• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada oda görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm

Rüyamda bir odaya girdim, odanın 4 duvarı yeşil boyalı temiz ve tavanı bildiğimiz türk evlerine göre daha yüksekçe ve beyazdı. Odanın işçiliği ve duvarları çok muntazamdı. İçimden ben bu tavanıda yeşile boyarım diyorum. Bir köşede yaşça benden büyük geçmişte bana çok iyiliği dokunmuş bir ablam var. Bana üstümü değiştireceğim arkanı dön diyor, bende içimden Allah Allah dese ben dışarı çıkardım niye böyle yaptıki diye düşünüyorum. Galiba banyo yapmış. Sonra odada 20 yaşlarında genç bir erkek çocuk var, ablamın kıyafetiymiş galiba onunkileri giymiş üstüne. Hani erkek türk hacılar haç ta uzun gömlek ve pantolon giyerler ya o tarz bir kıyafet ama sarı renkli. Gömleğin önü açıktı ama altta başka bir kıyafeti daha vardı.

Kendisi ile sabahleyin görüştüğümde o da bu gece rüyasında üstü gelinlik altı farklı bir elbise olan bir kıyafet giydiğini görmüş. Umreye gitmeyi çok istiyordu, kendisi ona yormuş. Birde hayırlı bir iş için birinden bahsetti, görmemi istediğini söyledi.

Hayır olur inşaallah. Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...
Kusura bakmayin nikkiniz bana cok sevdigim bir Hak dostunun sozunu hatirlattigi icin bunu yazmadan gecemiyorum...

Hayirdir insallah..Rüyada oda görmek;
Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır. Ayrica Rüyada oda kadın ile de yorumlanır.
Hayirdir Sizi de mi kaybediyoruz ?sırıtık.:, Hayirlisi olsun beyaw!!

Bu ablanizin vesilesi ile yoksa sizi de mi sultanliga son vereceksiniz?alkis:;:
araci guzel ve Saliha ise Araç da Hayirlidir!!
kim demis ;bekarlık sultanlık Bekarlık zamanı
gelince atılması gerekir bence...
Bekarlık sultanlık değil, derbederlikti YARIM kalmislik tir..
"Bekarlık sultanlıksa, evlilik imparatorluktur"
Rabbim bekarlığın da evliliğin de hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin..
Hayirli aksamlar..

nazlı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada geniş oda görmek

Selamün Aleyküm! Daha önce yazdığım rüyamı yorumladığınız için teşekkür ederim! Bu kez rüyamda bir odadayım geniş bir oda.
Zemin toprak dümdüz. Elimde kazma ve toğrağı kazıyorum.
Kazdıkça odanın her bir yerinden eşyalarım çıkıyor ve fotoğraflar.
Bunları zamanında ben gömmüşüm ve çıkartıyorum. En son da bir dua-Yasin kitabı ve Kur'an-ı Kerim (ama çok küçük cevşanin içine koyulandan) çıkıyor toprağın altından. Bir korkuya kapılıyorum ve dua kitabının içinde korunma ile ilgili bir dua arıyorum. Ama bulamıyorum. Kur'an a da bakıyorum ama sayfalar küçük olduğundan ve arapça bilmediğimden anlayamıyorum. En son Kur'an-ı Kerim'in sayfalarını koparıyorum ve o küçük sayfaları dua kitabının aralarına koyuyorum. (Böyle yaparak Allah'ın izniyle Kur'anın sayfaları ile güvende olacağımı düşünüyorum) Sonuçta o da dua kitabı neden böyle yaptım bilmiyorum.(Sayfaları koparıp kitabın aralarına sıkıştırmamı) Ancak toprağın altından dua kitabı ve özellikle de Kur'an-ı Kerim çıkması beni çok etkiledi. Acaba bu rüya bir uyarı maiyetinde midir? Cevabınız için şimdiden ALLAH RAZI OLSUN! HAYIRLI GÜNLER!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada geniş oda görmek; giriştiğiniz işte ,evlilikte zorlu gunlerden sonra mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır
Rüyada kazma ile toprak kazmayi görmek; umulmadık bir zamanda elinize bol miktarda para geçeceğinin işareti olarak yorumlanır.
Guzel insan olmaya calisan kardesim.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Rüyada kazma görmek, siddetle tabir olunur.
Sevginin, Sayginin , hurmettin ikramin hal edemedigini öfke ,KIZGINLIK, tartisma hic hal edemez!!!
Zaman zaman hepimizin içinde olan ve oluşan bir duygudur öfke !!kendimize hakim olamadığımız zaman neler olur neler,
hem kendimize hem de sevdiklerimize derin yaralar acariz...
önemli olan o anda bile olsa beynimize hükmetmek,Allahtan sabır istemek ve bilinçli olmak,yoksa Öfkenin kurbani olabiliriz..

ayrica Rüyada kazma görmek, siddete. kalbin kuvvetli olusuna ve iyi islere ihtimam göstermece isarettir.

"toprağın altından dua kitabı ve özellikle de Kur'an-ı Kerim çıkması "
Dini ve manevi değerlerinize sahip çıkin..Sizi Siz yapan kendi öz değerlerinize Allah-in kitabina sarılalım..
Siz öz de cok iyi bir insansiniz bu gunlerde yasadiginiz bazi olumsuzluklar kisiliginizi negatif yonde etkilemesini,
Seytanin Sizin ile duygulariniz, akliniz ile oynamasina Firsat vermemek icin
Felâk ve Nâs surelerini devamli okuyarak Allah a Siginin seklinde ruyaniz Yorumlanir..
Aklınızı başınıza toplayın!
Evinizi, Ailenizi dagitmayin..bunlarda gececek Ya Hu..
daha cok gencsiniz.. Hayat Sizi kendi yonu,kendi kurallari ile egitip, yogurup olgunlastiracaktir..
Hayirli Gunler..

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamümaleyküm,
Yorumunuz için teşekkür ederim. Rüya ile amel edilmez ama bu rüyada bir şeyler anlatıyor gibi :). İyi akşamlar.

Gencoglan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Rüyamda kocaman büyük temiz bir odadaydim kiz ile beraber, sonra sadece bana güvendigini söyledi, Sonra bana Bir kagit Verdi, kagidin üzerinde kiz ile ilgili bazi Seyler yaziyordu, kiz da bana "lüften kimseye söyleme güveniyorum Sana" dedi. Sonra bana Bir sey söyleyecekti Ama söyleyemedi yüzü de biraz kizarmisdi, sonrada gözlerimizin Icine bakarak beraber gülüsüyorduk, Sonra uyandim, Not:Lise ögrenciyim, kiz da öyle, kiz benden 4 yas küçük :Ben 17 kiz 13, kiz beni Abi Gibi görüyor Ama Ben Onu seviyorum,
Bu rüyayi Kiza anlatabilirmiyim?

Tesekürler saygilar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah.. ruyayi ona ister anlattin isterseniz simdilik kendinize saklayin..
cunku O Size güveniyor!!
Güven varsa bir kalpte, o kalpte sevgi de saygi da bulunur,
güvenini kaybederseniz sevgiyi de saygiyi da kaybedersiniz...
güven olmadan ne gerçek paylaşım ,ne dostluk,ne arkadaşlık ne de sevgiden söz etmek mümkün değildir..
Kişiler arasındaki ilişkilerde en temel duygu 'güven'dir..
Güvendiğimiz insanı severiz,sayarız ve en gizli sırlarımızı söyleriz..
Güven duygusuyla o kişiyle her türlü iş birliğine açık oluruz..
En önemlisi de bu güvenden sonra o kişiye sevgi besleriz...
Güvenle sevgi' bir birinden ayrılmaz ikili diyorum..

Rüyada oda görmek ;giriştiğiniz işte zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır.
Ayrica Rüyada oda kadın ile de yorumlanir 13 yasindaki cocuk ile degil...utngc..
ins. Sabirli olun bir gun zamani ve vakti geldiginde sevginizde durust ve samimi iseniz neden olmasin..
Hayirli geceler...

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamünAleyküm GönülSızım,

Rüyamda çok güzel bir salondaydım, yerler çok kaliteli büyük ve parlak ışıl ışıl parlayan karolarla döşenmişti.Salon takımı yemek masası ve birde avize vardı. Hepsi gerçekten çok kaliteli ve alımlı idi. Bu genç yaşta bu kadar güzel bir ev çok gösterişli olur, bunun için henüz erken diye düşündüğümü hatırlıyorum. Birde yunus balığı gördüm. Bir yarışmada yunu balığının yanındaki organın(yüzgecinin) ne olduğu soruluyordu.

Ayrıca ekonomi bakanı zafer çağlayanın odasındaydım. Odasında seccade olarak kullandığı çeşitli geometrik renklerden(turuncu,mavi,yeşil) oluşan bir halının üzerinde namaz kılıp halıyı topladığımı hatırlıyorum.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...

Hayirdir insallah.
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır.
Hayirdir cavcav kardesim bu ne ya oda ya da güzel bir ev goruyorsunuz..
Garip kuşun yuvasını Allah yapar da amenna ama Siz garip degil Girdapta siniz..
kendinizi degistirmedikce de sanki o girdabın içerisinden cikamiyacaksiniz...

An be an değişiyor kainat.Dünya saniye durmuyor yerinde.
Ya ben, duruyormuyum,kalıyormuyum aynı yerimde.
Her saniye,kendi içimde savaşanlardanim...
Sıradan gibi görünen hayatıma bakıyorum.Hep aynı telaş,aynı koşturmaca.Her sabah neredeyse hiç değişmeyen işler,her akşam aynı yorgunluklar…
Aklımdan çıkardığım, farketmeden harcadığım onca nimetler..
Hoyratça savurduğumuz yılların, hep devamı gelecek, hiç bitmeyecek sanırız.
Dünleri çoktan öldürdük. Bugünleri farketmeden çiğneyip geçmeye devam ediyoruz...dönüm noktasına dogru gitmeye HAZIRMIYIM...

"bunun için henüz erken diye düşündüğümü "
bunun için henüz erken diye düşündüğünüz firsat ve nimetleri kacirdiginizin FARKINDAMISINIZ ?

Rüyada Yunus balığı görmek ; ülfete hayırlı rızka ve insanlarla hoş geçinmeye delâlet eder.
Çünkü Yunus balığı insanlara karşı sevgilerle doludur...

"yunus balığının yanındaki organın(yüzgecinin) ne .."
bu gunlerde biraz solunum yollarinda veya nefes darligi cektiginize de isarettir..Sizi bunaltan, daraltan nedir kardesim?

"Ayrıca ekonomi bakanı zafer çağlayanın odasındaydım. Odasında seccade olarak kullandığı çeşitli geometrik renklerden(turuncumaviyeşil) oluşan bir halının üzerinde namaz kılıp halıyı topladığımı hatırlıyorum."

"Allah; dinini düzelten kişinin dünyasını da düzeltir. "
Hz. Ali r.a
Hayirli aksamlar.

Nazlı Yürek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada oda görmek

selamun aleyküm hayırlı günler dilerim.Rüyamda sevdiğim insanla bir odaya girdim.İkimizde mutluyduk.Bu odanın içine yerleştik.Yanımızda çeşitli poşetler vardı ve hazırlık yapıp gelmiştik.Odanın kapısını kapatmaya çalışıyordum.Etrafıma baktığımda odanın bir sürü penceresi olduğunu gördüm.Fakat perde üzerinde yoktu.Bu durumdan tedirgin oldum.Ben perdeleri aramaya çalışıyordum.Hangi tarafa baksam sanki başka evlerden bize bakanlar oluyordu.Ona adıyla seslendim.Arkamı döndüğümde sevdiğim insanı yanımda göremedim.Ayrıca tanıdığım bir bayan dışarda çimen topluyordu ve etrafı kontrol ediyordu.Rüyamı yorumlarsanız memnun kalırım.Rabbim sizden razı olsun.selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Size de hayırlı günler dilerim
Hayirdir insallah.
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikaz ve uyaridir...
Rüyada Pencere görmek ;istek ve arzunun gerçekleşmesine, mülke ve şerefe nail olmaya,isarettir..
etrafinizdaki insanlarin hakkınızdaki düşüncelerine fazla önem verdiginize de yorumlanir..

"Arkamı döndüğümde sevdiğim insanı yanımda göremedim"
her sey nasip kismet zor gununuzde Arkanızda olmiyani iyi gununuzde da yaniniza almayin!!

Hayatti akışına bırak..Kimlerin sorunu yok ki , sorunsuz dertsiz kim var ki..
Dualarınızın kabulünün Vakti ve zamanını Yaratanımız bilir en uygun zaman gelince hiç ummadığınız Allah-in lufu ile ile karşı karşıya ins. kalacaksiniz...
Dileğiniz her ne ise Hakkınızda hayrı için dua etmeye devam edin fakat bu süre zarfı içinde asla gönlünüze umutsuzluklari sokmayin!!
bir süre sonra göreceksiniz nasıl değişiyor hayatınız..bunlar da gecer Ya Hu...
Alah cc. yar ve yardimciniz olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirdir cavcav kardesim bu ne ya Yaa!!oda da ya da güzel bir ev goruyorsunuz..
Garip kuşun yuvasını Allah yapar da amenna ama Siz garip degil Girdapta siniz..
kendinizi degistirmedikce de sanki o girdabın içerisinden cikamiyacaksiniz...
sırıtık.:,
bir türlü oda dan ve güzel evden Çıkıp kısmetinizi başka bir yerde arayamıyorsunuz...:tüüh:,

Hayat kitaplardan ve kütüphanelerden değil her gün dışımızda cereyan eden yaşadigimiz şeylerden öğrenecegiz..
Hayat ancak ;acı ve sevinçlerden zahmet ve rahattan ıstırap ve başarıdan öğreniriz..
düşmekten ,yanlışı secmekten KORKMAYIN!!
insanlar,yanlışlar yaparak doğruları bulmayı öğrenirler..

Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar da hep arayanlardır ..
bir dertli kul idim derman arayan kalbime bir süvari gibi indim. bütün ellerimle hakkın kapısını çaldım. bela eliyle çalmadıkça kapı açılmadı.
bütün dillerle izin istedim, hüzün diliyle istemedikçe izin verilmedi. bütün ayaklarla ona giden yolda yürüdüm, yokluk ayağıyla yürümedikçe dergahına varamadım.
denildi ki, ey beyazid! nefsinde boş ol!.. hiç olda gel!..
Haci cavcav O süslü evlerden ve Fikirlerden Cik da Gel...

GulNur1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

Ruyamda daha once misafir olaraka gece kaldigim bir evin odasindayim. Her ttarafta kiyafet dolu, yatak da dolu. Bir seye elimi atiyorum giymek icin, evin sahibi erkegin kot pantolonuymus, anlamadigim icin once ustume giyiyorum, biraz uzun geliyor tabii, biraz da bol ama icimde kendi kiyafetim de varmis.
Sonra farkedince erkek pantolonu oldugun cikartmaya calisiyorum, tam onundeki ucgen gibi bolum sari renkli butun diger kalan taraf normal kot mavisi. Aman simdi biri gelip gormeden cikariyim deyip telasla cikiyorum, bu arada sanki cebinde bozuk paralar varmis, dusurmemeye calisarakkatlayip yatagin uzerine birakip odadan ciktigimda sanki ferahliyorum.

Gene ayni ruyada Hindistanli zengin bir kadin bana eski elbiselerinin vermek istiyor sanki bir tane deniyorum ama kadina hepsi bana buyuk deyip tesekkur ediyorum.
Genel olarak ruyanin tamami, ev, oda bir tanesi daha buyuk ve aynali bir ev ve bir suru elbise her yerde.

Ama ruyada huzur buldum gibi sanki butun bunlarin sonunda, sanki iyiki de boyle yaptim gibi bir rahatlik.

Yorumlayabilirseniz cok sevinirim, biraz karisik anlattim ama nasil gorduysem degistirmemeye calistim.

SIze soylemeden yapamiyacagim, ben hemen hemen her Cuma Toronto'daki camiye giderim is yerimde ogle tatilinde bu gunde gittim, ruyamda evinde oldugum arkadasim icin de dua ettim bu gun.

Insallah Ramazaniniz iyi geciyordur.

Insallah yine gorusmek uzere,

Hoscakalin,

Gulnur

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır.
ayrica oda görmek veya bir odanın içinde olduğunuzu görmek; oturduğunuz evi değiştireceğinize işarettir.

her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır..herkes uzerine duseni yaparsa sorun olmaz, kadin kadinligini erkek erkekligini bilirse mutlu olacaginiza delalettir..

"Hindistanli zengin bir kadin bana eski elbiselerinin vermek istiyor"
herkes kendi milleti ile evlenmeli...hayata bakış açısı, kültürel ve ideolojik olaylara yaklaşımı, mizacı, içinde bulunduğu ve tabi olduğu örf ve adetler,
bunlar ileride evliligi olumlu veya olumsuz etkiliyecegini de unutmayin...

Allah Dualarımızı Kabul Etsin..Dualarımızı gönülden samimi ve hakkımızda hayırlısını dileyerek yapalım.
Bizim hayırsız düşündüğümüz bir olay bizim için hayır olabileceği gibi hayırlı düşündüğümüzde hayırsız olabilir bunu unutmayıp yüce Allah’tan hep hayırlısını dileyelim.
şu mübarek ramazan günlerinde rabbim tüm mü’minlerin dualarını kabul etsin.
hayirli aksamlar..

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada bembeyaz odaya girmek

Selamun aleyküm hocam,
Biz normalde resmi nikahımızı yaptık onun tayin olaylarından dolayı.Bende dün gece rüyamda onunla bir odaya giriyordum hocam odadaki yatak bembeyaz duvarlar bembeyaz o kadar o beyazlık vardı ki analatamam halen gözleriin önünde böyle yatağımızın üstü taclı falan ne olabilir hocam SELAMETLE

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada oda görmek ;
giriştiğiniz işte mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır

Rüyada beyaz oda görmek;
rüyayı gören kişinin güzel bir hayatı olacağı anlamına
gelir,yaşam koşullarının herkesin isteyeceği kadar iyi ve huzurlu olacağına yorumlanir..
ALLAH MUTLULUĞUNUZU HUZURUNUZU DAİM EYLESİN İNŞALLAH, EBEDİ SAADET SİZİNLE OLSUN SELAMETLE...

duaa..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada oda görmek ;
giriştiğiniz işte mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır

Rüyada beyaz oda görmek;
rüyayı gören kişinin güzel bir hayatı olacağı anlamına
gelir,yaşam koşullarının herkesin isteyeceği kadar iyi ve huzurlu olacağına yorumlanir..
ALLAH MUTLULUĞUNUZU HUZURUNUZU DAİM EYLESİN İNŞALLAH, EBEDİ SAADET SİZİNLE OLSUN SELAMETLE...

duaa..

İNŞALLAH canım hocam hep beraber yaşayalım müslüman arkadaşlarımızla sizlerle dualarınız için çok çok sağolun sizi seviyorum......

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada oda görmek

Selamünaleyküm, Rüyamda babam ve babamı tanımayan, üniversiteden bir arkadaşımla aynı odadaydık. Bu oda, şimdi kaldığım teyzemin evinin oturma odası. Sabaha karşıydı saat ama hava aydınlanmamıştı daha. Neden bilmiyorum ama yalandan bayıldım ve arkadaşım biraz panikledi ve yardımcı olmaya çalıştı. Bir süre sonra ayıldım. Sonra aklıma sigara geldi ve sigara almak için dışarı çıktım. Baya bir yol yürüdüm. Ama kocaeli de değil malatyadayadım dışarı çıktığımda. Yürüdükten sonra bir benzin istasyonuna gekdim. Önceden bildiğim bir yerdi. Sigara içerken eski bir arkadaşımla karşılaştım, ben onu gördüm ama o beni görmedi. Eskiden iyiydik onunla ama bir ara aramız bozuldu. O günden sonra hiç görüşmedik. Benzinliğin etrafı kalabalıktı. İnsanlar işe gitmek için servis bekliyorlardı. Sigaramı içtikten sonra rüyam bitti. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..

Rüyada oda görmek;
giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır. Ayrica Rüyada oda kadın ile de yorumlanır.

Rüyada sigara içmek;
sünneti terketmeye veya sıkıntılı günler geçirmeye işarettir.
gerçek yaşamınızda kendinize bir kısa mola verme ihtiyacı duyduğunuzu alamettir..

Kötü alışkanlıkları bırakmanın en kolay yolu yerlerine iyi alışkanlıklar edinmekle mümkündur..
benim bedenim değil mi, istediğimi yaparım" diyene islam " hayır senin bedenin değildir, sana zimmetli bir emanettir" der. (m. islamoğlu)

Rüyada yalandan bayılmak;
iletişim,güvensizlik ,samimiyetsizlik sorunlarına yorumlanir..Samimiyet, gönül ile dilin uyumudur..
Ah samimiyet, samimiyet! Ne zorlu bir iş bu, samimi olmak. Kime karşı samimiyetsiz oluyoruz! Kimlere; aslında belki de herkese, kendimize. Bir de bunun önemini fark edemiyoruz.
Samimiyet ...

İçimde bir yerlere gitmek var… Şöyle başımı alıp tarifsiz yalnızlıklara Kayıp benliğimide alıp gitmek…
Gurbet ile SILA Kalmakla gitmek arasında, Çelişkiyi yaşayan ayaklarımı sürüye süreye, Kendimi.. Korkularımı, Hırslarımı...
Yüreğimin ince sızısınıda alıp Hayattimi yarım bırakıp gitmek..
Kaybettiklerime yetişemeden, Her şeyi herkesi olduğu gibi kabul edip, Çok şey söylemek isteyipte söyleyemeden kocaeli ya da malatya ya ya da kendime gitmek istiyorum...

techbil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm...
Allah'ın rahmeti, rızası ve sevgisi hücre hücre sarsın sizi... Hepinize iyi çalışmalar ve iyi günler dilerim.
Rüyada bir odadayım. Benim dışımda 3 kişi daha var odada. Biri babam olmak üzere diğer ikisi akrabam olur. Yerde köy sofrası kuruluyor. Yani köylerde olurya, yere biraz yüksekçe bir yuvarlak masa gibi bişey kurulur üstüne sini koyarlar öyle birşey. Ben ayaktayım sofranın kurulmasına yardım ediyorum. Akrabalarımdan biri kanepe gibi bir şeyin bana göre sol tarafında oturuyor. Diğer akrabam kanepenin sağ tarafında ve önünde yerde oturuyor babam da yerde oturan akrabamın yanında oturuyor. İçime bir his doğuyor kanepede oturanın Allah olduğunu söylüyor. Bir iki defa utanarak yüzüne bakıyorum bana baktığını görünce yüzümü yere indiriyorum tekrar. Şimdi hatırlayamadığım bir ayeti tekrar ediyorum içimden. Sonra Allah olarak hissettiğim akrabam içimden okuduğum ayetin olduğu sure midir yoksa başka bir sure midir hatırlayamıyorum okumaya başlıyor. Ben babamın yanına oturuyorum. Bir kaç defa daha yine yüzüne bakmaya çalışıyorum ama bana baktığı için yüzümü yere indiriyorum. sanki yüzüne bakmaya utanıyorum. Bu şekilde uyanıyorum.

YÖNETİM/UYARI: Bir başlık altında üç ayrı rüya yorumu istenmiyor maalesef.

Üst Alt