• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada melek görmek neye işarettir?

Jan_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada melek görmek, Rüyada bir meleğin görevlendirildiğini duymak ve görmek.
Merhaba ben dün gece rüyamda gökyüzünde beni korumak ve bana yardım etmek için bir meleğin görevlendirildiğini duydum, ütopya gibi bir yerdi ve çok Işık, aydınlık vardı. Uyuduğum yerde gökyüzüne bakıyordum ve meleğimin gelişini heyecanla bekliyordum. (gelip gelmediğini hatırlamıyorum, yüzüme gülümseyip beni teselli eden bir kadın yüzü hatırlıyorum sadece. Çok yardımsever görünüyordu ve yüzü çok güzeldi artık benden ayrılmayacağını ve hep yanımda olacağını söylüyordu)
Rüyamda Ben şaşkın ve sevinçliydim, bi o kadarda heyecanlıydım.

Dün gece istihare duası okuyup uyudum ve böyle bir rüya gördüm. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyorum sürekli, hep arada kaldığımı ve çıkmazda kaldığımı düşünüyorum, yaşadığım sıkıntılar geleceğimi nasıl etkileyecek benim bu durumlar karşısında nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum, sürekli geçmiş şimdi ve gelecek arasında tıkılıp kalıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merkaba Rüyanız hayr Olsun Allah dağına göre kar verir Jan_Şems
Rüyada melek görmek;
Melekler, iyilik, saflık, koruma, kutsallık, rahatlık ve teselli anlamlarını simgeler.
Meleklerde zaman, mekan yoktur..sürekli geçmiş şimdi ve gelecek arasında tıkılıp kalmak...

Rüyada melek görmek ;
insanlar için hayır ve nimete, üzüntü ve kederden kurtulmaya işarettir.

Meleği kadın suretinde görmek;
bazı şeyleri eksik ve kusurlu yapmaktan dolayı makbul biri olmadınıza, bu size bir uyarı ;yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekir anlamındadır

Hayat karşısında müsbet tavır almanın şartı, olaylar karşısında, duygusallığa kapılmadan, akılcı yoldan, en güzel şekilde tepki göstermek ..gösterebilmek...
Sorunlardan kaçmak yerine,bir çözüm yolu bulmaya ve bunlarin gelip gecici bir imtihan oldugunu idrak etmenizden gecer...

Ey Hay ve Kayyum olan! Sadece Senden yardım isterim; Hayatımı düzelt, gözümü açıp kapayıncaya kadar bile beni nefsimle baş başa bırakma"

İnsan fıtratı boşluk kabul etmez...Ya onu iman hakikatleriyle dolduracaksın ya da başkaları gelir aksi şeylerle doldurur ve Allah(c.c) korusun sonu hüsran ve bunalımlardır...
Allah(c.c) cümlemizin yaratılıştan, islam fıtratıyla yaratılan fıtratımızı başka şeylerle doldurmasın.İman hakikatleriyle doldursun ve taşırsın inşallah..amin.

Gördüğünüz rüya hayırlara işaret olup, korkularınız varsa kurtulmaya, hasta iseniz şifa bulmaya, kederli iseniz üzüntünüzün geçeceğine, borçlu iseniz borcunuzdan kurtulacağına, zorda iseniz feraha ereceğine işaret etmektedir.

Geçmiş şimdi gelecek
Geçmişi düşünmek, geçmişe takılı kalmak çok kolay. Ne yaparsak yapalım geçmişi değiştiremeyiz, ancak geçmiş ile olan ilişkimizi değiştirebiliriz.
Geleceği düşünmek de kolaydır. Planlamak, tahminlerde bulunmak. Çoğu zaman bu ikisi arasında gider gelir aklımızdaki düşünceler. Peki şimdi? Gelecek nasıl olsa gelecek. Geçmiş ise geçmiş gitmiş.

Karşınızda biri bir şey anlatıyor. Siz ise dalmış, o günkü planlarınızı, yollamanız gereken e-mailleri, ödemeniz gereken faturaları düşünüyorsunuz. Birden bire tekrar o ana dönüyorsunuz. Konu nedir? Karşımdaki ne anlatıyordu? Konuyu nereden yakalayacağım? Peki neden zihnim benden habersiz alıp başını geçmişe ve geleceğe gidiyor..? Ben nasıl şimdiki zamanı yaşayacağım? Kendinizi geçmiş veya gelecek hakkında düşünürken yakaladığınız zaman durdurun. Şimdiki zamandan ne kadar zaman kaybettiğinizi düşünün.

O an etrafta olanlara ve kendinize odaklanmak. Etrafınızda neler var,neler oluyor hayatta...?
Şimdiki zamana geri dönmenin faydaları nelerdir ? şimdiki zamandayken her şeye daha iyi odaklanırız,
Olumluluk; şimdiki zamanda yaşamak sizi iyimser bir insan yapar, geleceğe yönelik korku ve endişelerden, geçmişe yönelik pişmanlıklardan uzak olduğunuz için duygu durumunuz olumlu yönde etkilenir.

Siz bu ana bu güne konsantre olun bu gün yaptıklarımız geleceğimizi belirler selametle..

Jan_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin size zahmet verdiğim için üzgünüm, Allah sizden razı olsun inşallah söylediklerinizi hayatıma uyarlamayı başarırım.
Hayırlı geceler.

Üst Alt