• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mavi gözlü erkek görmek

fetma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mavi gözlü erkek görmek, rüyada mavi göz görmek.
Selamün Aleyküm,
Rüyamda bir sınıftayım yanımda mavi gözlü, uzun boylu, güler yüzlü erkek oturuyor. Kendisini çok beğeniyorum fakat ona acılmıyorum bir şeyi bahane ederek telefon numarasını alıyorum.Çevremdeki herkes o sana bakar mı gibi kelimeler kullaniyorlar. Bende düşünüyorum, üzülüyorum. Sonra birileri fal bakıyor etrafta ama kim kime bakıyor onu hatırlamıyorum, bir ara yelteniyorum baktırmak icin ama vazgeçiyorum.

Yas 22

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada mavi gözlü erkek görmek;
Hayata ,olaylara,insanlara olan bakış açınız , hayatta her olayı nasıl karşıladığınız yada neyi nasıl yaşayacağınızı belirtiyor....
Çevrenizle ilişkileriniz, yaptıklarınız, söyledikleriniz hakkında dikkatli olmanız gerektiğini simgeler
Mavi göz, aileniz içinde muhabbetin ve nazarin işaretidir.
Her sey Bakış Açısında gizlidir...

Rüyasında fal baktırdığını gören kimse;
dedikodulara, söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir. Veya adı bir olaya karışabilir.

Fal baktirmak dinimizce Haram dir...
Gelecekten ne cinler, ne insanlar, ne melekler;
hiç kimse ALLAH izin vermedikçe haber veremez.
Falcılık ve fala inanmak, Tevhid inancıyla çelişiyor. Tevhid inanci;gelecek, bütün yönleriyle ALLAH’ın ilminde, elinde ve takdirindedir Ancak !!
insan, ALLAH’tan gelecekle ilgili her şeyi, her değişikliği isteyebilir; bunun için de kavlî ve fiilî duâ kapısı RAHMAN KAPISI sürekli açıktır.

Her şeyin hayirlisini Allah tan dileyin..O'na tevekkül eden asla kaybetmez
Dua ve Kulluğunuzda Samimi olun.selametle..

fetma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun. Rabbim hepmizi Ona layık olmayı ve yanlíşa uymamayı nasip etsin.

Salihakul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mavi göz görmek

Selamin aleyküm
Evlilik niyetiyle gorusmeyi dusundugum biri var. Aileler vasıtasıyla. Bu kisiyle ruyamda nisanliyim.
Annemle yolda yuruyorum. O kisi arabasiyla gelip bizi aliyor. Yola devam ediyoruz. Ben arka koltuga oturdum. Ara sira dönüp bana bakarak konusuyor ve gulumsuyordu. Gozleri masmavi. Özellikle gözlerini görüyorum. Normalde o kisinin gözleri kahverengi. O kadar guzel guluyor ki.
Ruyanin ilerleyen kisminda bu adam beni omuzlarina almis yuruyor. Sonra omuzlarindan indim. Acaba agirlik yaptım mi yordum mu onu diyordum kendime.

Üst Alt