• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öldürülmek istenmek

snmis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Öldürülmek İstendiğini Görmek, rüyada öldürülmek istenmek, rüyada birilerinin öldürmeye çalışması, öldürmek istemesi.

Selamün aleyküm hocam, sürekli benzer rüyalar görüyorum. Rüyamda öldürülmeye çalışılıyorum, birileri beni öldürmek istiyor ve hepsinde de kılpayı kurtuluyorum. Mekan ve yerler farklı ya 2 kişi tarafından ya da 3, hepsinde de korkarak uyanıyorum. Acaba gerçekmiydi, rüyamıydı ayırt edemiyorum bazen. Ne anlama geliyor bu acaba! lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah Razı Olsun.

Yaklaşık bir aydır 5-6 kere birbirine benzer rüyalar gördüm. Sadece mekan ve kişiler farklılaşıyor... Hayırdır inşallah desemde, bu rüyalar beni biraz tedirgin etti ve size danışmak istedim.

Yakın zamanda gördüğüm rüya gerçek gibiydi şöyle anlatayım;

İkindi saatleriydi, güneş batmaya yakın, etraf turuncu idi, bir fakultedeyim (gerçekte de gittiğim okul) ama, daha önce görmediğim farklı bir mekandı. İçeri süzülen batmakta olan güneş ışınları etrafı hafif turuncu yapmış. Sınıfta öğrenciler ders çalışıyorlardı. O sınıfın öğrencisi değildim, fakat orda bulunup onları uzaktan oturmuş izliyordum. Hocam da geldi yanıma oturdu (tanıdığım bir hoca) bana şefkat gösterdi ve destek oldu. öğrencileri izledik. bana içten samimi bir şekilde gülümseyip yanağımı öptü...

Daha sonra sınıftan çıktım, okulun başka bir odasına girdim yanlızdım ve birden bire karşıma tanımadığım üç genç çıktı. 25 yaşlarında idi, çok tedirgin oldum. Kendilerini iyi gösterip beni kandırmaya çalıştalar. Biri benimle konuşup beni oyalarken biri de arkamdan kapıyı kapattı, çok hızlı bir şekilde kaçmaya çalışıyordum onlardan. Beni yakalayıp öldürmeye çalışıyorlardı. Çok korkmuştum, tam biri yakalarken ben kılpayı var gücümle onları itip kurtuluyordum, diğeri çıkıyordu karşıma. Yine birinden kaçmaya çalışırken, oda da duvara dayanmış merdiven çıktı karşıma, çok hızlı bir şekilde yukarı çıkmaya çalışıyorum, biri ayaklarımdan tutup aşağı çekmeye çalışıyordu. Ondan kurtulup yukarı çıktım. Yukarıda beyaz çarşaflı bir yatak vardı, yatağın üzerinde silah buldum ve elime aldım. Üçü de yukarı çıkmıştı, beni yakalamaya çalıştılar. Onlara silahımı doğrultup üçüne de ateş ettim. Çok korkmuştum. Ölmemişler, sadece bayılmışlardı. o olaydan şoka girdiğimi hissettim. Ordan korkmuş bir şekilde koşarak uzaklaştım.

Okulun uzun bir koridoru çıktı karşıma, koridora süzülen turuncu güneş ışınları vardı, ayrıca ağaçların yeşil rengi camdan süzülüyordu...o yolun sonunda cam bir kapıdan bahçeye çıktım yeşillik ve ağaçlı güzel bi bahçeydi öğrenciler insanlar vardı, kalabalıktı etraf. Kimi oturmuş kimi ayakta konuşuyordu. Ben de bir grubun yanına gittim, koşmaktan nefes nefese kalmış tedirgin ve korkmuş bir şekilde. Orada oturan kapalı bir hanım vardı, tamamen siyah giyinmiş, beyaz tenli bir hanımdı. Onun yanında ayakta biraz soluklanıp, 'çok şükür bu üç kişiden kurtuldum, beni az daha öldürüyorlardı deyip rahatladımı hissettim. Oturan hanım birşey söylemedi, tedirgin olmuş bir ifadeyle sadece yüzüme baktı. Tam rahatladığımı hissederken, birden bire o cam kapının sol tarafında bulunan başka bir kapı açıldı. Herkes tedirgin bir şekilde oraya baktı. İçeri o bayılan üç gençden birinin elinde üç iri vahşi aslan tasmasıyla birlikte girdi. Kapıdan girer girmez aslanları insanlara doğru bıraktı, herkes bağırarak kaçmaya çalışıyordu. Ben de çok korktum ve hızlı bir şekilde kaçmaya başladım. bahçe etrafında aslanlar koşuyor, insanlara saldırıyorlardı. beni görmediler, biri okula girdi biri bahçede. Herkes bir telaş içinde kaçıyor ve bağırıyordu, çok kormuştum ordan uzaklaşmak için bir yer arıyordum ve bahçenin bulunduğu yerde aşağı inen dar bir merdiven gördüm, çok hızlı bir şekilde koşarak indim, bir tren istasyonunda buldum kendimi. Trenin gelmesini çok tedirgin ve kormuş bir şekilde bekledim. Oradan bir an önce kurtulmak istedim. Tam aslanlardan kaçtım derken bir tanesi mardivenleri bulup koşarak aşağı indi, benim yanıma kadar geldi, o anda donmuştum soğukkanlı bir şekilde ona bakıyordum, Tam bana saldıracakken o da durdu ve bana baktı. Rüyam burda bitti...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Bir rüyayı yorumlarken, O An içinde bulunduğunuz Ruh haliniz ,gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz,korku ve sevinçleriniz Maddi, manevi sıkıntılariniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
Depresyondaki kişilerin rüyalarında çaresizlik öne çıkarken anksiyeteli kişilerde tehlike ve korkutucu temalar öne çıkıyor.

Rüyada kişi psikolojik bir mesai içerisindedir. Rüya kişi pasif bir durumda mıdır yoksa aktif midir? Rüya seanslarında semboller ve yaşam olayları nasıl ele alınıyor ve nasıl değerlendiriliyor?
rüyalar da kişinin psikolojik dünyasını anlamada aynı işlevi görebilir. Kişinin rüyasını anlarsanız, hangi sorunlardan muzdarip olduğunu ve bunların onun hayatını hangi ölçüde etkilediğini de anlayabilirsiniz.

Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda
kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi de olabilir.
Rüyala Koşmak ,kaçmak, saklanmak, öldürülmek istenmek, öldürülmeye çalışılmak ;
genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Bu tip rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İyi günler hocam. Dün gece rüyamda kendi evimdeydim evimde kayaya benzeyen görünüşlü bir duvar vardı o kayanın altına F16 yazılı büyük bir tüfek koyulmuş dıştan sadece kabartmalı olarak görünüyor, silah üzerinde de F16 silahı patlarsa bütün dünya yok olur gibi bir şey yazıyordu yine yazıda kabartmalı olarak. Teröristler tarafından koyulmuş bir şey bu. Uyandığımda çok korkmuştum. Acaba anlamı nedir ?

Üst Alt