• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nişanlıyı aramak bulamamak

Aycam80

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada nişanlıyı aramak bulamamak nasıl tabir edilebilir? Rüyamda ailem nişanlımla konuşmuş, nişanlım yanlarından ayrılmış. Ben de onunla telefonda konuşmak istiyorum ama bir türlü telefonda adını bulup onu arayamıyorum. Nişanlımı aramaya, bulmaya çıkıyorum. Otel gibi bir yere geliyorum ama hep telefonda adını bulup aramaya çalışıyorum. Bu arada deprem oluyor ama sadece sallanıyoruz, hiçbir yer yıkılmiyor. Ben ve birçok kişi birlikte merdivenlerden inip oradan çıkmaya çalışıyoruz. Nisanlima bir türlü ulaşamıyorum, telefonda adını bile bulamıyorum. Rüyami yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşalllah. Rüyada nişanlıyı aramak bulamamak tabiri;
Bazan bu tür rüyaların karşılığı pek çıkmayabiliyor. Yani gün içinde yaşadığınız bir takım yoğunluk ve hızlı iletişim Ya da dargınlık gibi durumlar rüyaya da etki edebiliyor.

Bazan da ciddi Mesajlar teşkil edebiliyor. Mesela deprem, tedbirli olmanızı maddi manevi sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiği, iş Ya da manevi hayatınız veyahut sağlığınız gözden geçirilmesi şeklinde yorumlanabiliyor.

Nişanlinız ile yakında ciddi bir iletişim sıkıntısı da baş gösterebilir. Veyahutta bazı konularda anlaşamama gibi durumlar da olabilir.

Şeytan bu süreci iyi değerlendirir. Herşeyi açık açık konuşun.

Anlaşamadığınız hiç bir meseleyi ertelemeyin.

Nişanlı olmanın hikmeti de zaten bu değil mi?

Yani nişan dönemi birbirinizin huy ve karekterini tanıma dönemi. Uzun bir hayat yolculuğunu birlikte götürebilme fıtratınız uygun mu değil mi bu dönemde karar vereceksiniz!

Üst Alt