• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada melek görmek

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Hayırdır inşallah diyerek, kısaca iki rüyayı sormak istiyorum:

Birinci rüyayı annem, benim doğacağım günün sabahında, seher vakti görmüş. Rüyasında birileri anneme, "Bir oğlun olacak, geleceğin başbakanı" demişler. Annem, ben doğmadan önce cinsiyetimi bilmiyormuş, bir oğlu olmuş: ben.

İkinci rüyayı ben gördüm: Bir kaç yıl önce rüyamda, meleklerin, birinin etrafını sardığını ve ona sürekli bir şeyler verdiklerini gördüm. Melekler o kişinin etrafını o kadar sarmıştı ki, onun kim olduğunu göremedim. Sonra meleklere seslendim, "Ben de istiyorum, ona ne veriyorsanız bana da aynısından verin!" dedim. Bu sözlerim üzerine, meleklerden biri bana doğru döndü, yüzüme baktı ve: "Sen lider değil misin?" diye sordu. Sonra birden uyanıverdim, dışarı baktım, sabah seher vaktiydi.

Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum kardesim Hos geldiniz..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbimde HAYRA cikarsin
Hayattinizda ne yasarsaniz yasayin ins.icinizdeki temiz,masum cocugun safligini temizligini
korumaya calisin ki Selamette ereseniz..
insallah ileride maddi, manevi yukseleceginize delaletir...

Bu Rüyadaniz ayni zamanda iç dünyanız manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
Allahu Alem..

"Daima hayra ve hayırlı işlere niyetli ol.O hayrı işlemeye muvakkat olamazsan dahi mükafatını görürsün…"
der Muhyiddin İbn-i Arabi..sizin ruyanizda da iste oyle bir guzelik var!iste..
Rüyada melek görmek güzel bir haber alacağınıza yorumlanır. Eğer melek size doğru geliyorsa yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekir anlamındadır..
etrafınızi sardığını gorurseniz bir Hayir Duanin vesilesi ile Allah-in rahmetti ile kusatildiginiza isarettir....Allahu alem..

her daim Vicdân Sahibi olun..ki selamette ereseniz..
Allah Teâlâ'nın ruha koymuş olduğu insaf ve merhamet hissi ve hakkın bir saikidir. Ruhun hayrı şerden ayırd eden fitri bir melekesi ve kuvvetidir.
"Her bir nefse (ruha) ve onu düzenleyene sonra da ona hem kötülüğü hem de ondan sakınmayı ilham edene and olsun ki onu (ruhunu) kötülüklerden tertemiz yapan muhakkak felah buldu. Onu alabildiğine kötülüklere batırıp günah ile örten ise elbette hüsrana uğradı"(eş-Şems 7-10)

Cenab-ı Hak buyuruyor: “Beni bana ibadet yapmakla hatırlayın; ben de sizi afvetmekle hatırlarım.
İbadet ve itaat üzere beni hatırlayan kimseyi mağfiretle yad etmek benim şânıma düşer.” Ey insan! Gökler aynasına bir bak.
Gülümseyen yıldızlar pamuk pamuk bulutlar neyin ifadesi? Ulu ağaçlar niçin başlarını yere koymuş?
Başını secdeye koyanlar işte böyle yücelir. O ağaçlar daldan kollarını yapraktan ellerini açmışlar da Rablerini zikrediyorlar.
Sen de elinin dolmasını gönlünün aydınlanmasını istemez misin?
Öyle ise niyaz ellerini Cenab-ı Hakk’ın dergahına aç! Ecel kılıcı ömür ipini kesmeden uyan!
Gözündeki gaflet sürmesini şimdi sil! Çünkü yarın toprağın gözüne sen sürme olacaksın..

Bu dünyaya kendisini Rabbine kavuşturacak bir yer olmasından ötürü bir değer verir ve ebedi olan yurdu ister..
Rahman c.c cümlemizi bu şuura erdirsin inşallah..
Rahman c.c rızası istikametinde iman sağlık mutluluk dolu bir ömür nasip eylesin. Rabbimize emanet olun.
Selamet ile hayra kalin...

LİDER ol...YÖNETİCİ değil...
Yönetici insanları çalıştırır
Lider onlara ilham verir.
Yönetici kudrete bel bağlar
Lider iyi niyete.
Yönetici korku uyandırır
Liderlerden sevgi yayılır.
Yönetici "BEN" der
Lider "BİZ".
Yönetici KİMİN hatalı olduğunu gösterir
Lider NEYİN hatalı olduğunu.
Yönetici nasıl yaptırılacağını bilir
Lider nasıl yapılacağını.
Yönetici saygı görmek ister
Lider saygıyı hak eder.
Öyleyse bir LİDER ol
YÖNETİCİ değil!..
Onlardan..Onlar icin
Dert babasi Lider Ol...

İşine ruhunu katmadan sadece bedeniyle yapan insan köle gibidir...
işine sadece bedeni ve beynini koyan profesyoneldir..
işine ruhunu bedenini ve kalbini koyan ise liderdir...
Bu yüzden hayat en çok liderleri ödüllendirir...
Kardesim profesyonel olma! LIDER ol...
en onemlisi insan ol ..da dunya ahirettin KURTULSUN....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bu ruyaniz bana gecmisimde sahit oldugum bir ruyayi hatirlatti.. gunun birinde Gurbet Diyarinda bir arkadasim hamile oldugunda O yerde O zamanin Alimi ruyasinda bu hamile Hanimi gorurur ve esinecamide der ki;"
"Ey nurudin Allah Seni cok Hayirli cennetlik saliha bir KIZ evladi ile riziklandiracaktir.."
Tabi o zaman bu seneler oncesi ultrasyon bugunku gibi gelismis degildi..
neyse gercekten hanimin bir KIZI oldu ama engelli zihinsel engelli
Hanim ilk basta kabullenemedi, isyan etti vs derken hayat onu terbiye ederek bu imtihani da kabulendi..
aradan 20 sene gecti..bu hanimin oteki cocuklari cok normal zeki ama seytan gibi nefis sahibi iken o engelli KIZI hep o temiz, masumlukta kaldigi icin ve bilirsiniz akil, bulug olmiyanlar hesapsiz cennete gireceklerdir onlar hic bir seyden sorumlu tutulmiyacaklardir...
anliyacaginiz yukselmek derken bazilari bunu sadece tek yonlu algiliyabiliyor o oyle degil iste..
Bu Anne cennet ehli yetistiriyor , sahip cikan evladi ile buyuk bir imtihani kazanma firsatti da kazanmis olmuyor mu?
O yuzden anneniz sizi doguracagi zaman gordugu ruya Size olmazsa da Sizden gelecek nesillerde de vuku bulabilir...
O yuzden bu ruyayi dar anlamda veya sadece bugun olarak algilamayin..
ins. ne dedigimi anlamissinizdir..
Hayirli, bereketli gunler...

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sn. Hocam,

Soruma hızlı bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu güzel cevap, adeta ruhumu dinlendirdi.

Allah razı olsun.

Üst Alt