• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada okul görmek

Helinrulin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle Merhaba;
Ben rüyamda okuldayım. Üst katta yürüyorum. Sonra karşıma matematik öğretmenimle beni gerçek hayatta seven çocuğu görüyorum. Onların yanından geçiyorum. Bana bakıyor cocuk ama hiç konuşmuyoruz. Sonra ben bir sınıfa giriyorum. Sınıfta sınav yapıyorlar. Beni seven çocukta o sınavda sözde gözetmen matematik öğretmenimle. Sonra matematik öğretmenim bana donüp diyor ki "Helin sende onla birlikte gözetmenlik yapacaksın ben gidiyorum." Diyor. Bende hiç cevap vermeden öğretmenler masasına doğru geliyorum. O çocukta hala bana bakıyor. Hiç konuşmuyoruz. Orada da uyanıyorum zaten. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada okul görmek, iyiliğe, nizam ve intizama işarettir.
Rüyada sınıf görmek okul sınıfı kişisel gelişime işaret eder. Kişisel .manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...

rüyada matematik öğretmenini görmek; akıllı, bilgili, hikmet ehli bir kimseye yorumlanir..

Okul hayatında sınavlar önceden haber verilerek yapılır ve notumuz yüzümüze söylenirdi.
Oysa hayat okulunda insanlar bizi habersizce "sınava çekiyor" ve ve yargılarını genellikle içlerinde tutuyorlar...
veya arkamizdan malesef soyluyorlar..

Okul hayatında soruların tek doğru cevabı vardı. Hayat okulunda kişiye göre değişen doğru cevapları bilmeniz gerekiyor.
Okul hayatında önce dersimizi öğrenir sonra sınava girerdik. Hayat okulundaönce sınavca çekilip sonra "dersimizi alıyoruz."
Hayat okullu bana neler ögretti..
Kendimi neşelendirmek istediğim zaman en iyi yolun başka birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim.
-İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu
Selametle..

Landy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada okul ve ögrenci görmek

Selamun aleyküm
Ruyamda araba kulaniyorum sonra cok zor okulun parkina Park ediyorum. Sonra okula giriyorum busuru kucuk ogrenci var ve ben agliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada araba görmek;
güç, statü, canlılık, çekicilik, büyük hayaller, modern yaşam sembolüdür.

Rüyada araba kullanmak;
yaşam felsefeniz konusunda önemli bilgiler vermektedir. Eğer aracı siz kullanıyorsanız, hayatınızın akışına kendinizin yön verdiğini ifade eder.
aracın sert veya yumuşak gidişine bağlı olarak hırsınızı ve hayatınızı yönlendirme yeteneğinizi gösterir.

Rüyada araba park ettiğini görmek;
ne istediğinizi, ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi ifade eder. Bunun başka bir yorumu ise enerjinizi gereksiz, sonuçsuz çabalara harcadığınızı,
bunun yerine daha yararlı şeylere vakit ayırmak gerektiğine yorulur. Bazen de Hayatta durduğunuz ya da duraksadığınız anlamindadir..

Rüyada arabani okulun parkina park ettiğini görmek;
Sıkılacağınızı bilseniz de okula gidin, eğitimizi tamamlayın, meslek edinin...sonra da Hayat yolunuza mutlu ve huzurlu olarak devam edin..
yürümekte olduğum hAYAT yolun nereye gittiğini bilmiyorsaniz bir durun ve kendinize ve etrafiniza bakmak icin bir hayat mollasi vermek olarak da yorumlanabilir...

Rüyada okul ve ögrenci görmek ;
kültür bakımından yeni ve engin olanaklar maddi manevi Firsat gelişme nizam ve intizama işarettir..
Bazen okul yüksek bir mevkiye, ilim ve irfana, hürmet ve itibara işaretle tabir edilir..

Rüyada öğrenci görmek;
ilim, irfan bahtiyarlık sevinç işareti olarak kabul edilip mutluluk ,mevki, makam olarak yorumlanır.

Bilginin dostu, cehaletin düşmanı olan İslam, bir ilim ve irfan dinidir. Yüce dinimiz İslam, öğreteni ve öğreneni daima övmüş, insanların ise ;
ya öğreten ya da öğrenen olmasını tavsiye etmiştir ..

Rüyada ağlamak görmek;
büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile
Selametle..

Saktim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm: hayırlı günler rüyamda kurs, okul gibi bir yerdeyim önüme iki adet çok büyük ve uzun bir çizelge gibi birşey verildi, belli bir zaman sonra burda bir yer işaretleneceği, belge alacağım söylendi, çok heyecanlanıp çok mutlu oldum. Sonra eve geldim evde çokca kurtcuk gördüm bu kurctuklar sonra kelebek gibi olup uçuyorlardı bende öldürmeye çalışıyordum sonradan akik taşlı gümüş yüzüme zarar verecekle diye çok korktum, yüzüğü buldum rahatladım, belgelere baktım onlara bir zarar vermediklerini görünce mutlu oldum. şimdiden ALLAH razı olsun ALLAH'A emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, hayırlı günler Rüyanız hayr Olsun.
'"kurs,okul gibi bir yerdeyim "
Rüyada okul ,kurs görmek;

iyiliğe, nizam ve intizama kişisel gelişime ,maddi, manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...

"iki adet çok büyük ve uzun bir çizelge gibi birşey verildi belli bir zaman sonra burda bir yer işaretleneceğini belge alacağım söylendi, "
iki karar, iki seçim ,iki değişim ve iki gelişim içinde olduğunuzu ve karar vermeniz yönünüzü belirtmeniz, seçmeniz gerektiğini gösterir..
aynı zamanda hayatın karmaşası nedeniyle bunları fark etmediğinizi ancak ileride bunların yararını göreceğinizi simgelemektedir.

Rüyada kurtçuk görmek ;

varlığını reddettiğiniz geçmişteki kimi sorun, problemlerin sizi içeriden yediğini sizi içeriden kemirdiğini anlatır..

Geçmişi değiştiremezsiniz ama gelecek halen avuçlarının İçindedir..
Bir genç kız bilge adamı şaşırtmak istiyor. İki elinin arasına bir kelebek koyacak ve bilge adama, ‘avucumun içinde bir kelebek var, canlı mı ölümü?’ diye soracak.
Ölü derse kelebeği salıverecek, canlı derse avucunu
bastırıp kelebeği öldürecek, bilge adam her ne derse tersini ispat etmiş olacak. Kız kapalı tuttuğu ellerini bilgeye doğru uzatıyor: ‘Avucumun içinde bir kelebek var: Canlı mı, ölümü?’
Bilge adam cevap vermeden önce uzun uzun kızın gözlerinin içine bakıyor ve cevap veriyor:
‘Canlı da olması, ölü de olması senin ellerinde kızım, senin ellerinde’…
umarım avucundaki kelebeği farkedebiliyorsunuz................

Rüyada kelebek görmek;
Kelebekler yaratıcılık, romantizm,kısa vaadeli, fırsat ,neşe ve maneviyat anlamına gelir.

Rüyada kelebek yakalamak, kelebek yakaladığını görmek;
bir geçiş dönemini simgeler. Bu dönem sonunda bir değişim yaşayacağınızı gösterir. Bu değişimin içinde biraz vicdan azabı olsa da genellikle daha iyiye gidişin işaretidir.

Rüyada kelebek öldürmek, kelebek öldürdüğünü görmek;
Günlük yaşam içinde genel memnuniyetsizlik anlamına gelir.
Allah'a Şükür edilmiyen nimetler hep imtihan olarak bize gelir...........

Rüyada gümüş yüzük görmek ;
makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve berekete işarettir
önceliklerinizi belirleyin ..
Bir Dağa tırmanmıyorsanız demek ki Dağdan yokuş aşağı iniyorsunuz..
selametle..

Levitron

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda okuldaydım. Daha doğrusu okulda uyuyordum ve uyanınca okulda olduğumun farkına vardım. Gözlerimi açtığımda etraf zifiri karanlıktı her şey çok zor görünüyordu. Okulda elektrikler kesilmiş ve gündüz vakti güneş gökyüzünde yoktu. Elektrik kesildiğini arkadaşıma ne olduğunu sorarak öğrendim. Sonra koridora çıkarak etrafıma baktım geri döndüm. Arkamı döndüğümde en yakın arkadaşım konuşmuyor ve gözümü içine içine bakıyordu. Onun arkasında da sevdiğim kız vardı. Ben ona baktım o bana baktı. Normal sınıf ortamıydı geriye kalanlar.

Üst Alt