• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nişanlık giymek

Z

zülfiye

Kayıtsız
Misafir
merhaba ben rüyamda nişanlık giymiştim saçlarım falan yapılı bir yere geliyordum nişanlımla bi odaya giriyorduk karanlıktı bizden kendimizi tanıtmamızı istiyordular herkes dışardaan dinliyordu bizi aramızda bir set vardı nişanlımı rüyamda sima olarak hiç görmezdm ilk defa gördm sanki nikah gibiydi sonra odadan çıkıyorduk çok mutluydum. zülfiye 19 sözlü

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim.. Hosgeldiniz ..
hayirdir insallah..Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada görülen nişanlık elbisenin yorumu; elbisenin kumaşı, rengi ve modeline göre farklılık gösterir...Siz bunu yazmadiginiza gore ayrintili yorum yapamiyacagim..

"rüyamda sima olarak hiç görmezdm ilk defa gördm sanki nikah gibiydi "
Hamd olsun ilk kez gordugunuze gore yavas yavas her sey yoluna giriyor demek ki...
Gecici SIKINTILAR sonrasi ins. ferahlik olarak yorumlanir..
her seyin Hayirlisi kardesim..
Hayirli Gunler..

Z

zülfiye

Kayıtsız
Misafir
rüyada nişanlık giymek

merhaba gönül ablam sabah benim rüyamı yorumlmıştın nişanlık giydigimi söylemiştin kumaşına göre degiştigini yazmışsınız giydigim nişanlık satendi saten mor ve üst kısmı komple taşlıydı bu ne anlama geliyor zülfiye 19 sözlü

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz Zulfiye Kardesim..
Iyi Gunler Kardesim..
Hayirdir insallah
Rüyada nişan görmek, nişanlandığını görmek ;bekar icin evlenmeye; evli icin, yeni bir yaşam, yeni bir çevre anlamına gelir
"nişanlık satendi saten mor ve üst kısmı komple taşlıydı " Hayatınızda henüz gerçekleşmemiş ya da süregelmekte olan bir olayın neticesi olarak bir kişilik değişmesi yaşayacağınızı anlatır.
Rüyada herhangi bir renk görmek; yakında tuhaf bir olay ile karşılaşacağınıza, Canlı ve iç açıcı renkler; bir maceraya atılmaya,
koyu ve iç karartan siyahımsı renkler; geçmeyecek ve yorgunluğa çevirecek bir üzüntüye, sarı renk; hastalığa, kırmızı renk; hiddete,
mavi; sükunet ve tembelliğe, yeşil renk; murada ermeye, mor; mevki düşmeye, pembe; aşka, kahverengi; akıllı hareket etmeye işarettir
kardesim muradiniza ermek icin kisiliginizden az bile olsa Taviz vermeyin ..
ne yaparsa yapin her zaman dogru olani yaparsaniz anca o sekilde mutlu ve huzurlu olursunuz...
Seklinde Yorumlanir..
Hayirli Gunler...

Z

zülfiye

Kayıtsız
Misafir
rüyada nişanlık giymek

merhaba yani benim şu an içinde bulundugum durum olucakmı olmıcakmı bu ne anlama geliyor ablam onu tam anlamış degilim taviz verme ddemişsin olmıcakmı demek istedn zülfiye 19 sözlü

Yönetim/Edit; Dikkat, Her mesaj için ayrı bir konu açmayın!!! Yazacaklarınızı bu konunun altına devam edin! Cevap yaz butonunu kullanın!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Zulfiye kardesim.. adiniz cok guzel Ya Fatma adi desem size neyi hatirlatirdi Acaba?
Kardesim Sizi ilk ruyanizdan beri hatirliyorum hep karisik, bir arayis vardi.. "ilk kez nişanlımı rüyamda sima olarak hiç görmezdm ilk defa gördm "
demissinizins. Hayirlisi ile olacak..
ama birileri Sizi begensin veya birilerinin gozune girmek icin ozunuzden, asil kisiliginizden odun vermeyin.. kendinizi oldugunuz gibi gosterin..
yoksa ileride zorluk ve SIKINTILAR yasanabilir...
ne yaparsaniz yapin ama her zaman dogru ,durust ve herkesin RIZASI da olarak hareket ederseniz anca o sekilde mutlu ve huzurlu olursunuz..

Nur67

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Nisanlik Giymek

Selamun aleykum ruyamda nisanlik giydim rengi pudra tonlarindaydi yalniz nisanlandigim kisiyi hatrliyamiyorim sadece hazrlandigimi gordum cok kisa bir ruyaydi ama hayatimda biri var onunla ayrilmak zorunda kaldgimiz icin bu ruyadan etkilendim ve yazmak istedim simdiden yorumunuz icin cok tesekkur ederim.

Üst Alt