• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada oda görmek

özlem34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada oda görmek

Selamun aleykum hayırlı sabahlar. Rüyamda yeni bir odadaydım. Oda boş ve aydınlıktı fakat içinde odayı ikiye ayıran, ortada L şeklinde camdan bir bölme vardı. Böylece oda odanın içinde olmuş oluyordu. Yanımda takım elbiseli bir erkek vardı, ona odayı nasıl yerleştireceğimi anlatıyordum. Yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda yeni bir odadaydım. Oda boş ve aydınlıktı "
Rüyada yeni,boş ve aydınlık bir Oda görmek;
İç huzuru , hayata ve olaylara bakış açınız olarak yorumlanir..

"odayı ikiye ayıran, ortada L şeklinde camdan bir bölme vardı. Böylece oda odanın içinde olmuş oluyordu. Yanımda takım elbiseli bir erkek vardı,
ona odayı nasıl yerleştireceğimi anlatıyordum."

Eminim sizde bu ünlü öğüt veya öneriyi duymuşsunuzdur; ‘‘bardağın dolu tarafına bak, dolu tarafını gör’’!...
Ne zaman eldekilerle, var olanla elde etmek istediklerimiz yada hayallerimiz arasındaki ilişkiyi dillendirsek, konuşsak, tartışsak çoğu kez birde
‘‘bardağın dolu tarafını’’ görmemiz öğütlenir.

Bardağın ‘‘boş tarafını görmek’’ ile ‘‘dolu tarafını görmek’’ arasındaki bakış farkı veya ilişkisi kabullenmekle, sorgulamak arasındaki temel fark
veya ilişkiyi göstermesi bakımından son derece önemlidir.

‘‘Bardağın dolu tarafını görmek’’; rıza göstermeye, kabullenmeye, eldeki ile yetinmeye ve kadere boyun eğmeye götürür.

‘‘Bardağın boş tarafını görmek’’; soru sormaya, sorgulamaya, eleştiriye, neden-niçin arasındaki bağlantıyı bulmaya yöneltir.
Bardağı, kimlerin, niçin?, neden?, nasıl? boşalttığını araştırmaya ,kavgaya, gerilmeye, deprasyona götürür.

aslinda önemli olan bardağın boş ya da dolu tarafını görmek değil nasıl tamamını doldururumun yollarını keşfetmek, aramak olmali...
geçmişe ,sorunlara takılmak yerine çözüm üretmek içinbir bilene sormalı..

Peygamber Efendimiz(S.A.V), sahabeleriyle bir yoldan geçerken, önlerinde bir köpek leşi görürler. Sahabelerden biri, ne kadar kötü bir görüntü
olduğuna dair bir söz söyler. Efendimiz(S.A.V) ise; "Ne güzel dişleri var, inci gibi." der. Çirkinliğin ortasında güzeli görebilmek ..

hayata bakış açımız da böyle olmalıdır bence. İyiyi görmeye odaklanabilmeliyiz. olarak yorumlanir yoksa kendinize de Sevdiklerinize de Ailenize de
YAZIK edersiniz..
selametle...
____

melekkk8

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada oda görmek

Rüyada oda görmek.
Selamün Aleyküm,
Bugün çok karışık bir rüya gördüm ve herşeyi hatırlamıyorum. Hatırladığım kısmı anlatmak istedim. Rüya şöyle; bir oda var, babam ve yanında bir kişi odadaki birşeyi tamir ediyorlar. Yanındaki kişiyi tanımıyorum. Sonra oda da oturmak için 4 kişilik bir yer var. Sol yanımda 2 kuzenim, sağ tarafta ise sevdiğim adam oturuyorlar, bende ortadayım. Babam biraz sinirli bakıyor, sonra birşeyler oluyor ağlıyorum. Yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada oda görmek;
farklılık ve yeni başlangıçları simgeler. Kendinize belli bir yön bulmaya çalıştığını, İlişkinizdeki belirsizlikleri de sonlandıracağını işaret eder..ailevi, duygusal, ruhsal İlişkilerinizi tamir etmeye çalıştığınıza yorumlanir..

"Sol yanımda 2 kuzenim, sağ tarafta ise sevdiğim adam oturuyorlar, bende ortadayım"
sağ tarafta ki sol yanında olandan daha hayırlı...
Veren El, Alan Elden Daha Hayırlıdır ..
bir de geçmişin diken ve köklerini söksenizde yeni umut fidelerini bir ekebilseniz..selametle
.

Üst Alt