• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nas felak suresi okumak

N

Niaqara

Kayıtsız
Misafir
merhabalar efendim ben rüyamda kendi evimin salonunda dururken iki farklı muhabbet dönüyordu bir tarafta islami sohbetler var diğer tarafta görmediğim bir varlık tanımadığım bir bay ve bayanın saçlarını makasla kesiyordu saçların düştüğünü ve saçlarının kesilirken korktuklarını gördüm sonrasında sinirlenip onları korumak için o bilmediğim varlıkla kavga durumuna geldim o beni sıktıkca yumruklama isteğim arttığından sürekli saldırgan duruma geldim sonrasın da rüyada nefes alamıyacak duruma getirdi beni bu varlık bende o an için nas ve felak suresini okuduğumu gördüm ve sonrasında sıkmayı yavas yavas bırakırken uyandım tabirini sizden istiyorum ellerinize sağlık şimdiden Allah kolaylık versin iyi günler Kubilay Başkaya yaş 22 İzmit/gebze

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
nassuresi.jpg

Merhabalar kardesim..
Hayirdir insallah..
Nas ve felak suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin serrinden emin kilar, O halkin, halk da onun serrinden emin olur.
Isleri yolunda gidip, düsmanina üstün gelir.
Bir baska rivayete görede: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek, rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçeklesmesine, düsmana galibiyete, seytanin kötülüklerinden emin olmaya isarettir.

iki farkli muhabet kendi icinizdeki Nefis ve Ruhun farkli arzulari ve ikisi arasinda kalan sizi sembolize etmektedir...
iki farkli dunya arasinda daralip SIKISMIS bir benlik..
son gunlerde bunalip, daralirsaniz ,kendinizi sisedeki adam gibi halsiz,caresiz hissederseniz bu sureleri cokca okuyup Allah cc. siginin...
Bu Ruyanin birde farkli mana yonu vardir ama o simdilik kalsin..
Mu'avvizeteyn (Felâk, Nâs) sûrelerinin fazîleti ve hikmettini nuzul sebebini arastirip ogrendikten sonra kendiniz anlarsiniz..
Hayirli Gunler kardesim...

M

mesut202

Kayıtsız
Misafir
Rüyada nas felak okumak

Öncelikle Allahın rahmet ve bereketi bütün müslümanların üstüne olsun.
Benim sorum gece 1-2 dakika uykudan kalktım, lavaboya gittim ve tekrar yattım, yattıktan daha 5-10 dakika geçmeden bir rüya, gerçek karışık birşeyler yaşadım. Önce üzerime siyah bir karanlık ve ağırlık çöktü, sonra kalkmaya çalışıyorum ama çok zor doğrularak nas ve felak surelerini okumaya çalışıyorum. Sonrasında birden oturur vaziyette doğrulduğumu gördüm ve sesim filimlerdeki gibi korgunç bir sese dönüştü, sanki benim sesim değildi, nas ve felak surelerini okumaya devam ettim. Sonrasında içimden bir ses ayet-el kursi oku dedi ve ayet-el kursi okumaya başladım ve hemen uyandım. Gözlerimi açıp uyanınca sadece yattığımı gördüm. Böyle bir rüyayı 1-2 kere daha görmüştüm, cinlerle rüyamda konuştuğumu ve onların zayıf olduğunu, biz insanların güçlü olduğunu konuştuğumu görmüştüm. Yalnız bu son rüya beni çok korkuttu.
Sizce bu neye işaret veya nedir..CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDRİM ALLAHA EMANET OLUN.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Nas ve felak süresini rüyasinda okumak;
okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kilar, O halkin, halk da onun şerrinden emin olur.
Işleri yolunda gidip, düşmanina üstün gelir.
Bir başka rivayete görede: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek,
rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine ,şeytanin kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

iki farkli muhabet kendi icinizdeki Nefis ve Ruhun farkli arzulari ve ikisi arasinda kalan sizi sembolize etmektedir...
son gunlerde bunalip, daralirsaniz ,kendinizi şişedeki adam gibi halsiz,caresiz hissederseniz bu sureleri cokca okuyup Allah cc. siginin...
Mu'avvizeteyn (Felâk, Nâs) sûrelerinin fazîleti ve hikmettini nuzul sebebini araştirip ogrendikten sonra kendiniz anlarsiniz..

isterseniz rüyanizi Abdülkadir Geylâni hz.leri yorumlasin..
Ey oğul!Ey gül ile Can...
İki adım vardır ki, eğer bu iki adımı atabilirsen Hakka ulaştın demektir. Eğer kalbin ve ruhunla dünya ile ahiretten birer adım,
nefsin ve diğer insanlardan da birer adım uzaklaşabilirsen Hakka ulaşmış olursun.
Kalbin ve ruhunla bu zahirleri terk et, işte o zaman Hakka vasıl olursun. Önce başla, ilk adımı at, bitirmek Allah'tandır.
Sen hemen gerekli alet ve edevatı al. Var, iş kapısının önüne otur ki, seni çalıştıracak olana yakın bulunasın.
Öyle yatağında, yorganının altında ve kapalı kapılar ardında miskin miskin durma. İş ara, çalışmak istediğini söyle.

Kalbini zikre yaklaştır. Ona bilhassa, kıyamet gününü, haşir-neşir gününü hatırlat. Ölümü düşün. Allah'ın mahlukatı nasıl öldürüp, sonra nasıl dirilteceğini,
huzurunda nasıl duracağını düşün. Bütün bunları hiç hatırından çıkarmamaya devam ettiğin zaman kalbindeki kasvet gider, günah bulanıklarından temizlenir.

uskudar1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.Doğru yoldan ayırmasın Rabbim cumlemizi inşallah

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada felak ve nas okumak;

Selamün aleyküm, dün sabah bir rüya gördüm. Allah hayırlara getirsin.

Rüyamda; nedenini ve sebebini bilmiyorum korkudan değil ama felak ve nas okurken gördüm. Tabiri nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Nas ve felak süresini okumak;
okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kilar, O halkin, halk da onun şerrinden emin olur.
Bir başka rivayete görede: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek,
rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine ,şeytanin kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Bir kişinin rüyâsında Felâk Sûresi'ni okuduğunu görmesi;
o kimseye eğer sihir yapılırsa tesir etmeyeceğine, illet ve hastalık nedir bilmeyeceğine ve dünyanın bütün şerlerinden emîn olacağına işâret eder.

Gördüğün rüyalar hep hayırlara işaret etmekte, manevi yönden Sizi rahatsız eden kişiler veya olaylarda uzak durman gerektiğini, zamanın kıymetini bilip, onu iyi değerlendirmen gerektiğini simgelerken aradığın manevi desteği Yüce Allah'ta bulacağını, ona sığınmaya devam etmen, ondan yardım istemen gerektiği ifade etmektedir.
Allah yar ve yardımcınız olsun..selametle..

acilangul1

Niaqara

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada nas felak suresi okumak

Rüyada felak ve nas surelerini okumak. Rüyada nas ve falak suresi okumak yorumu.

Selâmün aleyküm kardeşlerim burda daha önce bu rüya konusunda tabir yaptırmıştım yaklaşık olarak 2 sene geçti fakat rüya yine hasıl oldu, farklı olaylar şeklinde. Yanıtlarsanız sevinirim daha önceki yorumda başka bir olaya daha delalet eder ama o su anlık kalsın diye yazmışsınız. Öncelikle rüyamı anlatıyım rüyamda 2 tane elmas görüyorum sonra tanımadığım bir kişi bunun bir define olduğunu söylüyor eğer ulaşmak istersen gibi bir soru yöneltip bana bir parşomen gibi bir şey veriyor fakat yazılar türkçe neyseki. Çözmeye koyuluyorum diyorum kesin bu kitaptan bir parça. Sonra ne oluyorsa kendimi köy ahırlarından birinde buluyorum yanımda tanımadığım 4 insan yüzlerini simalarını bilmediğim. Diyorlar ki define burada, 2-3 tur ahırın içinde dolaştıktan sonra peki o zaman başlıyalım diyorum ve başlamadan önce nas felak ve ayetel kürsi surelerini 1 ere kez okuyorum yanımdaki o dört kişi şaşkın bir biçimde kalıyor, tam başlıyacam kazmaya gök gürültüsüyle uyanıyorum uykudan.
Rüya ile alakalı değil ama şakınlık eseri belki dedim hava yamurludur o yüzden o gök gürültüsüne uyanmışımdır diye pencereden baktım ama lapa lapa kar yağıyordu ve tekrar sormak isterim bu rüya ikinci kez farklı yollardan başıma geliyor tek fark bu seferkinde ayetel kürsi okumam oldu ve 2 ci anlamını da saklamazsanız sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin.

Kubilay Başkaya
İzmit /gebze

glsnkpc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ayetel kürsi Nas, Felak, okumak

Merhaba Hocam,
Geçenlerde rüyamda kalabalık bir mekandayım bir tane adam güya fal bakıyormuş ve tövbe etmeye karar vermiş herkesi çevresine toplayıp artık bakmayacağını söylüyor. Tam o anda 2 tane erkek salonda beliriyor o kadar güzeller ki ama bir tek ben görüyorum onları. Çok güzeller ama benim bir sahibim var, burdaki tek genç de benim bana gelmeseler bari diyorum. Gözlerimle onları takip ederken tam arkamda hissediyorum onları ellerini değil ama beni göğe kaldırma teşebbüslerini baskısını hissediyorum, yardım istiyorum ama bi tek o fal bakan adam anlıyor o da tedirgin bi şeklde bakıyor burdalar diyor ama hiç bir şey yapmıyor, bende can havliyle Nas, Felak, Ayet'el kürsi sürelerini okuyorum derken uyandım. Yorumlarsanız çok müteşekkir olurum son olarak da onların başta melek sonra üç harfli olduğunu düşünyorum acaba bana etki etme teşebbbüsünde bulunmuş olabilirler mi psikolojik olarak iyi bir dönem de değilim pek, yardımcı olursanız sevinirim. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun.
Rüya yorumlanirken,içinde bulunduğunuz ruh hali, korkularınız, endişeleriniz ile bir arada değerlendirerek rüyanın ne demek istediğini tespit edebilirsiniz..

Gördüğünüz rüya;Hayatınızda kimi dengesizlik Psikolojik sorunlar ve düzensizlikler ,evham,vesvese olduğunu ifade eder.
şu anda bulunduğunuz ortamda sıkılmış, bunalmış olduğunuzu, bu kalabalık ortamdan uzaklaşmak, kafanızı.kendinizi, kalbinizi dinlemek arzusu içinde olduğunuzu simgelemektedir.

Psikolojik olarak yorumu;
yoğun stres ve duygusal gerilim,kararsızlık çelişki yaşadığınıza ve manevi eksikliğinize yorumlanir..
Beden arzınızı temiz tutun, cenabet Gezmeyin ,uyumayin!!

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Rüyada Ayetel kürsi okumak;
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ..
-bazen de Akıl, idrak iradenizin hakkını vermeniz sabıra işaret eder..

Rüyada Nas ve felak süresini okumak;

İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Bir kişinin rüyâsında Felâk Sûresi'ni okuduğunu görmesi;
o kimseye eğer sihir yapılırsa tesir etmeyeceğine, illet ve hastalık nedir bilmeyeceğine ve dünyanın bütün şerlerinden emîn olacağına işâret eder.

Gördüğün rüyalar hep hayırlara işaret etmekte, manevi yönden Sizi rahatsız eden kişiler veya olaylarda uzak durman gerektiğini, zamanın kıymetini bilip, onu iyi değerlendirmen gerektiğini simgelerken aradığın manevi desteği Yüce Allah'ta bulacağını, ona sığınmaya devam etmen, ondan yardım istemen gerektiği ifade etmektedir.
Allah yar ve yardımcınız olsun..selametle..

glsnkpc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evet dediğiniz gibi buluduğum ortamdan çok bunaldım ciddi anlamda uzaklaşmak istiyorum ama yapabileceğim bir şey yok. Kpss hazırlanıyorum namaz kılıp ders çalışmaktan başka bir şey yapamıyorum, buna ailevi sıkıntılar da eklenince ciddi anlamda bunaldım ve kendimi zayıf hissediyorum böyle rüyalar görünce de ister istemez tedirgin oldum yorum için çok teşekkürler. Dualarda buluşmak dileğiyle..

Andelib

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Nas Felak Ayetel Kürsi okumak

Selamun aleyküm öncelikle hocam. Rüyamda kendi odamdayım ve vakit gece, yatağımda karşılıklı oturduğum yemyeşil güzel gözlü ve yeşil başörtülü bir genç kız bana gülümsüyor bende onda gülümseyerek gözlerin ne güzel diyorum ve kız birden benim göğüslerime vuruyor cinsellik anlamında, neye uğradığımı şaşırıyorum ve hemen diğer yanımda en yakın kız arkadaşımı görüyorum birşey desene diyorum ama sesini çıkarmayıp yere bakıyor. Birden yeşil gözlü kız değişip korkunç bişeye dönüşüyor ve ben korkup Nas Felak okuyorum, ardından kelimeyi şehadet getiriyorum dua ederken birden kapı açılıyor ve karşıma bembeyaz tesettürlü bir kadın dikilip bana gülümsüyor, iyi biri olduğunu hissediyorum ve ağlamaya başlıyorum. Açılan kapıda dua eden bembeyaz giysili adam kadın ve çocuklar görüyorum. Hepsi birden yok oluyor ve sabah ezanının okundugunu duyuyorum en yakın kız arkadaşımında gözleri değişmeye başlıyor bu sefer ondan korkuyorum ve ayetel kürsü okumaya başlıyorum ve uyanıyorum, uyandığımda da sabah ezanı okunuyordu. Anlamını çok merak ediyorum rabbim hayırlara çıkarsın hocam sizde yorumlarsanız çok sevinirim..

Egehan16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Rüyamda arkadaşım Doğum yapıyor ve bebeği ölü doğuyor, kucağıma alıyorum ve ihlas nas felak Kafirun okuyorum sonra diyorum ki " Allah'ım lütfen bu gözlere can ver " ve bebek canlanıyor...
Bunun anlamını bilir misiniz ? Teşekkürler

uskudar1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada felak nas okumak

Merhaba öncelikle biraz kendimden bahsedeyim.Benim bundan 2-3 ay önceye kadar inanclarim çok zayifti.Bir takim seyler yasadiktan sonra Allahima şükürler olsun şimdi o tarz sıkıntılarım kalmadı.Kapandim 5 vakit namazimi kiliyorum. Son zamanlarda ruyalarimda takilip kaliyorum, ya gözlerim görmüyor, ya ayaklarım gitmiyor, yada bisey beni engelliyor. Hemen diyorum gene tuttular beni, nas felak, ihlas okuyorum, euzu besmele cekiyorum duzelip normal rüyayi görmeye devam ediyorum bu yaşadıklarım nedir varmı bir aciklamasi acaba yardımcı olursanız cok sevinirim.
Birde adıyamana gittim, tövbe edip sofi oldum inşallah,gecenlerde ruyamda once gavsimizin oglunu daha sonra gavsimizi gecerken gördüm, arkasini dönüp bana bakti gülümseyerek el salladı ve arkasini dönmeden geri adimla gitti. bende ayni sekilde el salladim abdest alma yerine dogru geri adim atarak gittim bunuda aciklarsaniz cok sevirim kolay gelsin.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada felak nas okumak

Merhaba öncelikle biraz kendimden bahsedeyim.Benim bundan 2-3 ay önceye kadar inanclarim çok zayifti.Bir takim seyler yasadiktan sonra Allahima şükürler olsun şimdi o tarz sıkıntılarım kalmadı.Kapandim 5 vakit namazimi kiliyorum. Son zamanlarda ruyalarimda takilip kaliyorum, ya gözlerim görmüyor, ya ayaklarım gitmiyor, yada bisey beni engelliyor. Hemen diyorum gene tuttular beni, nas felak, ihlas okuyorum, euzu besmele cekiyorum duzelip normal rüyayi görmeye devam ediyorum bu yaşadıklarım nedir varmı bir aciklamasi acaba yardımcı olursanız cok sevinirim.
Birde adıyamana gittim, tövbe edip sofi oldum inşallah,gecenlerde ruyamda once gavsimizin oglunu daha sonra gavsimizi gecerken gördüm, arkasini dönüp bana bakti gülümseyerek el salladı ve arkasini dönmeden geri adimla gitti. bende ayni sekilde el salladim abdest alma yerine dogru geri adim atarak gittim bunuda aciklarsaniz cok sevirim kolay gelsin.
Selamun Aleyküm.Rüyada kıpırdayamamak karabasan olayı ile açıklanır bilimsel olarak bunun nasıl olduğu hala bilinmiyor. Buna uyku felci de denir.

Ama nas gibi sureler okuduktan sonra açıldıysa anlam değişir.

Bu rüyanıza giren bir cin dolayısıyla gerçekleşmiş ve sonra sure okuduğunuzda geçmiş olabilir.

--

Rüyada Gavsımız (k.s.) gülümsemesi, üzüntülerin son bulmasına işarettir.

Allah imanınızı daim etsin inşAllah. Selametle..

Üst Alt