• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öğretmen görmek

ozlem__u

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İyi akşamlar.. Ben üniversite 2. sınıftayım.
Dün gece bir rüya gördüm. Okuldaki öğretmenimle ilgiliydi.Çok garipsedim, yorumlarsanız sevinirim.
Okulda bir sorun çıkmış bir kadınla ilgili, ben elimde kağıtlarla bir öğretmenimi bulmaya çalışıyorum. Arıyorum arıyorum en son tuvalette buluyorum onu. Hocam diyorum, meseleyi hallettim, o da tuvaletten çıkıyor ve tamam o zaman bir sorun kalmadı diyor. Ben dış kapıya doğru yöneliyorum , tam çıkıyorum başka bir öğretmenimle karşılaşıyorum o da erkek(okulda samimi olduğumuz bir öğretmen), bana sarılıyor ve biliyordum böyle birşey olmadığını diyor. Baya uzun süre sarılmış vaziyette duruyoruz.
Sınıflara geçiyoruz. Az önce sarıldığım öğretmenin dersi varmış. Bize sınav kağıtlarını dağıtıyor ben de o sınava çalışmamışım, benim yerime başka bir arkadaşım yapmış soruları ama öğretmen anlamamış bunu. Baya iyi not almışım. Kağıda bakıyorum , öğretmen bana ufak notlar düşmüş, araştırmam için birkaç konu yazmış. Bir de beni sevdiğini ifade eden yazılar vardı. Ben onları görünce çok şaşırıyorum, ihtimal veremiyorum böyle birşeye. Anlamaya çalışıyorum şaşkınım.. O şekilde uyanıyorum.
Şimdiden yorumunuz için çok teşekkür ederim Emeğinize sağlıkalkis:;:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Aksamlar guzel yurekli kardesim..
Cenab-ı Allah (c.c) Rüyanızı Hayırlara Vesile Etsin İnşallah.
Rüyada öğretmen görmek, bilginizin yavaş yavaş artacağını ifade eder.
Bir öğretmenden ders aldığınızı görmek, mutlu bir yaşam sürmeye ve mesleğinizde başarı elde etmeye işarettir..
yeterki siz herkesin kendi yerinde ve mevkisinde TUTUN...
ayrica Rüyada öğretmen görmek, gerçek hayatınızda yeni bir yol arayışınızı yada kendinize örnek olacak birini aradığınızı veya kendinizi aradiginizi bir duygu boslugunda oldugunuzu da simgeler...

Dünyaya gözünü açar açmaz insan sanki imtihanlar dunyasinda tamda ortasına göz açıyor....
Dünya başlı başına bir imtihan yurdu değil mi? Bilinmek ve tanınmak isteyen güzelin can yakan çağrısıdır benim gönlümde imtihan.
Bu sırrı idrak eden gönüllere sevgi ve teslimiyet merhemini RAHMAN RAHİM OLAN RABBİM hiç geciktirmeden yetiştiriverir.
İmtihanlarla evirir çevirir gönülleri taki ona olan muhtaçlığını bilsin kul olan...
Ne hoş bir ahenk ve diziliş var RABBİMİN HER İŞİNDE yeterki duyup görebilelim bizler onu.
Teslimiyet pınarından içmeyi nasip etsin cümlemize inş. bu zorlu yollardan kolaylıkla geçelim...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada öğretmen görmek

selamun aleyküm gönül dostlarım iş hayatım çok yoğun oldu için yazamıyorum hepinizi gönülden selamlıyorum hayırlı ramazanlar diliyorum..

gönül sızım hocam sizi çok özledim bu arada nasılsınız?

hocam dün akşam rüyamda bir arabaya biniyordum tanımadığım birçok erkek öğretmen vardı bende tek bayanmıyım diye bakıyordum bide baktımki genç bir erkek öğretmenin annesi hafif kilolu gözlüklü bir bayandA arabadaydı sonra indim arabadan bilmediğim güzel bir eve girdim ve birçok tanımadığım yabancı genç kızlar vardı güzel bakımlı kızlar ev bana öğrenci evi gibi geldi ne olabilir hocam?DUA İLE KALIN...:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam gönül dostum Size de hayırlı ramazanlar diliyorum..
Ben de Sizi ve dertlesmemizi özledim..cddvb..

Hamd olsun iyiyim..hayatın peşinden koşturuyorum..Hayat bir bütünmüş, önce ben bütün olayım,da hayat da sonra bütün olur diye ugrasiyorum..dfrt..

Yaşam koşuyor ben koşuyorum tabi ki yetişebildiğim kadar..ama bazen malesef sevdiklerime bir turlu tutmaya, toplamaya, sarilmaya yetişemiyorum..hy..

Rüyada öğretmen görmek bilginizin yavaş yavaş artacağını ifade eder...ayrica gerçek hayatınızda yeni bir yol arayışınızı yada kendinize örnek olacak birini aradığınızı simgeler...
hayatının ,nefsinin kölesi mi yoksa efendisi misiniz bunu idrak etmenize de yorumlanir.. amaç ile aracı karıştırmayın!! Anliyana xxzzl..
Dünya iyi bir uşak,hizmetci!! kötü bir efendidir..

Dünyanın güçlükleri dörttür: Yalnız başına ihtiyarlık..
gurbette hastalık..yokluk içinde borç..
uzun yolculukta yanlizlik...
Hayirli gunler..

acilangul1

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, ben üniversite öğrencisiyim. Bu sene yurt dışına gitmek istiyordum. Gidemedim fakat bölüm başkanımızın bana bu konuda bir yardımı olmuştu ve çok minnettar kalmıştım kendisine. Rüyamda hocamın odasına girdiğimi gördüm, kapısını çaldığımı hatırlıyorum, ama ses gelmedi ve bende odasına girdim. Tam karşımda, sağ tarafı kapıya dönük ve bilgisayar başındaydı. Bilgisayarın monitörü kapıya dönüktü ve ben girince irkildi. kendimi kötü hissetmiştim. İçimden, "hocam keşke ses verseydiniz" demiştim. Rüyamı pek anlamlandıramadım. Yorum yaparsanız sevinirim. Allah razı olsun!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ve Hayirli Kandiler..
Cenab-ı Allah (c.c) Rüyanızı Hayırlara Vesile Etsin İnşallah.
Rüyada öğretmen görmek bilginizin yavaş yavaş artacağını ifade eder.
ayrica Rüyada öğretmen görmek gerçek hayatınızda yeni bir yol arayışınızı yada kendinize örnek olacak birini aradığınızı veya kendinizi aradiginizi bir duygu boslugunda oldugunuzu da simgeler...

"hocamın odasına girdiğimi gördüm kapısını çaldığımı hatırlıyorum" "ve ben girince irkildi. "
yanlış Bir kapıyı çaldığınıza delalettir..ama bunun da bir Sebebi hikmetti vardir.. artik next year seneye..yurt dışına gitmek nasip olur ins.. hem seneye daha olgun ve bilgili olmus olursunuz..

"hocam keşke ses verseydiniz" zaten sesini verseydi siz bu gun yurt dışında olurdunuz...sırıtık.:,
Her Olanın Bir Sebebi Hikmeti Vardır..

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada görme engelli öğretmen görmek

Selamunaleykum,Gönül Sızım;

Nasılsın,iyisindir inşallah...

2 gün öncesinden gördüğüm bir rüyayı anlatmak istedim:

Rüyamda okul koridorunda yürüyorum. Karşımda sınıfları tek tek gezen Tarih öğretmenim var. Art arda sınıfların kapılarını açıyor içeri bakıyor bir şeyler mırıldanıyor sessizce sonra kapatıyor. Bu durum ilgimi çekiyor rüyada. Koridorda yürürken hocanın biraz daha yakınından yürüyüp sınıfların içine bakmak istiyorum bir de bakıyorum ki kapısını açıp konuştuğu sınıflar bomboş!!! sasi..

Sonrasında ise rüyanın içinde,o Tarih hocamızın sonradan kör olduğunu haber alıyorum. agla..:, Başka bir hocamın yanına gidiyorum fakat onun da aynı şekilde gözlerinin görmediğini görüyorum.. agla..:,

Ayrıca bu rüyanın içinde ama pek de bağlantı kuramadığım başka rüyalar da gördüm. Rüyamda şehir isimleri duydum ve okudum. Bu şehirler: Samsun,Bolu,İzmir,Van

sonrasında Ege Bölgesi'nde bir ile (büyük ihtimal İzmir) gidip orada armut toplanıldığını görüyorum.Ben toplamıyorum ama hem armut ağacını hem de toplayanları görüyorum.

Rüyam bu,Gönül Sızım,yorumlarsan sevinç duyarım..
Sağlıcakla :) baybyy kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Gönül Dostum..Hayirdir insallah..
Rüyada öğretmen görmek bilginizin yavaş yavaş artacağını ifade eder...ayrica gerçek hayatınızda yeni bir yol arayışınızı yada kendinize örnek olacak birini aradığınızı simgeler...
hayatının ,nefsinin kölesi mi yoksa efendisi misiniz bunu idrak etmenize de yorumlanir.. amaç ile aracı karıştırmayın!! Anliyana
Dünya iyi bir uşak,hizmetci!! kötü bir efendidir..

Rüyada görme engelli öğretmen görmek;Yaşadığın dünya gözünü büyülüyorsa, kork.Aynaya takılmışsın sen..
Gördüğünün hepsini gördüğünden ibaret sanıyorsan
ufkunu kapatmış eşya..Bazen her şey göründüğü gibi değildir....seklinde yorumlanir..

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Benim iyice bir kendime gelmem gerekecek anlaşılan :S

Peki Gönül Sızım,bana tavsiyelerin var mı_? Bi abla gibi,kardeş gibi,kucaklayacak,belki dokunacak... Acıtacak,iyilik,sonunda refah olduğu için...

Her türlü fikre açığımdır,dinlerim,yorumlarım. Tavsiyeleri kulak ardı etmem. Her türlü konuşmadan kendime bir pay almaya çalışırım...

Ama konuşan yok ablacım :'( Herkes susuyor :'( Konuşmuyor,bırakıp gidiyor. Anlatmıyor,direkt kızıyor,küsüyor,sinirleniyor :'(

Bende de,insanların içini okuyabilecek bir Tanrısal güç yok :S

Kapandıkça kapanıyorum içime,kendimi meşgul edecek,kafamı dağıtacak her ne ise ilgilenme dürtüsü geliyor içime..

Bazen çok saçma şekilde boş konuşarak,gereksiz kahkahalarda yakalıyorum kendimi... :'(

Sonra hiç konuşmayı denemeden bağıran,giden,küsen,bırakan insanları düşünüyorum.
Onlara karşı bir sitem beliriyor içimde...Ne yalan söyleyeyim,bazen de öfke.

Bu yuzden diyorum ya ablacım,sen konuş bari... İster kız,ister bal aksın ağzından ... Çevre'm artık o kadar sanal geliyor,o kadar yapmacık geliyor ki bana... Bunun karşısında,boş,belki de duygusuz olmaya doğru ilerliyorum. Çevremde de coğu kez,bu boşluğu hissediyorum

Ben boş bir hal aldıkça,cevremde de benim gibi boş'lar peyda oluyor... Ve boş konuşuyorum,boş gülüyorum,boş eğleniyorum.

En acısı da,yalnız bir köseye cekildiğimde, tüm bu "boş"ları ve "boşluk"ları ruhunda hissedip bocalamak,bocaladıkca batmak,battıkca kurtulamamak,kısır döngü'nün bir parcası olmak...

Sağlıcakla,selametle ablacım...

kuzan15

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada öğretmenini görmek

selamun aleyküm canım dostum.Rüyamda öğretmeni gördüm.Aynı rüyada arkadaşımı gördüm manası nedir tşk ler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül dostum..Cenab-ı Allah (c.c) Rüyanızı Hayırlara Vesile Etsin İnşallah.
Rüyada öğretmen görmek; gerçek hayatınızda yeni bir yol arayışınızı yada kendinize örnek olacak birini aradığınızı simgeler.
kendini geliştirmek, yenı ufuklara açılmak için önünüzde büyük fırsatlar olduğunu gösterir...Allahu alem..

Rüyada kız arkadaş, erkek arkadaş, okul arkadaşları, iş arkadaşı, mahalle arkadaşı, çocukluk arkadaşı, sokak arkadaşı, takım arkadaşları, çocukluk arkadaşı,
gibi terimlerin rüya yorumları farklıdır..
Genelleme yorumlarsak;Rüyada arkadaş görmek ;hayatınızda bir liderlik rolü almak ve durumun kontrol altında olduğunu göstermek gerektiğini simgeler...
Selametle..

Gönlüne geçim kaygısını az koy,sen Hak kapıda oldukça rızkın azalmaz...

acilangul1

muku

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada ogretmen gormek

Selamun aleykum oncelikle ramazaniniz hayirli olsun :D
Bir kadin ogretmenimi kocasiyla bir erkek ogretmenimi karsiyla bide en yakin arkadasimi gordum. Onun yaninda kim vardi billmiyorum ben ve sevdigim erkek yanimdaydi . Benim sol bilegime bir avuc sac dustu. Kadin ogretmenime dedim ki bak ogretmenim (sacimi gostererek) ve Kadin ogretmenime ruyamda gordugum ruyami anlatiyordum onun ardindan bir avuc sac daha dustu yine ogretmenime bak yine dustu dedim. Ogretmenim bak yerlere belki gorursun dedi ben baktim ama saclari goremedim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Size de Hayırlı Ramazanlar Cenab-ı Allah (c.c) Rüyanızı Hayırlara Vesile Etsin İnşallah.

Rüyada öğretmen görmek;
gerçek hayatınızda yeni bir yol arayışınızı yada kendinize örnek olacak birini aradığınızı simgeler.
kendini geliştirmek, yenı ufuklara açılmak için önünüzde büyük fırsatlar olduğunu gösterir...Allahu alem..

Bir öğretmenle konuşmak;
öğretmen ile görüşmek reel hayatınızda tecrübeli birinin geçmiş deneyimlerinden faydalanacağınızı gösterir.

"onun ardindan bir avuc sac daha dustu yine ogretmenime bak yine dustu dedim."

Kendinizi ilim ve irfan ile donatmazsanız,her şeyi de kafanıza takıp onlar hakkında kuruntu yapmaya devam ederseniz,korkarim ki; sağlığınızı kaybedebilirsiniz diye bir uyari Rüyasidir.. kendinize gelin kendinize...

acilangul1

Üst Alt