• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nişan töreni görmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler kardeşim nasılsınız ? Şimdiye kadar yaptığınız bütün rüya yorumlarım için size teşekkür ediyorum, sayenizde adımlarımı daha temkinli atıyorum ve güvenerek etkilendiğim rüyaları sizinle her seferinde severek paylaşıyorum bunun için çok teşekkür ederim size Allah sizden razı olsun. Yine bir rüyamı paylaşmak istiyorum sizinle.

Rüyamda ben yeşil bir gece elbisesi giymişim, saçlarım yapılı gayet şık ve süslü bir biçimde bir yere gidiyorum, o yer kalabalık ve kapıdan içeriye girerken bir araba giriyor ve o arabada eski komşumuzun kızı ve nişanlısı var onların nişan töreniymiş. Arkalarında da insanlar var fakat bu insanların bir çoğu bizim eski komşularımız benim eski arkadaşlarım, onları görünce çok duygulanıyorum yıllar sonra onları görünce bir tuhaf oluyorum rüyamda. Sonra içeri tarafa giriyoruz sınıf gibi bir yere, orda akrabalarımda da var ve en sevdiğim amcam da var aralarında. Gidiyorum herkesi öpüyorum hoşgeldiniz diyorum. Amcamın da elini öpüyorum diğer tanımadığım insanlara da hoşgeldiniz diyorum ama onlar beni tanımadıkları için biraz çekinerek bakıyolar yüzüme. Sonra amcamın yanına gidiyorum diyorum ki amca bak bunları eski arkadaşlarım benim çok tuhaf oldum onları görünce çok duygulandım diyorum. Hakikaten de çok tuhaf duygular içerisindeyim rüyamda. Sonra nişanlılar gelicek diyorlar ve coşkuyla alkışlıyoruz çifti. Rüyam bu kadar, yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler kardeşim Allah cc. cümlemizden razı olsun...
O'nun razı olmadığı cümlelerden dilimizi uzak tutsun.
Rüyanız Hayrolsun inşallah
Rüyada yeşil elbise giymek;; yeşil rengin uyum, ahenk, varlık bilgisini açış olurluğunda, ahlak ve insanın evrensel kendinden kendine açılan huzura ,murada yorumlanir..

Rüyada Gece elbisesi giymek;aradığınız mutlululuğa bir anlamda ulaşmak için çalıştığınızı simgeler.
Rüyada nişan töreni görmek yenilikle yorumlanır.
Rüyasında bir nişan töreninde bulunan kimse yeni şeyler öğrenecek, yeni kimselerle tanışacak ve bazi duygusal bir sürecten geçeceğinize yorumlanir..

Geçmişte yaşadıklarımız bizim bugünümüzü etkiler.
Geçmişte Yaşadıklarımız aklımıza geldiğinde, ne hissetdiğimize dikkat etmeliyiz..! Yaşadıklarımız hafızamızda sadece bir anı mı?
Yoksa bizde yarattığı bir duygu varmı ? Eğer hatırladığımız anı bizde bir duygu yaratıyor ise o olay geçmişte değil hala bizimledir..!

"Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın" !

Yüreğimde hissetmediğim bir hüzün var bu gün sanki. Bu yürek beni yeniden, sevmeye zorluyor gibi bir his var içimde.
Gecmiş hayatımda olan yanlışlarım olacak mı yine korkusu var içimde. Nasıl olduğunu hiç bilmediğim yeni bir hayatımda. Önceki yaşadığım; İçimden atamadığım güvesizlik, kuşku,korku sarılı iken bedenimde ve ruhumda...ama yine de bir yerden bi başlamalıyım..! Hayatta artık .
selametle Kissadan herkes idraki ve nasibince hisselenecektir..

Elf- lam -mim ol yeter. Elif beden. Lam kelam mim - kalbin üçü bir oldumu inasana yeter.

1-Herkesin Arzı, kendine göre değişir.Arzın bir mânâsı da, "Beden"dir.Beden Arzını doğru, dürüst ve temiz tut!!
2-Hiç kimseye gereğinden fazla değer verme.
3-Hayatını kesinlikle erteleme.Yapmak istediklerini imkanın ve Vicdanin ölçüsünde yap.
4-Anne ve babanla iyi ilişkiler içerisinde ol.Onlarin Dualarini al!!Onların senin için en iyisini düşünen kişiler olduğunu unutma.
5-Değişik ortamlara gir,gez ve insanlarla tanış...ama kendi kimliğinden taviz verme!!
6-Çevrendeki ve doğadaki güzel şeylerin tadına var.Onları gözlemle.Solumakta olduğumuz havanın bile kıymetini bil...Her Haline Şükret .Unutma betterin beteri var!
7-insanın fıtratını değiştiremiyeceğini bil!!olduklari gibi kabulen yoksa yoluna devam et!!
8-Çok arkadaştan ziyade adam akıllı bir kaç arkadaşın olsun.içine hiçbir şeyi atma.Sohbet et,telefon aç,konuş.ama Sırrını hiç kimseye verme, herkesten üstün olursun.
9-21 yaşındasın daha.Hayat sana zamanla bir çok iyi fırsat sunacaktır.İş olsun,eş olsun,ortam olsun.Aceleci olma...Sabret ve olaylara Hikmet gözü ile bak!!
10-İnsanlara yardım etmeye çalış.Mesela imkanın ölçüsünde fakirlere ve düşkünlere yardımcı ol.Yaptığın yardımdan da kimseye bahsetme.
11-Rahat ol.Sevdiğin insanlarla beraber ol.Seni üzebilecek,sıkıntı verebilecek kişilerden uzak dur.
14-insanlar sadece gercek sevdiklerine kendine iyi bak derler işte bu yüzden bende Sana kendine iyi bak diyorum.

Üst Alt