• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Mehdi olduğunu görmek

pipooo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mehdi görmek, rüyada mehdi olduğunu görmek, rüyada mehdiyi görmek rüya yorumu.
Selamün aleyküm arkadaşlar, ben bugün gördüğüm rüyayı yazmak istedim.Yardımcı olursanız sevinirim fakat kalktıktan sonra rüyayı tam olarak hatırlıyordum ama ne olduysa 1 saat içinde ayrıntıları unuttum buraya aklımda kalanları yazıcağım.

Rüyamda hiç görmediğim bir evde otururken birden ayağa kalktım ve ilerde odanın kapısından birini gördüm mavi renkliydi, korktum ve kafamı diğer tarafa cevirince aynı şey birde öbür tarafta karsıma cıktı. Kapı kenarından bana bakıyorlardı ama bu 2 kişi değil bir kişiydi kafamı nereye cevirsem ordan bakıyordu.Sonra bana işte bu mehdi deyip vurmasıyla ben yere kapaklandım.Korkudan direk uyandım.Ama uyandığımda bu mehdi diyince içimde korku değilde bir mutluluk belirdi. Güzel bir rüyaymış gibi günü mutlu bir şekilde karşıladım.
Yorumlarsanız sevinirim. Herkes den Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyanız Hayr olsun
Rüyada Hazreti Mehdi’yi görmek;
hayırlı gelişmelerin habercisidir. Rüyayı gören kişinin kendisi, ailesi yada etrafı hakkında güzel ve hayırlı gelişmeler olacağını müjdeler.
Bazende ;evlilik,akıl ,idrak ve hikmet ile bazen de paranoyak olarak da yorumlanabilir..
Yeter ki gerçek ile sahteyi ayırt edebilecek kadar akıllı olun............

Rüyada Mehdi Olduğunu Görmek;
Uzun zamandan beri büyük sıkıntılar çeken rüya sahibinin, iş hayatında çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, rivayet eder.selametle.

pipooo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.Hayırdır inşallah.

xezore

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mehdi görmek, rüyada mehdi olduğunu görmek, rüyada mehdiyi görmek rüya yorumu.
Selamün aleyküm arkadaşlar, ben bugün gördüğüm rüyayı yazmak istedim.Yardımcı olursanız sevinirim fakat kalktıktan sonra rüyayı tam olarak hatırlıyordum ama ne olduysa 1 saat içinde ayrıntıları unuttum buraya aklımda kalanları yazıcağım.

Rüyamda hiç görmediğim bir evde otururken birden ayağa kalktım ve ilerde odanın kapısından birini gördüm mavi renkliydi, korktum ve kafamı diğer tarafa cevirince aynı şey birde öbür tarafta karsıma cıktı. Kapı kenarından bana bakıyorlardı ama bu 2 kişi değil bir kişiydi kafamı nereye cevirsem ordan bakıyordu.Sonra bana işte bu mehdi deyip vurmasıyla ben yere kapaklandım.Korkudan direk uyandım.Ama uyandığımda bu mehdi diyince içimde korku değilde bir mutluluk belirdi. Güzel bir rüyaymış gibi günü mutlu bir şekilde karşıladım.
Yorumlarsanız sevinirim. Herkes den Allah razı olsun.
Aynı rüyayı bende gördüm. Kendimi şeytanın gözünden arkamdayken ve oturur bi şekilde, Şeytanın sen mehdisin diye bağırmasıyla tam kafama vuracakken Allahuekber diyerek uyandım.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Aynı rüyayı bende gördüm. Kendimi şeytanın gözünden arkamdayken ve oturur bi şekilde, Şeytanın sen mehdisin diye bağırmasıyla tam kafama vuracakken Allahuekber diyerek uyandım.
Şeytanlar, bazı kullara "sen Mehdisin" diye vesvese verirler. İşte buyüzden günümüzde Mehdi olduğunu sananlar da çok.
Şeytanlar rüyalara girebilir.
Herhalde rüyanızda size vesvese halini yaşatıp, Mehdi olduğunuzu söylemişler. Korkulacak birşey yok.

Üst Alt