiyor halen careyi baska kapilarda ariyorsak..
bizi ferahlatmasından şüpheye düşüyorsak, kalbimize "ama"lar doluyorsa; Allah'ın ipine, Resulullah'ın (s.a.v.) sünnetine sımsıkı sarılmanın
Cebimde birde erkeklerin namazda giydiği takke yi başıma takıp Allah-in huzuruna durma vakti gelmiştir...
"ceblerim kalabalık " kurtulun, Dunyanin Kargaşasindan ki Huzura erebileseniz...

Allah cc. ve Yardimciniz olsun..

Cabir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah CC. Razı olsun hocam

Üst Alt