• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mavi böğürtlen görmek

pessimist

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar.
Dün gece gördüğüm rüyanın ne anlama gelebileceğini gerçekten çok merak ediyorum. Rüyamda bir ölmüş,ünlü, adını bilmediğim bir politikacı ormana yakın evine gelmemi, orada bana bir mesajı olduğunu ölmeden önce yazdığı mektupla bana bildiriyor. Oraya vardığımda mesajın ne olduğunu anlamıyorum. Sinirlenip evin yakınındaki ormanın içine dalıyorum. Yerde kuru otların üzerine beyaz taşlarla bir sürü rakam kombinasyonları yazılmış. 1441, 5680, 13 gibi. Rakamları hızlıca not etmeye çalışıyorum ama gittikçe hava kararıyor. Karanlıkta ormanda bir şey göremeyeceğimi düşünüp koşmaya başlıyorum. O kadar karanlık oluyor ki gözümün önünü dahi göremiyorum. Sonra yolumu toprak patikaya girerek buluyorum, hiçbir şey görmeden ayağımın altındaki toprağı hissederek ormanın sonuna çıkıyorum. Rahat bir nefes alıyorum. O sırada karşımda çalılıkların dibinde oturan annem çıkıyor.Sağ yanında bir küçük tepecik halinde mavi böğürtlenler var.Sol yanında ise siyah renkliler. Ben dayanamayıp mavi rengin tadına bakacağımı söylüyorum. İnanılmaz derecede lezzetli bir meyve. Tadını bile hissettim. Annem siyahlardan da uzatıyor, ben zaten bunlardan çok yedim anne çocukken mavi rengin tadına bak nolursun diye yalvarırken uyandım. Aslında çok fazla rüya görürüm ve genelde yorumlanmasına ihtiyaç duymam. Bu rüyayı yazma sebebim, gerçekten var olduğunu bile bilmediğim bir meyveyi rüyamda görmüş olmam. Evet araştırdım, mavi böğürtlen gerçekten var.
Yorumunuzu bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar..
Hayirdir insallah..
Rüyada böğürtlen görmek sizin tatmin edici bir ilişki ya da tecrübe yaşamak ihtiyacınızı simgeler.
Kardesim siz mesleginizi secmissiniz ne guzel kutsal bir goreviniz var...;hayırlı ve iyilik ,dogru ile yanlisi ogrettiyorsunuz..
Hakka hizmet amaçlı insanların iki dünyasını kazanmasını sağliyorsunuz..farkli arayislar icinde olmamaniz gerektigi seklinde bir uyariyi sembol eder....

Tatlı ve lezzetli meyve yemek; yapacağınız bir işte başarılı olacağınıza…
Rüyada meyve görmek hayırlı bir iş yapacağınızı ve bu iş sayesinde çok para kazanıp zengin olmak ve saygınlık kazanmak ,pozitif, güzel, mükemmel gelişmeler olacağını simgelemektedir.
inanç sabır ,Teffekur ve üstün gayretlerle çalışmayı sürdürürseniz ins..emeginizin meyvasini da dunya ahirette alirsiniz..

Kötümser, karamsar, pesimistik olmayin...
Hayata olumlu bakan, inanan ve başarmak isteyen insan, karamsar kişilere göre çok daha fazla mutlu oluyor.
Kişi kendisinde pozitif enerji oluşturmayı öğrenebilir ve çaba sarf edebilir.
Bazı anlar var ki sorumluluklarımızı yerine getirmek, zorluklarla başa çıkmak için kendi irademizi (bilincimizi) kullanmamız ve gayret ederek kendimizi harekete geçirmemiz gerekmektedir.

Eğitim, hayat boyu devam eder. Stres zihinde düşünce bozukluklarına yol açarken eğitimde verimliliği azaltır.
Pozitif enerji, hayata olumlu bakan, inanan ve başarmak isteyen, öğrenmek için bir amacı olan kişilerde daha fazladır.
Bu da doğal olarak başarıyı getirir.

Hayatta olumlu bakmak, olumsuzlukları hiç görmemek değildir. Olumsuzlukları görmek, tedbir almak için gereklidir.
Birçok sıkıntılı durumun üstesinden gayret etmekle gelinebilir. İnsanoğlu hayatta karşılaşabileceği olumsuz durumlara da
hazırlıklı olmalıdır, bu hayatın doğal bir parçasıdır. Fakat olabilecek olumsuzluklara odaklanmak kişinin
yaşama sevincini ve enerjisini azaltmaktadır.
Hayirli geceler...

pessimist

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için. Hayat işte bazı dönemlerde insanları olumsuz düşünmeye itebiliyor, hele de benim gibi eşinizden, ailenizden ve sevdiklerinizden uzakta görev yapmak zorundaysanız:) Allah razı olsun. Kolay gelsin.

Üst Alt