• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mekkede olduğunu görmek...

leylatstn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, öncelikle yüce rabbim rızası için yaptığınız hizmeti kabul etsin inşaAllah tüm emek verenlerden razı olsun. Dün gece sabaha karşı eşim rüyasında mekkede ağabeyi ve bir arkadaşı ile umre için bulunduklarını ve kendisinin ihramlığı olmadığını, otelin resepsiyonundan istettığini, 70 liraya ordan aldığını ve ihram guslü alıp hazırlandığinı görüyor ancak abisi ve arkadaşının ihramliklarını atletle giydiklerini görmüş ve rüyasında sürekli olarak lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azim diyormuş. Yorumunuz için Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam ve rahmetullah..cümlemizden inşaallah.Rüyası Hayrolsun
Rüyada umreye,mekkeye gitmek; uzun ömre, hac yolculuğuna ve rüya sahibinin tövbelerinin kabul edileceğine yorumlanır.
"kendisinin ihramlığı olmadığını," bazı konulardaki eksikliğine isarettir..

Umre, ziyaret manasına gelen “i’timar” kelimesinden türemiştir. Belirli bir zamana bağlı olmaksızın ihram giyerek Kâbe’yi tavaf etmek,
Safa ile Merve arasında sa’y yapmak ve traş olup ihramdan çıkmaya umre denir..

"ihram guslü alıp hazırlandığinı görüyor "bir konuda arınmasi ,kendini maddi ve manevi olarak temizlemesi gerekli olduğuna yorumlanir...
Bir kimsenin rüyada HAC ve UMRE yaptığını görmesi, uzun ömre, güzel amele, günahların mağfiretine, hayır ve berekete işarettir.

Rüyada Lahavle vela kuvvete illa billah demek görmek; gam , keder , sıkıntı , üzüntü ,sinir,kızgınlik,tasadan kurtulmak icin;
kendini değiştirip Allah'a sığınması gerektiğine yorumlanir..

Sıkıntıya düştüysen, tekrarla!
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM! Kimsen olmasada,RABBİN yanında..
Allah ım güç kuvvet ver bana...Senin gücün bana yeter..amin
Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok.

Ya yükümü hafiflet..Ya da bu aciz kuluna güç lûtfet
Bir inşirah kadar ferahlık bahşet….amin

Rabbim katından gelecek her hayra muhtacım...
Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşer de bir kusur işlersek bizi onunla hesaba çekme."
Bakara Sûresi:286.

Allah’ım bana; Değiştirebileceklerim için güç,
Değiştiremeyeceğim şeyler için sabır,
İkisinin arasındaki farkı anlamak için de akıl ver... (Amin)

Korkuyorum Allahım!!! Acizlikten,gafillikten,daha çok hata yapmaktan korkuyorum.
Allahım sen çaresizlerin çaresisin...Hikmetinden sual olunmaz bizleri sen koru rabbim!!
Efendimizin ahlakıyla ahlaklandır.Doğruluktan Vicdanimizdan ayırma...
Karşına kul hakkıyla gelmekten muhafaza eyle Allahım.

leylatstn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Amin emain. Allah razı olsun yorumlarınız için teşekkür ederim.

Üst Alt