• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mezardan çıkan çoçuk görmek

N

narin

Kayıtsız
Misafir
slm bu satte rahatsız ettim ama rüyamın çok etikisnde kaldım benim 2 çoçugum var eşim vefat etti tekrar evlendim çoçuklarımda yanımda yaşıyorlar şimdiki eşim le benim sebebini bilmiyoruz çoçugumuz olmuyor 2 sene oldu evleneli daha iyi anlamanız adına detay giriyorum. hayıdır inş rüyamda iki mezar bir birine bitişik şimdiki eşim ve benim mezarımmış ortasında küçük bir çam agacı gibi az miktarda bir yeşillik var ben aglıyorum annem yanımda bir kaç kişi daha var sanırım ben mezarıma bakıyorum ayaktayım ve yeni eşim mezarda yattıgı yani öldüğünü üşünüyorum benide buramı gömecekler diyorum eşimin öldüğüne üzülüyorum ve biranda mezarın yanında aynı mezardan bitane daha ortasında çalı tikeni var ve biri kaynar su döküyor sanırım oda annem mezarın üstüne dogru çalının üstüne ama çalı baya büyük ve korkuyorum içimde garib bir his onu görünce daha çok aglıyorum ve o esnada küçük bir yigenim var erkek kardeşmin kızı annem bakıyor ona annemi iyice net görüyorum bir odada matemde kalabalık var bilmedigim bir evin sadece kapısını görüyorum eşim ve benim mezarımdan küçük bir çoçuk kız çoçuguna benzer 3-4 yaşlarında mezardan çıkıyor hayal gibi sadece ben görüyorum aanneme dogru gidyor kapıda ezilmesindiye ben elinden tutyorum üzerinde yeşil kadife gibi bir kumaş parçası yaka kısında çamaşır suyu değmiş gibi bir iki damla altın bacakalrı görünüyor siyah bir kumaş çiçekli anneme diyorum çoçugu görüyormusun annem kucagına oturuyor kız çoçugu annem bacagını örtüyor çoçugun yüzünü net göremiyorum ve acayip bir üzünle kalktım allah rızası için bu rüyayı en kısa zamanda yorumlarmısınız içimdeki acı belki ozaman daha ratahlıcak slm ve dua ile kalın allaha emanet olun. şimdiden allah razıolsun sizden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar kardesim..
Hos geldiniz uyeliginiz Hayirli ve Daim olur ins..
aslinda ilk gordugumde Rüyanızı paylaşmak için uymanız gereken kurallara uymamistiniz o yuzden kisisel bilgi olmadan da ben Ruyayi Tam olarak HAKKI ile yorumliyamadigim icin ne yapacagimi sasirmis hatta yoneticiye bile o.m. yazarak sormustum..
Sonradan gordum ki uye oldugunuzu ve oradan kisisel bilgilere ulasabildim Hamd olsun..
Hayirdir insallah..
aslinda burada her ruyanin iki yonlu Tabiri var.. Zahiri ve Batini Mana anlami ama Ben cogu kez sadece tek yonunu yorumluyorum niye mi cunku Yanlis anlasilmaktan, Din Kardesimi burada ULU orta bazi ozellerini yazmaktan..kisisel sorunlarina girmemek icin temkinli Davranmaliyim...

Hayirdir insallah...
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..
ic dunyanizin karışıkligi dis dunyanizi da etkiledigini biliyormu idiniz?
Rüyasında mezarlık görenin günahlarına tövbe edeceğine; kendisini ölmüş görenin ömrünün uzun olacağına delaletir.

Eskiler böyle dua ederlermiş hep Ne güzel bir duadır bu ya Rabbi çağa karşı! …
Allah seni toplasın!” Gözünü.. Kulağını.. Aklını.. Yüreğini.. Hayalini..
Toplasın ağyardan.. Sana “el” olan sınırlardan..
Allah seni toplasın!” Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..

Dağılanca da dağıtacaksın! İşte toplumlardaki kargaşaların sebebi hep bu “dağınıklık” Her parçamız bir yerdeyken
Ne kendimiziz ne de kendimizdeyiz.. Üstelik “biz”i bitirdiğimiz gibi “gayrımızı” da bitirmekteyiz..
İşin esası Tevhid anlayana..
Topla bizi ya Rabbi!” Elimizi dilimizi gözümüzü kulağımızı aklımızı hayalimizi Topla yüreklerimizi ne olur..
Vakittir dua olsun çağa karşı Hala diri kalan bir yürek yarımızdan…
"Teslimiyet yalnız inanılanadır."

Rüyada mezardan çıkan çoçuk görmek BEDEN RUHUN MEZARIDIR..mezardan çıkan o
kucuk KIZ çoçugu da Senin Ruhun...yani ruhun bedenin ve Nefsinin esarettinden insallahuRahman kurtulacak seklinde Yorumlanir Allahu alem...

Hükmüne razıyım El-Hakem c.c İsyan asla aklımızdan geçmez.
Kahrın da hoş lütfun...da hoş derim.
Sen’den geleni hediye kabul eder..Tevekkül ederim.
Gözyaşlarım hükmüne rızamdır Sen’den gelene âminimdir.
El-Hakem c.c.SEN hükmünle kimseyi
Günahından fazla cezalandırmazsın.
Hükmüne razıyım.

“O hükmedenlerin en hayırlısıdır.”
Yunus Suresi 10/ 109.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALLAH İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTEancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.
ALLAH samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman ondan çıkış yolunu da açar;

"İnsanın önünde ve arkasında kendisini ALLAH'ın emrinden koruyan takipçiler ( melekler ) vardır.
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ.
Şayet ALLAH bir toplum hakkında bir kötülük isterse artık onu geri çevirecek kimse de yoktur. Onlar için ALLAH'tan başka bir koruyucu da yoktur."
Rad suresi 11 ayet.

hidayet_yarab

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizlerden inş gündüzleri çalışıyorum ve akşam müsait oldukça takip etmeye çalışıyorum beni çok etkiliyor.SELMATLE kalın . Allah yar ve yardımcınız olsun.

Üst Alt