• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mor renk şort ne demek ?

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm; Rüyamda beni istemeye gelmişler ve ben hiç hazırlanmamışım yani ev halimleyim. Üzerimde mor renk yırtık bir şort var ve ben yırtığı gözükmesin diye o kısmı elim ile toparlayıp kapatıyorum. Hoşgeldiniz diyorum. Zaten beni kimse farketmiyor. Adeta görmüyorlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyanız hayr Olsun;
Rüyada mor renk görmek ;
Büyük hedefleri, görünen ve görünmeyen ilgi alanlarınızı, anlayışı, yaratıcılığınızı temsil eder.

Rüyada şort görmek ;
rüya sahibinin yeni bir projeye hazırlandığını ve kendini daha açık bir şekilde ortaya koymayı düşündüğünü gösterir. Şort giymek veya şort giydiğini görmek bu rüya sizin genç görüntü ve şakacı tavrınızı simgeleyebilir.

"yırtık bir şort var "
dış görünümüzle ilgili kaygılarınız olduğunu simgelemektedir.
Gerçek yaşamınızda bir durum değerlendirmesi yapmak, hedeflerini gözden geçirmek gerektiğine yorumlanır. selametle..

Kapımıza değil, kalbimize vuran buyursun...

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun abla.Ama rüyamda asıl merak ettiğim şey beni görmeyişlerinin anlamı. Beni görmeyişlerini nasıl yorumlandıracağımı anlamadım. Ne olur Allah için bu konuda daha detaylı bir şeyler söyle çünkü bayadır düşünüp cevabı bulamadım. Kendi içimde kaybolup sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum. :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ana karakter ortalarda görünmüyor, görünmemek biraz da kendi tercihimiz..,dikkat çekmemek için Kalabalıklardan, insanlardan, yakın temas kurmaktan uzak duruyor.var ile yok arasi...

Rüyada görünmez olduğunu görmek;
sizin için önemli olan kimi şeyleri duygularınız reddetmesine karşılık mantığınız için kabul ettiğinizi gösterir. Bu yaşamda her zaman mantığınızın önde gittiğini işaret eder.

Bir konuda karar verirken sadece duygularınız,kalbiniz ile değil akıl ,kalp iman ,mantık ve vicdan ile birlikte karar verin..İletişim kurun !!İnanın bunları yapmazsanız ,üzülen ,tek yanlız kalan siz olursunuz !!!

Üst Alt