• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Mevlana'yı görmek

aslı58

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyamda Hz.Mevlana olduğunu düşündüğüm cübbeli sarıklı birini gördüm. Sürekli çamura düşüyorum ve o kişiye elimi uzattığımda '' Allahım sen bu kuluna yardım et '' diyerek dua ediyor fakat elimi tutmuyor sonra çamurdan çıkıyorum kalktığımda üstümde çamur kalmıyor. Birkaç kez daha aynı şekilde düşüyorum aynı duayı ediyor ve tekrar tekrar kalkıyorum , yolun sonunda bir çukur var onuda geçiyorum ve birlikte yeşilliklerde yürüyoruz. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam ve Rahmetullah aslı58. Rüyan hayır olsun inşallah. Gayet güzel ve müjdeli bir ruya. Hem sizi doğruya davet ediyor hem de kendinizi yeni baştan bir değerlendirmeye tabi tutmanızı öneriyor bu rüya. En doğrusunu rabbim bilir.

Siz doğruya niyet edin size yardım eden yolunuzu açan ve size kolylık gösteren çok olacaktır. Başlamak bitirmenin yarısıdır. Siz doğru yerden ve iyi niyetle başlayın akibet hayır olur inşallah.

Rüyanız, hem çevrenizde hem gönül dünyanızda şöyle etraflıca bir yenilenme sürecine girmenizi ve iyi niyetinizin iyi sonuçlar doğuracağını müjdeliyor inşallah. Hayırlı günler.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, peki mevlana hazretleri değilde fotoğrafını görmek ne demek acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam ve Rahmetullah .
Rüyan hayır olsun inşallah, rüyanızda gördüğünüz Mevlana resmi ise gerçek hayatta maddi manevi güvene kavuşup, sıkıntıların sona ereceği..
hem de gönül dünyanızda şöyle etraflıca bir yenilenme sürecine girmenizi ve iyi niyetinizin iyi sonuçlar doğuracağı, bir döneme girmekte olduğunuzu müjdelemektedir.

Herkesin içinde kendine ait gizli bir dünyası vardı!sırrını aşikar etme...
Demedim mi?
Ey Can Dost gel sırrını aşikar etme çakallar ulur durur
Sonra sesini duyduğun çakal aşikar görünür durur
demedim mi?
Sen sen ol ki; sırrını gizli yaşa hesaplamadığın gelirse başa
Sonra huzurun elden gider su katarlar pişmiş aşa
demedim mi?
Nefsin gösteriş peşinde sonra sarsılır kibirle temelin de
Gizlediğin kalsın gönül evinde dilin kilittir mühürle
demedim mi?
Uluyanı susturmazsan gördüğünden ibret almazsan
Nefs hayvanına biner gidersin ahiretini helak edersin
demedim mi?
Söylediğim önce kendime varsın alan da alsın üstüne
Düşün sözlerin hikmeti ne?son pişmanlık fayda vermez
demedim mi?
Parlakk,namım namusumun eri de komutanı da benim
Er kişi cüsse-i cisimle değil yüreği bütündedir
demedin mi?
İnsana sığabilene kâinat,kâinata sığamayana insan
bir gun kendini hic bir yere sığdiramazsin
demedim mi?
...

dergah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
mevlana

Selamunaleykum Allahın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun.
Rüyamda; büyük bir mezarın içindeyim ve kendimi hz. Mevlana ile birlikte dört yada beş kişi olarak görüyorum ve hz.mevlana ortamızda olmak üzere hepimiz secdede oturur şekildeyiz. Devamımda arkamdan belkide hiç tanımadığım bir ses diyorki; ne duruyorsun Allah c.c. seni hz. Mevlananın yanında hoş görmüş sende namaz kılsana diye bir ses geldi ve o anda uyandım , halen görmüş olduğum rüyanın etkisi altındayım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum selam Allahın rahmeti ve bereketi ,hidayetti Sizin üzerinizde de olsun...
herşey sebepler ile oluşan nasip ve kısmet meselesi..
Beni bilenler bilirki ben bu saatlerde bulundugum mekanda internette olmam!!ama bir arkadaşım hastalaninca gece yarisi acile hastahaneye götürüp biraktim
ve eve geldim.. belki bana ihtiyaci olur da tel.da arasa ;yatarsam duyamam korkusu ile bu gece burda idim..
sahurumu yaptim..biraz once Sabah namazimi kildim ve su an arka bahcede güneşin doğuşunu seyretmek icin bekler iken..
Sizin ile muhabbet etmem hep sebep-vesile ve Allah-in lutfu ile dir...

Hayirdir insallah..'
'Şu anda sen "beden kabri"nin içindesin, bundan senin haberin yok!''
Mevlânâ
Rüyanız cok acik;"sende namaz kılsana " namaza O cc. in huzurunda huzur bulmaniza bir cagri bir davet ..
izin verin de kurtulsun şu beden kafesine hapsedilmiş ruhunuz...
Rüyada Mevlananin türbesini görmek; iyi amel yapmaya hayır ve iyilikte bulunmaya ve günahlardan arinmaya...ve Sizi Gönül insani olmaya davet eder..

Çok iş var yarın. Keşke biraz erken uyuyabilsem de sabaha dinç kalkabilsem...
Ne serseri ne bereketsiz bir gündü bu gün. Dün de böyleydi. Eğer Namaz kilmadan, dua etmeden geçtiyse..
Boşuna yaşamışım o günü..
hayirli gunler..

Üst Alt