• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada melekle konuşmak

Halihazır

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada melekle konuşmak, Rüyada melek görmek, rüyada melekler görmek, rüyada meleklerin sesini duymak.
BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM. Selamın aleyküm, rüyayı gören kişi sözlüm. İsmi Hatice Kübra, Yaş 22. Rüyayı Cuma gününü Cumartesiye bağlayan gece görmüş. Rüyasında odasındayken sayılarını tam hatırlamamakla beraber iki melek geliyor. Sözlüm melekleri görmediğini seslerini duyduğunu ve onları hissettiğini söylüyor. Melekler Rabbin seni huzuruna çağırıyor deyip; sözlümü odasından alıp gökyüzüne doğru yükseltiyorlar. Gökyüzünden içeri girmeden sözlüm çok yüksek oldu deyip tedirgin oluyor. Melekler ona daha var deyip gökyüzünden içeri girip daha da yukarı çıkarıyorlar. Sözlüme sordum göğün hangi katındaydın diye bilmediğini söyledi. Ama hatırladığı kadarıyla daha yüksek bir yer yokmuş ve etraf bembayazmış. Rüyanın buradadan sonrasını tam hatırlamıyor. Sanırsam Allah cc un huzuruna çıktım diyor. Tabir için şimdiden teşekkür ederim . Selam ve dua ile essalamıaleyküm ve rahmetullah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM. Ve aleykümselam, rüyası hayr Olsun.
Rüyada melek görmek;
melekler, iyilik, saflık, koruma, kutsallık, rahatlık ve teselli anlamlarını ,daha fazla tatmin ve mutluluk, doğru bir haber olarak ifade eder.

Rüyada melekle konuştuğunu görmek;
Ruhununzda size rahatsız edici etkiler bulunduğunu belirtir. Yaşamınızda ruhunuzu rahatlatacak bir değişiklik yapmanızın şart olduğunu ifade eder.

"sözlümü odasından alıp gökyüzüne doğru yükseltiyorlar. "
içinde bulunduğunuz sıkıntı yada kaygılar karşısında sığınacak, korunacak bir yer yada bir şey aradığınızı, gereksinim duyduğunuzu gösterir...
Siz, kendinizi değiştirmedikçe hep aynı sıkıntıları,tedirginliği yaşarsınız .....

"Melekler Rabbin seni huzuruna çağırıyor "
Rabbin seni çağırıyor! Kalk namazını kıl..Her kıldığın namaz dünyada dahi huzur, mutluluk ve dünyanın onca stresi içinde zerrelerine kadar rahatlama ve terapi fırsatıdır.Adeta ruhun ihtiyacıdır namaz.
Niye inat ediyorsun hem dünyada hem de ahirette huzur ve mutluluğu yakalama fırsatı ve Rabbine itaat edip verdiği onca nimetlere karşı teşekkür etme fırsatını neden geri çeviriyorsun ?
Gel Sonsuz mutluluk yolunda en önemli adımı at.

"Allah cc un huzuruna çıktım diyor"
Allah seni 5 vakit Görüşmeye çağırıyor , huzuruna davet ediyor hidayet ve namaza alamettir...selametle..

Halihazır

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkürü bir borç bilirim. Allah cc Ebeden razı olsun sizden.

AhmetDoğru

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Melek Görmek- MELEKLE KONUŞMAK

Merhaba ben baya süredir musallat durumu ve rahatsız ediliyordum. Meleklerden bana yardım etmelerini istedim iyice psikolojim bozulmuştu. Aradan iki gün geçti sanırım rüyamda ben odamdaydım ve içeri 10 yaşlarında bir kız girdi, havada duruyordu üstünde zırhlı kıyafetler başında zırhdan kask, elinde de bir sopa vardı. Sonra odamın içinde sopayı sallamaya başladı sanki birilerine vuruyor gibiydi her vurduğunda acı çekiyordu. Sonra ben sordum ne yapıyorsun diye o da bana odandaki cinleri kovuyordum dedi ve sopayı havada savurmaya devam etti. Sonra sopayı bana verdi ve ben de savurmaya başladım havaya doğru böyle devam etti, hava aydınlanmaya başlamıştı sonra ben ona sorular sormaya başladım, öldüğümüzde bize ne olacak, intihar edenler cehennemlik mi diye sorular sordum o da bana cevap verdi ama hiç hatırlamıyorum. Daha sonra bana benim gitmem lazım dedi ben de dedim seni özleyeceğim, o da bana merak etme tekrar geleceğim dedi ve rüyadan uyandım. O günden sonra musallat durumum ortadan kalktı, arada sanırım 1,5 ay oldu sadece bir kere rüyamda rahatsız edildim onda da dua okudum sizce bu rüya ne anlama geliyor ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Meleklerden Yardım İstemek ...Ben bu konuda size katılmıyorum Meleklerden istemek ayrı,Allaha dua ayrıdır... Misal hangi melekten hangi dilekte bulunulabilir ! Bu İslamiyette kesinlikle şirke girer diye düşünüyorum. Asıl olan Allaha dua etmektir.
Meleklerde kabul olan duaların bu hayatta vesilelerini gerçekleştirirler.
Hamd yanlızca AllahındırSamimiyetle Allah'tan yardım dileyen bir kişi bi iznillah tez yardım görür. İnsanların veya Cin ve Meleklerin gücü bir yere kadar fakat
Allahu teala sonsuz güç ve kuvvet sahibidir El Kaviy'dir, El Metin'dir.

Bir insan samimiyetle "ya Rabbi bana yardım et" der de yardım görmese kusuru ,eksiği kendinde arasın.
Bazende insan,psikolojik, maddi ,manevi, ruhsal, duygusal sıkıntı içersinde olduğunda bu tip halüsinasyonu rüya sanarak görebilirler...

çevremizde anlayamadığımız bizim dışımızda kimi varlıklar her zaman var.
Bu varlıkların birer görevleri ,gayeleri var. Cinler başka boyutta yaşayan b varlıklar. Melekler ise Yüce Allah'ın görev verdiği varlıklar...
düşünce tarzınızı olumluya değiştirin, olumlu düşünün,ne istiyorsaniz Yüce Allah'tan isteyin ve çalışın. her şeyin iyiye gittiğini göreceksiniz

Rüyaniz hayr olsun..
Rüyada melek görmek;
Melekler, iyilik, saflık, koruma, kutsallık, rahatlık ve teselli anlamlarını simgeler.
Yaşamınızda ruhunuzu rahatlatacak imani, vicdani bir değişiklik yapmanızın şart olduğunu ifade eder.
Rüyada melek görmek güzel bir haber alacağınıza yorumlanır.

Eğer melek size doğru geliyorsa, yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekir anlamındadır..selametle..

Üst Alt