• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada matematik öğretmenini görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Hocam,
Nasılsınız iyisinizdir inşALLAH. Dün akşam rüyamda annemler birçok çeşit yemek yapmışlardı ne isterseniz vardı maşallah. Sonra annemle vefat etmiş olan anneannem yemek hazırlanmadan önce dışarı hava almaya çıkmışlardı. Annem geliyor ben anne anneannem nerde gelmeyecek mi birçok yemek yapmışız diye, o da biraz işim var gelecem demiş anneme. Sonra yemek hazırlıyorum ve daha sonra özel matematik kursuna gittiğim matematik öğretmenim var anneme diyorum ki anne ama matematik öğretmenime yemek kalmadı neden bu kadar az yapmışsın diye sitem ediyordum. Sonra bakıyorum ki tencerenin içi dolu yemek oluyor ben de o yemeklerden tabağa dolduruyorum ve dikkatimi çeken şey matematik öğretmeninmin tabağına koyduğum rengarenk küçük lokumlar. Yorumu ne olabilir hocam selametle. Kendinize iyi bakın ALLAH’a emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Hayirdir insallah..
umudunuzu kaybediğiniz bir olayin yeşermesine delalettir..
Matematik aklımıza gelen ilk anlamı Aritmetik, cebir, geometri gibi müsbet ilimlerin ortak adı olmasıdır.
Fakat Matematiği aklımıza ilk gelen bu anlamıyla tanımlamak oldukça yanlıştır. Matematiğin ne olduğunu,
onun özelliklerini ve elemanlarını belirterek daha iyi açıklamak mümkündür.
Matematiğin öğeleri ise, mantık, sezgi,problem çözümleme, yapı kurma, genellik, bireysellik ve estetikten oluşur.
Rüyada matematik öğretmenini Görmek; ilim ,akil ve hüner, tecrube sahibi bir insana delalet eder..

Cahilden bilgi almaya çalışmak körden renkleri sormak gibi bir şey...Öyleyse bilmiyorsanız işin ehline sorun..
dinlemek,sormak öğrenmektir..birde sorup, dinleyip tatbik etmiyenler ;hiç bir şey öğrenemiyen ahmak ,nasipsiz insanlardir..
NASİHAT EDİLİNCE DİNLEYİN
!!

Hayatın matematiği..
‎”0” dan başlarsın yaşamaya..
”1” bakmışsın girivermiş hayatına..
”2” de bir özlersin..
”3” günlük ayrılık ölüm gibi gelir..
“4” gözle beklersin..
”5” dakika bile yeter sana;görmek istersin illa..
”6” üstü insandır halbuki..
”7” kat göklerde hissettirir kendini..
”8” köşesindir mutluluktan..
”9” doğurursun beklemekten..
Çünkü
”10′‘ u çok seversin…!

sırıtık.:,

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada matematik ogretmenini gormek

Selamün Aleyküm rüyam su şekilde ; kendi okulumdayim koridorda arkadaşlarım ile sohbet ederken karşıdan matematik öğretmenimi görüyorum ve yüzü memnuniyetsizdi ve bana küs gibi bakıyordu yüzünü burusturarak. Bunun anlamı nedir? Yardımcı olursanız mutlu olurum.

H

Hocam

Kayıtsız
Misafir
Matematik öğretmenimi gördüm

Hocam selamün aleyküm matematik öğretmenimi rüyamda gülüyordu hocam hemen cevaplar mısın.

Üst Alt