• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada nişanlandığını görmek

naıs

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler,
Ben 28 yaşında bekar bir bayanım.Rüyamda eski bir arkadaşımla nişanlandım ve nikah dairesine geldik.Dostlarda nikahımız kıyılsın diye izlemeye gelmişler.Nişan yüzüğünün kurdelesi çok uzundu ve ortasından ince kırmızı çizgi vardı.Kurdeleyi toplamaya çalışıyordum toplanmıyordu,nişanlım şu şekilde toplayacaksın dedi,bende dediği gibi yaptım.Kurdelenin sonuna geldiğimde nişanlım birden bire kayboldu,arayıp durdum ama bulamadım.Sonrada nikah defterini aradım ve buldum.defteri açtığım gibi uyandım.Bu rüyanın yorumunda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler Hayirdir insallah
Rüyada nişanlandığını görmek, bekar icin evlenmeye; evli icin, yeni bir yaşam, yeni bir çevre anlamına gelir.
Rüyada tanıdık biri ile nişanlanmak sıkıntı ve üzüntü yaşayacağınıza, ve tanimadiginiz birisi ile gonul bagi olusturacaginiza isarettir..
Hayirli gunler..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada nişanlandığını görmek

Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.
Rüyamda bekar olduğumu gördüm. Nişan ya da kına gecem oluyormuş.
Ayağımda bir terlik vardı, sağ ayağımdaki terlik yırtıldı. Annemden terlik istedim, bana uçları kapalı olan kumaş kaplamalı terliklerden 3-4 tane verdi.
Sonra nişanlanacağım kızın evine gittik. Ben bir odada oturuyordum önümde bir masa vardı, masada elektronik bir kart vardı, bende onu tamir ediyordum.
Sonra nişanlanacağım kızı gördüm, kapalı bir kızdı. İyi birine benziyor herhalde mutlu oluruz diye düşündüm. Sonra kızın annesi de geldi kızıyla sarılıp ağlamaya başladılar.
Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah’a(c.c)emanet olun…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Rüyaniz Hayrolsun İNŞAALLAH
Rüyada nişanlandığını görmek ;beklenen fırsatın geleceğine yorumlanır.
Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak, güzel bir haber alacağınıza işarettir..

Evli bir adam rüyasında kendini bekar görürse bu rüya kadınlara karşı zaafınız olduğunu yada eşiniz ile bazi sorunlar yaşadiğiniza işaret eder.
Evli bir kadın kendini bekar olarak görürse saflık, arınma göstergesidir..

"Ayağımda bir terlik vardı, sağ ayağımdaki terlik yırtıldı "
Rüyada terlik görmek mutluluk verecek haberler huzurlu ve mutlu bir yaşama yorumlanir..
Yeter ki Maddi-Manevi Hayat Arasındaki Dengeyi bozmayin!!
Sevdikleriniz ile aranizdaki gönül,Diyalog köprülerini yıkmayın..
Önce dünyanın imtihan yeri, eşinizin de onun bir parçası olduğunu kabul edin...
Eyyüb Peygamber gibi sabırlı olun. “Bütün güzellikler acı ızdırapların neticesidir” cümlesini parola edinin.
Çekirdek çürümeden filiz vermiyor. Buğday öğütülmeden un olmuyor. Hayvan insan midesinde erimeden insaniyet mertebesine yükselmiyor.

kader kitabındaki yazılar, “neden böyle yazıldı” diye isyan silgisiyle silinmiyor. Sadece silmeye çalışan el yoruluyor.
Sabır gözlüğüyle o yazıları okumaya çalışmak daha kolay oluyor...
Neden "sağ ayağımdaki terlik yırtıldı." demek yerine olaylardaki hayır ve hikmetleri görmeye , kısacası herşeyi “hayra "yorup Şükredici olun!!Nimetlere şükretmek rızkı çoğaltır.

kissadan hisse Selametle Hayra kalin...

Üst Alt