• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mescidi nebeviyi görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykümdgüüll,. eşimle beraber önümüzde araba gibi bir şey varmış hafif bir yokuştan çıkıyoruz, araba el arabası gibi bir şey taşıyoruz. Ama bilmiyorum yokuş çıkarken kafamı yukarı kaldırıp baktığımda binaların arasından gökyüzünde mescidi nebevi olduğu gibi ışıl ışıl karşımda. Koşuyorum o yöne doğru orada sanıyorum kendimi. Koşarak çıktım ve gökte mescit, aşağıda sultan Ahmet camisi ağlıyorum hıçkırarak. Herkese soruyorum gördünüz-mü mescit resulün evi canımın evi burada gördünüz-mü diye ağlayarak herkese soruyordum. Benden ve eşimden başka kimse görmemişti gökyüzü nur sağıyordu o kadar güzeldi ki komple karşımdaydı. Eşime dedim gördün-mü o gözlerin gördümü canımı bıraktığım yeri anladın-mı sevdamı diye haykırıp ağlıyordum. Çok ağladım sonra hava alanına gittim ramazan ayı herkes oruç ama uçağa bindiğimi görmedim. Uyandım bu kadar sevgili gönül sızım ablam öncelikle haklarını helal et senin nasihatların da yorumlarında inan bizlere huzur veriyor yol gösteriyor ne olur dualarına bu Hacer kardeşini dahil etmeyi unutma allaha emanet olasın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim bir nebze yardimci olabiliyorsam ne mutlu bize..
Hayirdir insallah
Çıktığınız yokuş ise gerçek yaşamınızda önünüzdeki engelleri, zorlukları simgelemekte ve güç, dayanıklılık anlamlarına gelmektedir.
Olaylar karşısında güçlü ,Sabirli, adaletli ,durust davranirsaniz Allah-in izni ile zarar görmeden atlattacağınız anlamına gelir.

Rüyada medine şehrinde bulunan peygamber efcndimiz’in (s.a.v) mescidini görmek, dünya ve ahiret mutluluğuna, esenlik ve huzura, büyük hayırlara nail olmaya işarettir...
siz yeterki Hased ve Nefsinize Kurban olmayin...

Rüyada havaalanına gitmek,görmek ;uzak bir yerden bir yolcunuzun geleceğine veya bir haber alacağınıza tabir edilir..
Kızgınlık ve Kırgınlık anında; hayatınızı etkileyecek her olay ve kişiye karsi adaletli, sefkatli ve hoşgörü ile davranabilmek insanin dunya ve ahirettini de kurtarir..
Hayirli gunler...Siz de Allah a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kardesim mademki Siz Rüyanizda mescidi nebeviyi gördunuz;
ben de Size Sevgili peygamber efendimiz sav. ile ilgili bir olayi hediye etmek istiyorum..
artik siz de bu Hadiseden nasibinizce kendi hissenizi ins. alirsiniz..

Bir gün Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed SallAllahu Aleyhi ve Sellem Efendimiz: Sahabi Radya'Allahu Anh efendilerimize bir hadise anlatmaktadır.
Bu hadise karşısında bütün sahabiler, dayanamayıp ağlamışlar fakat Usame İbni Zeyd bir türlü ağlayamamıştı. Bunun üzerine Usame

-Ey ALLAH 'ın Rasulü: "Ben kalbimin katılığındandan şikayetçiyim, herkes ağlarken ben ağlayamıyorum." dedi..

Peygamberimiz Hazreti Muhammed SallAllahu Aleyhi ve Sellem Efendimiz mübarek elini onun göğsüne koyarak: "Ey Allah 'ın düşmanı şeytan Usamenin kalbinden çık." diye şeytanı kovunca Usame´de ağlamaya başlamıştı.

Daha sonra Sevgili Peygamber Efendimiz: şu nasihatlerde bulundu.. "Gözlerden yaş gelmemesi, kalbin kararıp katılaşmasındandır.

Kalbin kararıp katılaşması, günahların çokluğundan günahların çokluğu bir gün ölecegimizi unutmaktan bir gün öleceğimizi unutmak, sonu gelmez arzu ve istekler peşinde koşmaktan sonu gelmez arzu ve istekler peşinde koşmakta
gönüllerde geçici ve aldatıcı dünyalık nimetlerin sevgisini yerleştirmekten ileri gelir. Bu sevgi ise tüm kötülüklerin başıdır." diye buyurdu..

"ALLAH TEALA cümle ümmeti Muhammed'i muhafaza buyursun." Amin.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Hayirli gunler benimde sorum olacakti ben dün gece rüyamda mescidi nebeviye gitmeye niyetleniyordum gidecektim sizce ne olabilir neye yorumlanır?

Üst Alt