• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada madeni para görmek

yigit11167

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum ruyamda demir para gördüm biri ruyamda arkadaşıma demir para verdi 5tane 1lira arkadaşım bu parayı begenmeyip yere attı bende para yere neden attın dedim bu para az dedi oturdumuz masanın altına atı ve bende topladım aldım ona kızdım nimet atılırmı dedim ordan gerisini hatırlamıyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..rüyaniza hayırdır insallah diyelim..
Para maddiyatta ilgili oldugundan bir birikim..ile ilgilidir..
Genellikle insanın gerçek yaşamında içinde bulunduğu ruh hali ile maddi konumu arasında bağları ifade eder..

Rüyada böyle bir para bulduğunu veya birisinin verdiğini gören kimse biriyle kavga ve münakaşa eder ve aralarında fitne çıkar.
Bir çok küçük ve bozuk madeni paraları olduğunu gören kimsenin üzüntüsü olmaya delalettir...
Yani hayrı ve şerri Allah'tan bilmek, nimetlere şükür, belalara sabretmeniz gerektigine delaletir..
Evinden böyle paralar alıp attığını veya birisine verdiğini gören kimse üzüntü ve kederinden kurtulur.

para nimet mi kulfet mi?her nimet kulfetti ve imtihani ile de gelir bunu unutmayin...
Nimettinde HAYIRLISINI isteyinki kulfetti agir olmasin diye...
Hayirli gunler...

yigit11167

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum kardeşim benim ruyamı guzel yorum larınla süsledigin için senden allah razı olsun ben sıze hayran oldum sanki kalbimi okuyorsun ben son ruyamı istişere namazım dan sonra yattım ve gördum ve ben 12 yaımdan beri calışıp capa sarfediyorum yani 20 yıl ben allahıma şükür yapmadıgış yok yani dekorasyon cuyum uzerimde bikarabulut gibi kaderim döner dolaşır ve benim ihtiyacımın 1 fazlası nasıp olmuyor ben herşeyin hayırlısını istiyorum hayırsızını deyil sen benbenim düşüncelerimi hep derken 3 rüyamıda bildin sencok yaşa seninle tanışamasamda

elhamdüllilahi rabil alemin vessalatü veselamü ala seyidina muhammedin sallahu teala eleyhi ve sellem ferdün hayyün kayyüm hakemun adlün kudüs es,elüyke ya Allah ya hüve ya Rahman. ya Rahim. .ya hayyü ya kayyüm . ya Ze.l- Celali ve,l-ikram.ya Erhamerrahimin

Üst Alt