Selamünaleykümdgüüll,. eşimle beraber önümüzde araba gibi bir şey varmış hafif bir yokuştan çıkıyoruz, araba el arabası gibi bir şey taşıyoruz. Ama bilmiyorum yokuş çıkarken kafamı yukarı kaldırıp baktığımda binaların arasından gökyüzünde mescidi nebevi olduğu gibi ışıl ışıl karşımda. Koşuyorum o yöne doğru orada sanıyorum kendimi. Koşarak çıktım ve gökte mescit, aşağıda sultan Ahmet camisi ağlıyorum hıçkırarak. Herkese soruyorum gördünüz-mü mescit resulün evi canımın evi burada gördünüz-mü diye ağlayarak herkese soruyordum. Benden ve eşimden başka kimse görmemişti gökyüzü nur sağıyordu o kadar güzeldi ki komple karşımdaydı. Eşime dedim gördün-mü o gözlerin gördümü canımı bıraktığım yeri anladın-mı sevdamı diye haykırıp ağlıyordum. Çok ağladım sonra hava alanına gittim ramazan ayı herkes oruç ama uçağa bindiğimi görmedim. Uyandım bu kadar sevgili gönül sızım ablam öncelikle haklarını helal et senin nasihatların da yorumlarında inan bizlere huzur veriyor yol gösteriyor ne olur dualarına bu Hacer kardeşini dahil etmeyi unutma allaha emanet olasın.