• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada misafir görulmesi

celal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamin aleyküm... öncelikle yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. rüyamda 'tanıdık tanımadık ev dolusu misafir gördüm. bu misafirleri eski oturduğumuz evimizde ağırlıyordum. misafirleri arasında bir de bebek emziren kadın (tanımadığım) vardı. görünmemesi için kadın önünü kapatmıştı. daha sonra bu misafirlerden bol müktarda kağıt ve bozuk para geldiğini gördüm. kabın içinde bu paraları sayıyorduk'. tekrar teşekkür ederim. en kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
481455_503558219684473_411587089_n%5B1%5D.jpg

Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada Misafir görmek
Rüyada evinize misafir geldiğini görmek malınızın artacağına, misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek yaptığınız iyliklerin karşılığını
fazlası ile alacağınıza yorumlanır.
Rüyada misafir tez zamanda ulaşılacak olan rızka, yahut sevinçli haberlere delalet eder.
Gelen misafir temiz, pak, güzel yüzlü ise bolluk ve güzel haberdir.

Rüyada para görmek çeşitli sıkıntılar çektikten sonra sıkıntılardan kurtulmaya ve refaha kavuşmaya işaret olarak yorumlanır..
dertler ,SIKINTILAR misafir gibidir gelir giderler ardinda biraz zahmet ,yorgunlugun ardinda Rahmet, bereket birakip giderler..
Siz yeterki onlar geldiginde bunlarda Allah-in misafiridir diyebilmeyi ogrenin..
Hayirli gunler...

Üst Alt